RJ eerste kennis making met lust.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 03-12-21

Okay RJ of Ricardo was bij de keuringsarts Bernardo. Ja voor eerst kennismaking met herenliefde denk daar aan als actie plaats vind! Hij besloot dump mijn meisje trouw haar niet. Haar broer bevalt mij beter is okay dat hij deed lees verder? Kan je alvast vertellen beslissing viel verkeerd maar resultaat werd verrassend. Zij hoefde hem niet meer maar haar broer zeker wel. Al is liftboy en anderen twintig toch niet het. RJ valt meer op veertigers en ouder zelf is net negenentwintig maar ouder is lekker. Zijn ex schoon broer was vijftig en willig wel beetje bierbuik en weinig lichaamshaar! Was wel okay dat schoon broer nam maar eerste ontmoeting was derde man in het spel kan zeggen. het hoe en wat kom je vanzelf wel achter?


RJ is bij Thomas zijn schoonbroer zijn paar dagen verder. De mannen waren buiten geweest op de luxe boerderij van de familie. Ze voelen zich vies en zijn dat ook overal drassig. De inloop douchecabine is groot genoeg voor beiden. We zien weinig veel stoom maar horen genoeg, het gekreun tijdens inzepen en tijdens gebruik van badspons. Pas als ze richting slaapkamer gaan zien we beiden zijn niet middelmatig geschapen beneden. Thomas was zeker groot geschapen met twee volle ballen .RJ is minder groot geschapen maar niet veel minder.

Hij is nog niet stijf maar de eeltige handen van thomas leiden hem tot hoogtepunt. Glijmiddel en condoom waren er wie zou de condoom om doen? Maar die vraag was er niet toen RJ de slaapkamer in kwam. Zijn schoonvader klaar met zijn knots in een condoom zat klaar. Die wacht op actie die zou echt wel komen. Verrassend kan noemen een zeventig jarige klaar voor een trio. Schoonvader had wel nodige rimpels maar bleek zo geil als twintig jarige! Nou schoonvader ramde hem er in bij rj die wel voelde hoe ervaren schoon vader is. Thomas keek eerst toe voor hij RJ knots in zijn mond nam en op ging sappelen. Laten we maar gaan voor het te opwindend voor ons wordt.

2198 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.