Camping in Frankrijk 2

Nadat ik bij Jan en Kees was geweest had ik slecht geslapen. Ik Lag de hele nacht te draaien en van alles spookte door mijn hoofd. Ik heb toch een goed huwelijk en ik kom toch echt niets te kort, dacht ik. Maar waarom wordt ik dan geil als ik aan Jan en Kees denk. Zo ging dat de hele nacht door. De volgende ochtend, nadat ik toch een paar uurtjes geslapen had, stond ik op en zei dat ik me eerst maar even wilde douchen. Stiekem dacht ik om even bij Jan en Kees langs te gaan en ze zogenaamd een goede reis te wensen, maar eigenlijk wilde ik ze gewoon nog even zien. Helaas was ik te laat, de plek was leeg. Ze zijn al vertrokken, dacht ik. Nu al? Zou het voor hen alleen maar een spel geweest zijn? Kijken hoever ze een getrouwde man kunnen krijgen. Ik dacht dat ik boos zou worden, maar eigenlijk baalde ik alleen maar dat ze al weg waren.
De rest van de weken vlogen voorbij, het was lekker weer, we hadden veel dingen bezichtigd, op aanraden van Jan en Kees. We hadden lekker wat gezwommen in de rivier, het zwembad maar ook op het strandje waar ik Jan en Kees had gezien.

Thuis aangekomen ruimden we de vakantie was en ander spullen op en kon het gewone leven weer beginnen. De zomer vloog voorbij, de herfst kwam en ging en na een veel te lange winter werd het eindelijk weer lente. In het begin dacht ik nog veel aan Jan en Kees, maar naarmate de seizoenen aan ons voorbij trokken raakte de gedachten aan het ook meer op de achtergrond.
De voorbereidingen voor de vakantie kwamen weer langzaam op gang. En hoe dichter de vakantie dichterbij kwam hoe meer de gedachten aan die ene avond met Jan en Kees weer boven kwamen drijven. En keer op keer werd ik er weer geil van. Ondertussen ging ik ook meer kijken op de bekende homo sites. Verhalen lezen en filmpjes kijken met Jan en Kees in mijn gedachten. Ik had me zelfs een paar keer afgetrokken en merkte dat ik het erg lekker klaarkomen was met hen in gedachten.

Eindelijk vakantie, dat jaar in plaats van 2 weken, drie weken gereserveerd. De reis verliep voorspoedig en we kwamen redelijk vroeg aan. Het was al lekker warm. De caravan snel op zijn plek en mijn vrouw en kinderen gingen snel nog even naar het zwembad. Het opbouwen van de voortent doe ik ook liever in mijn eentje. En na anderhalf uur had ik de voortent helemaal staan en ingericht. Het was inmiddels vier uur en ik dacht ik kan maar beter even gaan douchen, zwemmen heeft toch geen zin meer. Ik pakte mijn spullen, trok al mijn kleren uit, snel in een short en naar het sanitairgebouw. We staan eigenlijk in hetzelfde straatje, maar ik kon het niet laten om via de plek waar Jan en Kees stonden, te gaan. Helaas was de plek niet bezet door hun caravan maar door een oud Belgisch campertje. Nou ja, misschien maar beter, loog ik tegen mezelf.
Die avond gingen we, zoals elke eerste avond, eten in het restaurant op de camping. Gezellig op het terras onder de grote boom. Toen we nog wat na aan het borrelen waren, de kinderen aan het spelen waren en wij aan het genieten waren dat we er weer waren, zag ik het kleine Belgische campertje over het weggetje de poort uit rijden met de fietsen achterop. Het eerste wat ik dacht was, hé, de plek komt vrij.

Die avond waren we vroeg naar bed gegaan. Die wijntjes hakten er toch wel in na zo een lange reis. We werden de volgende dag pas om tien uur wakker en we starten lekker rustig op. Boodschappen gedaan en rond een uur of twee kwamen we weer terug op de camping. Zullen we straks hier naar het strandje aan de rivier gaan, zei mijn vrouw. En na het eten pakte we de spullen in en liepen naar de rivier. Onderweg keek ik nog even naar de plek van Jan en Kees verderop. En ik kreeg het plotseling warm. Ze zijn er Ik was even van slag, dacht terug aan het jaar daarvoor. Luister je wel, hoorde ik mijn vrouw ineens zeggen. Oh sorry, ik was even in gedachte, zei ik maar. Wil jij zo meteen even de zonnebrand gaan halen, die ben ik vergeten, zei ze. Ja hoor, doe ik zo wel even, eerst zorgen dat jullie op het strand zijn en alles staat. Dan loop ik zo wel even terug.

Op de terugweg liep ik uiteraard via de caravan van Jan en Kees. Hé hallo, hoorde ik Kees roepen. Ik probeerde zo verbaasd mogelijk te kijken en liep naar Kees toe. Hé hoi Kees, zei ik, jullie ook weer hier? Ja dat hadden we toch beloofd, vorig jaar. Ja, maar je weet nooit hoe het een jaar later allemaal loopt. Plannen kunnen wijzigen. Ja dat klopt, zei Kees. De plannen zijn gewijzigd. We hebben de vakantie aangepast. Ik plaats van een week naar Spanje… Hè shit dacht ik, ze blijven hier maar even en gaan dan twee weken naar Spanje. …Blijven we drie weken hier, ging Kees verder. Ik denk dat ik wel erg opgelucht keek want Kees liep naar me toe en gaf me een kus en zei, volgens mij vind je dat wel leuk. Eh… nou… ja best wel. Ik betrapte mezelf erop dat ik een beetje opgewonden raakte en zei dat ik onderweg was om de zonnebrand te halen. Ik wil je ook wel even in smeren, grapte Kees. Volgende keer, zei ik stoer. Verderop zag ik Jan aan komen lopen, breed lachend en zwaaiend naar me. Ik dacht al dat ik je zag lopen, zei Jan toen hij er was. Hij pakte me stevig beet en kuste me, maar net wat langer dan normaal. We hebben je gemist, zei Jan. Oh ja? Vroeg ik. Ja, we hebben nog veel over je gesproken. De hele week in Spanje hadden we het over je. En we zijn blij dat je er weer bent, hè Kees. Nou en of, zei Kees, misschien dat we elkaar nu echt leren kennen. Komen jullie vanavond weer een wijntje drinken? Ja leuk, zei Jan. Oké, zei ik, ik zal het overleggen met mijn vrouw.

Nadat ik de zonnebrand gehaald had en eindelijk weer terug was, zei mijn vrouw, zo, kon je het niet vinden? Jawel, zei ik, maar ik kwam onderweg Jan en Kees tegen. Oh leuk zijn ze er ook weer? Ja en ze vroegen of we vanavond een wijntje komen drinken. Nou, zei ze, dat is wel gezellig hoor, maar ik wilde eigenlijk rustig wat gaan lezen. Maar één wijntje kan best. Het zijn leuke kerels.
Na het zwemmen gingen mijn vrouw en kinderen douchen en ik ging aan het eten beginnen. Na het eten ging ik de afwas doen en omdat we laat gegeten hadden werd het al snel donker. Ik ga me straks wel douchen, zei ik, voordat ik naar bed ga. En nadat we de kinderen in bed hadden gelegd liepen wij naar Jan en Kees. Hallo, leuk dat jullie er weer zijn, zeiden ze beiden tegen mijn vrouw. Dank je, dat vinden wij ook van jullie. We gingen zitten en Jan liep de caravan in en kwam terug met twee flessen wijn. Voor mij maar een glaasje hoor, zei mijn vrouw. Ik wil deze vakantie wel mijn boeken uit hebben. Oh? Vroeg Kees. Heb je er zoveel dan. Drie stuks, ik kon niet kiezen, dus dan maar allemaal. Maar jij mag wel blijven hoor, zei ze tegen me. Ja leuk, zeiden beide heren haast tegelijk. Nadat haar glas leeg was stond ze op, zei gedag tegen Jan en Kees en zei tegen mij, en vergeet jij niet te douchen. Daar herinneren wij hem wel aan, zei Jan.Nou nog maar een inschenken? Vroeg Jan. Ja hoor, ik hoef nergens heen, grapte ik.

De avond verliep gezellig, we kletsten over het werk, hobby's en sport. En ik leerde dat ze eigenlijk best dichtbij woonde. Hun dorp ligt nagenoeg op de route naar mijn werk. Een derde fles wijn kwam op tafel en na nog een glas leeg gedronken te hebben zei ik dat ik maar beter kon gaan, ik begon al aardig dronken te worden. Als ik nog een wijntje pak moeten jullie me straks dragen naar de douche. Ach laten we dan samen gaan douchen, zei Kees. Ja waarom niet, net zo gezellig, zei ik met een lach. Nou dan zien we je zo bij de douches, zei Jan. Oké tot straks. Ik stond op en merkte dat de wijn zijn werk goed had gedaan. Ik viel haast voorover, zo in de armen van Jan die met net op wist te vangen. Lukt het wel, lieverd zei Jan. Ja hoor schatje, zei ik en gaf heb een stevige kus. En ik dan, zei Kees. Ik liep naar Kees en gaf hem ook een zoen. Tot straks, en ik liep naar de caravan. Mijn vrouw lag al in bed en ik zei haar dat ik ging douchen. Pakte mijn spullen en liep naar de douches. Vrijwel tegelijk arriveerde Jan en Kees. Hoi hoi, zei ik vrolijk. En we liepen naar de douches. Jan en Kees gingen een doucheruimte in en ik wilde de volgende pakken. Ho ho, fluisterde Kees, samen toch? Ja maar… zei ik nog, maar Kees pakte me bij mijn arm en trok me de ruimte in. Jan was zich al aan het ontkleden en ik kon het niet laten om naar Jan te kijken. Kom, zei Kees, in je kleren kun je niet douchen.

En we hebben je tenslotte vorig jaar ook al naakt gezien. Kees en Jan hadden inmiddels de kleren al uit en stonden daar naakt voor me. Zullen we je maar helpen? Zei Jan. En knoopte mijn blouse al los. Kees hielp me met mijn short. Hmmm, weer niets eronder aan, zei Kees. En zo te zien vind je het allemaal wel lekker. Ik kon inderdaad niet ontkennen dat het me allemaal niet onberoerd liet, mijn pik kwam al met schokjes omhoog. Mede dankzij de wijn was ik stiekem al geil geworden van die naakte kerels voor me. Kees pakte mijn pik beet en zei, er gebeurt niets wat je niet wil, lieverd. En jan antwoordde voor mij, Ik denk dat hij wel wil. Ik was inmiddels zo geil geworden dat ik Jan een kus gaf als antwoord. Jan kuste me terug en ik voelde zijn tong naar binnen komen en zoeken naar die van mij. Nooit gedacht dat ik ooit met een man zou tongzoenen, maar ik werd als was in de handen van deze beide heren. Heftig begon ik met Jan te vrijen. Kees ging op het bankje zitten en nam mijn pik in zijn mond. Oh man wat was ik geil en wat kon hij heerlijk pijpen zeg. Jan was inmiddels achter me komen staan en zoende me in mijn hals en ik voelde zijn pik tussen mijn billen op en neer gaan. Ik begon de mond van Kees te neuken en voelde zo de pik van Jan heerlijk van achterlangs tussen mijn billen door tegen mijn ballen stoten. Ooohhhh.. Stop zei ik, ik kom bijna klaar. Kees liet mijn pik uit zijn mond glijden en stond op.

Gaf me een heerlijke tongzoen en ik proefde mijn eigen pik. Ga maar even zitten wei Jan achter me. Gewillig deed ik wat hij me vroeg. Wil jij ook eens? Vroeg Kees. Ik knikte alleen maar en keer naar de pikken van Jan en Kees De pik van Kees was al best groot, maar die van Jan nog iets groter, maar ook een stuk dikker. Beide eikels waren nat van het voorvocht, en aan die van Kees hing echt een lange druppel. Voorzichtig likte de druppel op en was verrast door de heerlijke smaak van het voorvocht. Ik wilde meer en nam de pik in mijn mond. Ik ging meteen veel te diep en begon te kokhalzen. Voorzichtig schatje, zei Jan. Rustig beginnen. En rustig begon ik Kees te pijpen. Heerlijk vond ik het, een pik in mijn mond. Jan stond er naast te trekken aan zijn pik. Kom maar, probeer deze nu maar eens. Kees haalde zijn pik uit mijn mond en maakte plaats voor Jan. Met moeite lukte het me, maar ik kreeg ook de pik van Jan best een eind mijn mond in. Na beide mannen zo om de beurt gezogen te hebben was het Jan die zei, stop ik kom klaar. Maar ik was zo geil dat ik nu ook het geile zaad in mijn mond wilde. En ik bleef door zuigen en keek omhoog en zag Kees hevig zoenend met Jan aan zijn pik trekken. Een kreun en Jan spoot diep in mijn mond, twee stralen in mijn mond de derde spoot hij over mijn borst heen. Ik slikte een beetje van het sperma door en hapte meteen de pik van Kees naar binnen. Ook kees kwam binnen no time klaar en spoot alles in mijn mond. Het was zoveel dat het bij mijn mondhoeken naar buiten kwam.

Ze trokken me beide omhoog en likte mijn gezicht schoon en begonnen me beide te zoenen, om en om twee tongen in mijn mond. Nu jij, zei Kees tegen me, en ging op de grond zitten. Jan nam plaats op het bankje en trok me naar zich toe. Draaide me om en liet me voorover bukken. Kees nam mijn pik in zijn mond en ik voelde hoe Jan mijn billen uit elkaar deed. Plots voelde ik hoe Jan met zijn tong mijn ster begon te likken. Oh wat was dat een heerlijk gevoel. Kees begon me met steeds langere halen te pijpen. Kreunend begon ik neuk bewegingen te maken in de mond van Kees. En door de bewegingen voelde ik de tong van Jan mijn ster in gaan. Oh wat was dit lekker. En veel te snel wam ik heftig klaar. Er leek geen eind aan te komen. Uitgeput zakte ik door mijn knieën zo op schoot bij Jan. Kees stond op en gaf me weer een heerlijke tongzoen. Ik proefde mijn eigen sperma nu. Kees, zei Jan, ik denk dat we een heel leuk vriendje hebben gevonden. Hier gaan we nog veel plezier mee beleven. Dat weet ik wel zeker, zei Kees en hij keek me vragend aan. Ik kon alleen maar bevestigend knikken. Onder de douche dan maar, zei Jan.

Onder de douche hebben we elkaar heerlijk ingezeept en gewassen. Ik kreeg alweer een stijve door de strelingen van beide heren. Bewaar dat maar voor de volgende keer, zei Kees. Morgen eerst maar eens condooms bij halen bij de Super. Ik keek hem aan en zag hem naar Jan knipogen. We stapten onder de douche vandaan, droogden elkaar af en gingen naar buiten. De trap af. Kees en Jan naar hun caravan en ik naar de mijne. Ik kleedde me uit, stapte in bed en viel als een blok in slaap.

Vervolg in deel 3 ???

3481 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.