Heerlijke dads

Mijn dad en ik kennen elkaar alweer 4 jaar. Ik 35 en hij 64 genieten we regelmatig van elkaar. Omdat hij het belangrijk vindt dat meer mannen kunnen genieten van een verzorgde sportieve gast, ging hij op zoek naar een extra top dad erbij. Na vele pogingen kwam hij via bull uit bij Leen. Een leuke dad van 62 die reageerde op zijn oproep om een Son te delen.

 
Mijn dad en ik zijn zomers graag te vinden op het gay naaktstrand en maakt hij graag mooie foto's van me in vol ornaat en met de cockringen die ik graag draag. Sommige plaats ik via een vriend op een website. Dat maakt mn dad trots als ik mij zo show.
Er was al snel een klik tussen mijn dad en Leen en ze besloten dat ik mij zou melden bij Leen voor een kennismaking. Dat beviel zo goed dat de volgende date met zn drieën zou zijn om mij dan samen te gebruiken.
Ik keek er erg naar uit en liep in alleen mn trainers en T-shirt richting de flat waar Leen woonde. Mn pik was al halfhard en een moeder met kinderwagen kon mn pik in mn trainingsbroek bijna niet missen. In het portiek werd ik al opgewacht door mn dad. 

Hij was ook blij mij weer te zien en zoals hij altijd deed pakte hij direct mn ballen door mn broek beet en kneep er stevig in, terwijl hij zn tong in mn mond duwde. In de lift trok hij behendig mn broek omlaag en pakte mn ballen stevig beet. Ik had dit zo gemist.

Boven aangekomen belde we aan en Leen deed open. We liepen naar binnen waar ik de opdracht kreeg direct alles uit te trekken. Zo liepen we naar de woonkamer, ik naakt en mn dads gekleed. Mijn dad en Leen maakte kennis terwijl ik mezelf trok naast mn dad op de bank, tot groot genoegen van hen beide. Ik zag een grote bobbel bij Leen ontstaan die in een relax stoel tegenover ons zat. Mijn dad pakte mn pik en deed mn benen wijd zodat Leen goed kon zien dat ik goed stijf was en mn dad mij trok. Leen haalde daarop zijn mooie lul uit zijn broek en begon ook te trekken. Mn dad stond op en trok mij aan mn lul achter hem aan naar Leen, daar duwde hij me op de grond en gaf mij opdracht de broek van Leen uit te trekken en zn pik diep in mn mond te nemen. Ik proefde een lichte pis smaak en nam zn pik diep in mn keel en voelde hoe mn hoofd over zijn pik werd gedrukt zodat ik elke cm in mn keel had. Terwijl ik hard werkte om zn heerlijke pik goed en diep te pijpen, kleedde ook mijn dad zich uit. Hij ging naast mij staan zodat ik kon afwisselen met pijpen en zoog ze zo lekker hard. Hun pik smaakte zo lekker dat ik niet wilde stoppen. Ze gingen beiden staan zodat ik nu nog makkelijker om en om kon pijpen. 

Na een tijdje ging mn dad op de bank zitten en wilde mn hoofd tussen zijn benen zodat ik goed zn behaarde ballen kon likken. Ik zat op mn knieen voor hem en met mn kontje omhoog. Leen keek het even aan en stond op. Ik hoorde hem achter mij gaan staan en voelde zn dikke eikel tegen mn kontje. Voorzichtig duwde hij tegen mn sterretje. ´ontspan´ zeiden ze beide en zo gleed Leen heerlijk in mn kontje naar binnen. Dat hij geil was en een son nodig had bleek snel, toen hij me ineens hard ging stoten. Met elke stoot zat de pik van mn dad diep in mn keel en kreunde hij van genot. Leen ging sneller tekeer en neukte me echt hard door, diepe krachtige stoten iets dat ik echt zo lekker vind. Dit standje is ultiem genieten en mn dads genoten ook. 
Al snel begon mn dad te kreunen en spoot mn mond vol met zijn zaad, ik spoot zonder mn pik aan te raken mn zaad op het kleed, door de harde stoten van Leen. 
Al snel kwam Leen ook kreunend klaar in me en en ik voelde zijn zaad uit mn kontje lopen toen hij zijn nog steeds dikke pik eruit haalde.

Ik kon mijn geluk niet op met twee zulke heerlijke dads. Gelukkig zien wij elkaar regelmatig, soms alleen en soms met zn drieën. Ik heb ook al paar keer bij Leen in de sling mogen liggen maar daar misschien later nog wat over....

3629 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.