Jeugdproblemen

Geplaatst door: natu-60 op 21-11-21

Ik was altijd al een laatbloeier op de lagere school was dat geen probleem er werd naar mijn beste weten niet gedoucht  na het sporten en op de voetbal club was iedereen van de zelfde leeftijd en had je nog geen weet laat staan interesse in seks.

Pas op de middelbare school werd je tijdens het douchen geconfronteerd met dingen als schaamhaar en piemels die er heel anders uitzagen als die van mezelf.
In de derde klas begon het zelfs opvallend te worden dat ik samen met een klein dik jongetje de enige waren die nog helemaal kaal waren van onderen.
Ik begon me dan ook een beetje te schamen en probeerde het douchen zoveel mogelijk te ontlopen.
Want niet allen had ik geen schaamhaar ik had ook nog een een klein pikkie in vergelijk met de andere jongens.
Thuis durfde ik er niet over te praten zodat ik een beetje een loner werd.
Op mijn 18de kreeg ik een oproep voor militaire dienst en moest ik langs komen voren een keuring.
Ik was als de dood wist wel een beetje wat het inhield maar ik had nog steeds geen schaamhaar en mijn pikkie was ook niet echt wat je zegt ontwikkeld. Zeker niet als je het vergeleek met wat je zag in pornoblaadjes.

Bij de keuring moest ik natuurlijk naakt en gelukkig had ik een begripvolle arts die me op mijn fysiek afkeurde en me tevens doorverwees naar mijn huisarts.
Opgelucht ging ik terug naar huis ik vertelde mijn ouders niets maar maakte wel een afspraak met mijn vrouwelijke huisarts.

Twee dagen later kon ik al terecht Ik legde de hele situatie uit dat ik me zo schaamde en dat ik daardoor ook geen contact durfde te zoeken met meisjes het idee dat ik misschien wel op mannen viel was nog niet in me op opgekomen.
Ze liet me me uitkleden en ik moest naakt op de bank gaan liggen amper uit de kleren werd ze weggeroepen.
Even later was ze terug en zij me dat ze weg moest en dat als ik het niet erg vond haar voorganger mij verder zou helpen van hem had ze het meeste geleerd en was nu met pensioen maar viel nog af en toe voor haar in als ze werd weggeroepen.

Even later kwam er een oudere man binnen die direct naar me toekwam en me de hand schudde en zich voorstelde als Bob.
Hij vroeg of ik het geen probleem vond dat hij het overnam.

Ik had mijn handen voor mijn kruis gehouden en hij vroeg me vriendelijk of hij mocht kijken .
Langzaam liet ik hem mijn kleine kale pikkie zien en hij knikte begripvol dat hij snapte dat ik hier een probleem mee had maar vertelde me ook dat er met een hormonen kuur best wel wat aangedaan kon worden.
Toen vroeg hij of ik wel een stijve kon krijgen en of ik sperma produceerde.

Ik knikte verlegen dat ik weleens een stijf pikkie had en ook dat ik 's morgens wel eens een natte onderbroek had.
Jongen ik snap je probleem mag ik even voelen en kijken hoe groot hij word.
Ik kleurde rood en stotterde dat ik het goed vond .Hij pakte hem beet en haalde de voorhuid een paar keer over mijn eikeltje heen. Hij werd al snel stijf en hij lachte dat die in ieder geval  wel werkte.

Nou kleed je je maar weer aan dan zal ik je door verwijzen naar een specialist.
Wat je andere probleem betreft je verlegenheid kan ik hier niet zoveel doen maar als je wilt kan je wel eens bij me langs komen dan kunnen we er eens rustig over praten en kijken wat we er aan doen kunnen.
Want knipoogde hij er niets zo fijn als seks. Dus hier heb je mijn prive nummer dus als je zin hebt om er nog een over te praten bel je me maar.

We namen afscheid en ik fietste enigszins verward maar toch ook opgelucht naar huis

word vervolgd

4291 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.