Massage bij m'n huidige masseur

Nadat de masseur van toen in H.H.W. ermee gestopt was moest ik toch weer aan een nieuwe vooral geile masseur.
Ik had met J. toen ongeveer 62 jaar kennis gemaakt via de chat en gaf te kennen dat ik maar eens moest langs komen voor een proefmassage. Zogezegd en gedaan ging ik naar Alkmaar Zuid naar het opgegeven adres.


Hij deed de deur open ( gekleed )  en nodigde me uit naar binnen te komen, J. was zoals hij zelf al had gezegd via de chat dat hij homo was en ik vond dat heerlijk spannend natuurlijk.
De massagetafel stond al klaar en ik deed m'n kleren uit, en had gevraagd aan J. of hij ook naakt was tijdens de massage.
Hij deed ook z'n kleren uit en stond daar lekker naakt mij te masseren en hij had ook 'n heerlijke kale stijve lul....die ook geschoren was net als ik. Ik kon het uiteraard niet laten om tijdens de massage lekker aan z'n geile lul te zitten en deze begon natuurlijk ook al lekker te groeien net als de mijne ;). Tijdens de massage van m'n rug en de benen bleef hij maar lekker in de buurt van m'n bilspleet en raakte uiteraard af en toe m'n ballen en lul uiteraard aan......heerlijk geil toch.

Je mag je omdraaien zij J. en hij zag uiteraard m'n stijve lul en zei "volgens mij vindt je het wel lekker gaan zo te zien " en ik gaf dat ook toe dat het 'n heerlijke geile massage was. Nu dan zullen we nu ff de voorzijde doen.....schouders, borstkas, tepels niet te vergeten en buik, komend bij m'n stijve lul ging hij lekker plagerig 'n paar rukjes geven en het voorvocht was al lekker op peil.
Door naar de benen en kuiten en natuurlijk weer richting kruis.....want ik had ook lekker tussendoor z'n geile lul lekker af en toe vast..en dat vond hij natuurlijk ook niet onaangenaam en werd er ook geil van.
Vindt je het lekker dat ik je afzuig en je lekker klaar laat komen ? Heerlijk natuurlijk zei ik ga lekker je gang en zuig het geil er maar lekker uit....het kan mij niet geil genoeg....mmmm.
Nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd en hij heeft me heerlijk klaar gepijpt , dat was een lekker toetje toe dat hij me heerlijk heeft laten spuiten en wat ik ook heel geil vond dat hij de sperma lekker heeft doorgeslikt.
Ik kom al weer enkele jaren bij J. en we zijn nu hele goeie geile vriendjes met elkaar en als ik omhoog zit met m'n geiligheid dat kan ik altijd wel ff bij J. terecht voor een heerlijke pijpbeurt.

3629 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.