Een daagje naar de sportschool 7

Ja geile mensen, het is al even geleden dat ik weer een deel had geschreven in deze serie.

Maar goed ik was naar huis aan het fietsen met de supergeile Fred, onderweg keek hij me steeds geil aan.
Opeens vroeg hij of ik zin had om een bakkie bij hem te gaan doen, nou dat leek me een goed idee en na een kwartier kwamen we bij zijn huis aan, ik moet eerst even mijn fiets in de box zetten en dan gauw naar mijn appartement toe.
Ik liep met hem mee en was onder de indruk van zijn box, best wel groot en vanuit de box kon hij met een trap naar zijn appartement toe, dus heel handig gemaakt.
Er stond een bed? en nog wat leuke dingen, ik keek zo om me heen en ineens voelde ik dat hij vlak achter me was gaan staan en fluisterde dat hij weer ontzettend geil was en zin had in me., ik drukte mijn billen naar achteren en voelde weer een lekkere bobbel in zijn fietsbroekje.
Hij trom mijn broekje ook naar beneden en voelde toen zijn harde pik tussen mijn billen mhhhhhhhhhhhhhhhh fluisterde hij ik ben weer ontzettend geil kerel en gelijk stroopte hij ook mijn slip uit en ik genoot van zijn hete pik die nu tussen mijn billen zat.

Ik druk mijn kont weer lekker naar achteren en zijn harde pik gleed zalig door mijn blispleet heen mhhhhhhhhhhhhhh wat heeft die Fred toch een ontzettende lekkere paal, hij draaide me om en duwde me omlaag zodat ik op dat bed kwam te zitten en keek gelijk naar zijn harde hete lange dikke pik en nam zijn eikel gelijk in mijn mond en begon er lekker aan te zuigen mhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kreunde Fred je bent echt een supergeile pijpslet, en zijn pik was in notime superhard geworden en gleed steeds dieper in mijn keel, hij begon me ritmisch te neuken en ik genoot er zalig van.
Na een minuut of 5 zat hij tot aan zijn ballen in mijn keel en ik likte met mijn tong langs zijn hete volle ballen met heet zaad en was verbaasd dat hij zo snel weer al dat zaad had.
Opeens haalde hij zijn lekkere pik uit mijn mond en ik vroeg is het niet gevaarlijk zo sex in je huis te hebben, stel je voor dat je vrouw ineens thuis komt.
Hij vertelde dat dit niet kon gebeuren daar zijn vrouw stewardess is en nu op een route zat naar Brazilië en hij dus alle ruimte had om hier lekkere sex te hebben, hij trok me overeind en zei kom we gaan lekker in het grote bed verder.
Dus ik stond op en ging hem voor op de wenteltrap en gingen naar boven, wowwwwwwwwwwwwwwww wat een mooie woonkamer had die Fred zeg en keek verbaasd om me heen en al snel voelde ik zijn nu half harde pik tussen mijn billen gedrukt worden en hij fluisterde geil kussend in mijn nek dat ik rechtdoor moest lopen en toen ik deur van zijn slaapkamer opendeed zag ik een enorm groot bed met overal spiegels.

Zo sletje nu ga je lekker verder met het verwennen van mijn supergeile pik, hij ging lekker wijdbeens op bed liggen en al snel zat ik tussen zijn benen en nam zijn zalige pik weer in mijn mond en begon deze heerlijk te likken en te zuigen ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat ben je toch een enorme geile pijphoer, je moet ook mijn volle ballen eens verwennen gore slet van me en toen nam ik zijn grote volle ballen een voor een in mijn mond en begon er zalig op te zuigen ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja dat is enorm lekker geil slet brulde hij.
Zijn enorme lekkere lange dikke pik nam ik daarna weer in me mond en al snel zat hij tot aan zijn volle hete ballen in mijn keel, hij begon me echt diep en wild te neuken en moest kokhalzen omdat hij zo diep in me zat.
Maar daar trok Fred zich niets van aan en hij bleef me diep neuken, dit duurde zeker een minuut of 10 en haalde toen zijn enorme pik uit mijn keel en snauwde me toe dat ik als een teef op bed moest gaan zitten en gelijk kroop hij achter me en voelde zijn super dikke eikel tegen mijn kutje drukken en met een korte stoot drong hij tot zijn ballen in mijn hoerige kutje.
Zo geile hoer nu zal ik je nog weer eens diep en lang doorneuken en al snel was zijn tempo hoog en verdween zijn pik bij iedere stoot tot aan  zijn ballen in mijn hete kont ohhhhhhhhhhhhhhhhhh wat kon die Fred zalig neuken, hij ragde me heerlijk door en en sloeg best hard op mijn billen tot ze gloeiden van de pijn jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa slet je moet je kont harder naar achteren duwen dan kan ik lekker diep in je kont komen, dit geneuk duurde zeker een half uur en toen haalde hij zijn pik uit mijn kont en draaide me op mijn rug en duwde een kussen onder mijn billen, mijn benen moest ik over zijn schouders leggen en gelijk daarna gleed zijn enorme lange dikke hete pik weer diep in mijn kont, in dit standje drong zijn pik heel erg diep in mijn kont en dat begon toch ook wel zeer te doen hij zag dat het zeer deed en brulde me toe dat ik zijn slet was en ging gewoon door met het diep stoten in mijn zeer kontje, hij haalde na iedere stoot zijn pik bijna uit mijn kont om vervolgens weer snel diep in mijn kont te komen, hij begon nu onrustiger te stoten en toen begreep ik dat hij mijn kont weer ging volspuiten.

Hij begon heftig te kreunen en ja daar spoot hij straal na straal heet zaad weer diep in mijn darmen, het leek wel een vulkaan uitbarsting zoveel zaad spoot hij diep in me, nadat hij zo heftig was klaar gekomen neukte hij me nog enkele minuten en toen voelde ik zijn harde pik snel slapper worden en trok hij met een enorm zuigend geluid zijn hete neukstaaf uit mijn kont en gelijk gutste het zaad uit mijn kont.Hij krrop naar boven en stak zijn half slappe pik in mijn mond en snauwde me toe en nu even lekker schoonlikken gore slet van me, en ik deed dit ook gewoon en zoog de laatste druppels zaad uit zijn toch enorm lekkere pik, daarna stond hij op en liep naar de douche zonder een woord te zeggen van of hij het wel lekker had gevonden.
Terwijl hij aan het douchen was schreeuwde hij naar me geile slet snel aankleden en opzouten.
Dit was toch wel een enorme domper na een lekkere en geile dag, dus ik deed wat er werd gezegd en ging weg....................
maar hoopte toch dat hij weer contact met me zou gaan opnemen want ik was enorm verslaafd aan zijn lekkere dikke, harde lange, en hete pik, dit ga je hopelijk lezen in deel 8.

geile groeten

je gewillige pijpsletje

2206 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.