Mijn daddy is kool!

Geplaatst door: snoepjevanweek op 26-11-21

Dit is weer eens ander verhaal is fantasie  meer niet. Ricardo wil over zijn daddy vertellen geef hem die kans! Zijn daddy was een speciale dokter je moest weten anders stond verbaasd zoals onze Ricardo. Begrijp goed hij Bernardo werkte in die kliniek voor de rijkere burger. Zijn taak kijken of de toekomstige bruidegom gezond was enz. Nu denken jullie Ricardo is bruidegom neen hoe zat vertelt hij zelf. Bernardo denk aan sportief lijf, kaal maar wel mooie baard, Ricardo zeventwintig mooie krullen net als daddy lekker om te zien. Laten we maar Ricardo aan het woord laten hoe ontmoette hij baardmans en hoe ging het verder?

Okay ik zat in de wachtkamer van de uroloog dacht ik alvast stel jullie gerust mijn probleem was mentaal. Alvast zat daar met nog een Ricardo die wist wat ging gebeuren. Raad goed zo gauw deur van behandel kamer open ging was hij er vandoor! Nou ik had geen probleem wat in de deuropening stond zag zeker lekker uit. Zeker geen probleem toen de broek uit was en hij aan mij zat wel zachte handen. Mijn pik stond stijf toen hij mij even flink aftrok. Kreunde even toen zijn warme lippen mijn eikel beroerde voor hij mijn pik helemaal verwende, ja allebei testen of bruidegom willig is? Natuurlijk was het lekker op tijd stopte hij. Voor ik kwam en hij keek naar foto op dossier die Ricardo was ik niet! Dan denk je die stopt en verzoekt mij te vertrekken mooi niet. Hij tilde mij op en kwam in een harde stoot(veilig) in mij.

Waarom hij toch door ging verademing met al die kerels welk te vroeg kwamen of totaal niet konden presteren. Hij viel wel op mij merkte ik haha letterlijk en figuurlijk. Na al onderzoek? aan kleden hij wilde mij prive terug zien. We spraken af in heel groot winkel centrum in gouden hoek(wonen de rijken).Waarom men hem begroeten en dat Bernardo een fetisj had kwam achter. Bernardo is/was eigenaar van het winkelcentrum. Zijn fetisj doktertje spelen vergis niet heeft wel de diploma's. De schoonvaders stuurde de kerel naar hem toe geschikt voor dochter? Nou meesten wel soms keurde Bernardo schoonzoon af haha zelfs al bood die geld aan. Geld had Bernardo genoeg zijn appartement was spaarzaam lux in gericht. Sex hadden we was schoonzoon materiaal laat zo zeggen Bernardo was tevreden.

2183 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.