Een dagje naar de sportschool 8

Beste lezers,


Ik liep nadat ik me snel had aangekleed naar beneden en pakte mijn fiets en ging naar buiten en liep langs een openstaande deur,
en zag daar een man in de opening staan en die zei zo zo je bent volgens mij een geile slet he, ik hoorde jullie wel praten in de box van Fred, en toen trok hij zijn joggingbroek naar beneden en ik zag me daar een grote lange paal bungelen, wat een super lekkere en grote paal had die vent, kun jij hier ook wat mee geile slet zei hij fluisterend.
Ik zei niets en liep naar binnen met mijn fiets en hij deed gelijk de deur dicht, zo dan ik ook even jouw zuigkunsten even meemaken, er stond daar een oude versleten bank en duwde me daarop en gelijk ging hij voor me staan met die echt grote paardenpik, echt wat een groot ding en gelijk duwde hij zijn enorme eikel tegen mijn lippen en die deed ik gewoon open.
Van zo'n paal wordt ik echt bloedgeil van en al snel likte en zoog ik op deze enorme paddestoel van een eikel mhhhhhhhhhhhh deze smaakte zalig en al snel werd zijn paal harder en harder en hij begon me zalig in mijn mond te neuken, zijn pik was nu op volle oorlogssterkte en was zeker 25 cm lang.
Zijn pik drong steeds dieper en dieper in mijn keel maar was echt te lang om deze in zijn geheel in mijn keel te krijgen, ik zat te kokhalzen en vroeg of hij iets minder diep wilde stoten en oke oke ik zal het even rustiger aandoen zei mijn geile hengst.
Maar ik genoot echt van zijn superlekkere dikke harde pik en zoog en likte erop los. zo zo je bent echt een super pijpslet zeg.
Ik masseerde ook zijn volle grote zaadballen en ik hoorde Pieter luid kreunen van genot, jij weet precies wat je moet doen om een man supergeil te maken, zijn pik verdween nu toch steeds dieper in mijn keel maar het lukte hem toch niet om hem tot zijn ballen in mijn mond tr krijgen.

Opeens vroeg hij stop ff met pijpen en sta op en draai je eens op, ojeeeee nu gaat het gebeuren he, hij wil zijn enorme pik diep in mijn kutje gaan stoten, maar nee hij smeerde wel wat glijmiddel op mijn anus en gelijk daarop voelde ik een toch wel een dik ding tegen mijn kutje gedrukt worden, hij fluisterde geil in mijn oor ik zal je even lekker oprekken zodat jij mijn pik geheel naar binnen kan laten dringen, hij duwde het ding langs mijn toch wel gevoelige sluitspier, de pijn viel mee en toen hoorde ik dat hij iets geen oppompen, dit was een soort opblaasbare butplug.
Zo zei hij na een paar minuten die zit er lekker in en kunnen we in de tussentijd lekker doorgaan met lekker heet pijpwerk.
Ik moest weer op de bank plaatsnemen en al snel zat zijn half slappe pik weer in mijn mond en ging ik weer heerlijk aan zijn pik zuigen en likken en al snel was deze weer keihard en ging hij ook weer dieper en dieper in mijn keel, ohhhhhhhhhhhhhh wat was ik enorm verslaafd aan zijn dikke grote eikel, deze was zo dik en groot en ook nam ik zijn supervolle zaadballen een voor een in mijn mond en hij kreunde ooooooooooooooooooooooooooh ja wat doe je dat toch zalig zeg.
Deze pijpsessie ging zeker een 15 minuten door toen hij ineens stopte en zei dat we nu lekker naar zijn sexkamer zouden gaan,
sexkamer zei ik verbaasd, ja dat zul je wel zien als we boven zijn.
Snel liepen we naar boven en op de plek waar Fred zijn slaapkamer had was hier dus de sexkamer, ik mocht als eerste de deur opendoen en schrok wel van de inrichting en met een soort vastbindpaal, sling , zweepjes en alles wat met bdsm te maken had.
Pieter duwde me naar binnen en vroeg ga maar lekker op de sling liggen en voor ik het wist duwde hij me op dat ding en maakte gelijk mijn benen vast, ik lag nu echt behoorlijk wijdbeens voor hem.
Hij ging naast me staan en vroeg pijp mijn pik weer even lekker stijf en dat is iets wat ik echt niet kon weigeren en al snel was zijn pik weer superhard, zo zei hij en nu gaan we even de butplug verwijderen en binnen een minuut was dat ding uit mijn kont die voor mijn gevoel wijdopen stond, hij pakte een flesje olie sopte mijn kutje en zijn paal in en gelijk daarna voelde ik zijn enorme eikel tegen mijn sluitspier drukken en heeeeeeeeeeeeeel langzaam drong hij met die enorme eikel bij me naar binnen, hij deed dit gelukkig met tussenpozen zodat mijn opengerekte anus toch aan zijn enorm dikke eikel kon wennen.

Ook vroeg hij zeer belangstellend of het zeer deed, ooooooooohhhhhhhhhhhh nee kreunde ik duw die pik maar lekker diep in mijn slettekut, en wat er toen gebeurde was met geen pen te beschrijven mijn anus tintelde van geiligheid en al snel zat zijn enorme paal voor de helft in mijn gewillige kutje en toen begon Pieter me langzaam te neuken ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja Pieter ik wil je hete harde paal diep in me voelen stoten en toen hij dat hoorde verhoogde hij zijn tempo en al snel zat zijn hete harde dikke pik van 25 cm tot aan zijn ballen in mijn hete kutje, hij begon me zalig ritmisch te neuken en ik genoot er ontzettend van en brulde dieper en harder Pieter en zijn tempo ging nog sneller en sneller, zijn pik leek wel op een zuiger in een cylinder. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat neukte die Pieter me zalig en van die gevoelige sluitpier voelde ik niets meer en hoopte dat hij me lang en diep wilde gaan neuken, dit deze hengst ook en neukte mij een ruim half uur en ik voelde hem onrustiger stoten en begreep dat de ontlading niet meer lang op zich liet wachten en jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa met een hevige brul spoot hij na straal na straal heet zaad diep in mijn darmen, hij was een super gevoel om zo'n opwellende paal diep in je te voelen exploderen.
Het aantal stralen heet zaad was niet te tellen, ik brulde hem toe lekker blijven stoten geile neukhengst van me, en zijn pik werd ook niet slapper en hij neukte gewoon door, het leek wel of hij maanden niet was klaargekomen.
OHHHHHHHHHHHHHH ja geile slet van me, je bent echt een superhoer en enz van deze geile woorden, hij bleef maar pompen en pompen en jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hij begon weer te schokken en een 2e lading zaad werd diep in mijn darmen gespoten, maar nu werd zijn pik heel snel slap en met een enorm zuigen geluid trok hij jammer genoeg zijn genotspaal uiit mijn kont en gelijk stroomde het geile zaad met grote hoeveelheid uit mijn nu wel uitgewoonde kut, er kwam geen eind aan.

Maar wat ik niet had gezien dat hij dit zaad opving in een groot breed glas.
Zoooooooooooo sletje nu heb ik nog iets lekkers voor je en liet me het glas met een enorme hoeveelheid zaad zien, zo deze energiedrank heb je wel verdiend na zo'n grote inspanning,hij kwam naast me staan en pakte mijn mond en zei open en slik mijn lekkere zaad maar heerlijk op en voor ik iets kon zeggen liet hij de inhoud van het glas in mijn mond lopen en ik moest snel slikken om niet te stikken in de grote hoeveelheid zaad,
Hij liet ook een gedeelte in het glas zitten en maakte mij los van de sling en ging wijdbeens op een bed liggen en goot de rest van het zaad over zijn nog steeds niet slappe paal stromen en zei tegen me, zo sletje en nu mag je mijn pik even lekker schoonlikken, en ik deed dit nog ook, wederom likte en zoog ik zijn enorme geile pik en al snel was deze spic en span en moest ik naast hem komen liggen en al snel waren we heerlijk aan het tongen.....................dit was een dag om nooit te vergeten.
Een ding wist ik zeker ik hoop dat die Pieter me nog eens wil uitnodigen, we gingen lekker douchen en gingen naakt op de bank zitten en dronken een lekkere bak koffie.
Na een kwartier stond ik op en deed mijn kleren aan en we liepen naar beneden om mijn fiets te pakken, voordat ik deur van de box open wilde maken begon Pieter me lekker te tongzoenen en fluisterde in mijn oor........tot snel geile slet van me.
Ik liep met mijn fiets naar buiten en Pieter gaf me een tik op mijn billen en maakte een kusgebaar met zijn lippen...............nou ik nu al zin om morgen weer te komen.
Maar wat er verder gaat gebeuren lees je in het volgende deel 9

geile groeten van je pijpsletje Leotien

2173 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.