Mijn daddy is kool 2.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 29-11-21

Beste lezers lees het verhaal heb mening okay. Het vorige verhaal eindigde met sex. Net als toen in de kliniek zou het best lekker geweest zijn? We kunnen een avontuur met Bernardo beleven of met Ricardo welk ook in kliniek werkt. Bernardo ontvangt de patiënten welk eerst langs kwamen bij Ricardo. Ricardo praat, stelt gerust maar Bernardo doet de patient onderzoeken als zo wil om schrijven! Ricardo kleed met zijn ogen de man uit en Bernardo laat kerel zelf doen. Ricardo en Bernardo leven niet samen. Maar ze komen wel samen naar de kliniek. Als zo kan om schrijven een kliniek eigenlijk wel!


De nieuwe schoonmaker hebben ze op zijn eerste dag al verwend. Hij liep even moeilijk na goede verwen sessie in de behandel kamer. Daar door was toen haasten even elkaar van stijve helpen. Ricardo legde de papieren klaar en Bernardo de instrumenten. Ze waren op tijd klaar die ochtend voor de verrassing. De Ricardo die weg gelopen was kwam terug. Had mogelijk geen keuze als met haar wilde trouwen? Dat anders liep kon wel zeggen deze Ricardo had ander toekomstbeeld. Nadat Bernardos onderzoek zeker laat maar horen? Ricardo de patient heet anders zijn vrienden noemen hem Ricardo.

R. Ja ik ging er vorige keer vandoor maar ben terug zeker nu weet wat de testen zijn. Hier ben ik beetje bi-schierig ook nog. Het was koud buiten maar Bernardo warmde mij op. Mijn eerste winkelbediende pijpt goed maar Bernardo warme lippen wisten hoe beter kon. Ricardo in zijn hokje was een patient aan geruststellen met zijn handen zo te horen. Ik was geconcentreerd op Bernardos testen haha. Voor laatste test glijmiddel en werd condoom afgestroopt over mijn salami worst. Ik kwam en kwam Bernardo heeft het geweten! Sorry maar denk dat maar niet trouw, mijn zwager is veel lekkerder. Nu familie vertellen ben geslaagd. Denk mijn zwager is betere partij voor mij. Of mijn positie nu verlies in warenhuis kan het jullie wat schelen?

899 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.