Een daagje naar de sportschool 9

Beste lezers,


Het was helaas alweer een dikke week geleden dat ik heerlijke sex had gehad met de Pieter de buurman van Fred,
ik liep bij ons in het winkelcentrum en zag in een ooghoek Pieter lopen met zijn.......... vrouw, wowwwwwwwww wat een ongelofelijk lekker ding was dat, tsja ik ben ook gewoon bi en mooie vrouwen vind ik ook heel interessant.
Het uitzoeken van een lekker stukje vlees was lastig die dag toen ineens iemand in mijn oor fluisterde dat hij ook een lekker stuk vlees voor me had, ik keek opzij en keek recht in de mooie blauwe ogen van die geile neukhengst Pieter.
Zijn vrouw lachte een beetje om ons gedrag en zei nou nou heren dat is nogal grappig of zo, ja zei Pieter ik ken Leo al een hele tijd (hij verdiend de prijs van een grote leugenaar.....lol)., heb je tijd om even een bakkie te komen doen we hebben net een lekkere taart gekocht, ik keek hem even aan zo van huhhhhhhhh hoe zit dat dan met je vrouw erbij.
Hij gaf me een porretje in mijn buik en zei kom nou maar lekker me en dan praten we verder, dus binnen 5 minuten zaten we aan de koffie en gebak, Pieter zijn vrouw zat recht tegen over mij op de bank met haar heerlijke benen over elkaar gekruist.
Ze lachte naar me en vroeg of alles goed was, ik kon even niet uit mijn woorden komen want ineens deed ze haar benen wijder uit elkaar en ik zag daar een enorme pik liggen, ik wist echt niet waar ik moest kijken en toen stond ze op en zei dat Pieter het hele verhaal van onze vrijpartij had verteld en trok haar geile korte leren rokje omhoog en toen zag ik haar pik echt heel goed, het was een lekkere lange dikke besneden pik.
Ze kwam voor me staan en pakte mijn hoofd en trok het richting naar zalige pik en zei laat mij nu ook maar eens genieten van je zeer bedreven zuigkunsten, ik nam haar zeer dikke eikel in mijn mond en begon er zalig aan te zuigen en op dat moment zag ik dat Pieter deze pijpsessie aan het filmen was met zijn mobiel, de zalige pik van Esmeralda werd zeer snel stijf en zij begon mijn steeds dieper in mijn keel te neuken mhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat een zalige paal had ze toch.
Haar pik was zeker dezelfde lengte als die van Pieter , ze had ook heerlijke laaghangende volle zaadballen die ik ook een voor een naar binnen zoog ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja Pieter heeft echt gelijk dat jij een echte hete pijpslet bent.

Ze liet zicht opeens vallen op de bank, trok haar rokje uit en ging wijdbeens op de bank liggen en riep zuigen slet, ik ging op mijn knieën voor haar zitten en nam haar zalige paal weer in mijn mond.
Ik likte langs haar lange rechte stam naar boven om die zalige dikke eikel heerlijk te verwennen, ze lag te kronkelen op de bank van genot, en ja toen trok Pieter mijn broeken uit en al snel voelde ik zijn hete bedreven lange tong door mijn bilspleet glijden en begon mij zalig te rimmen, ik had gelukkig in de ochtend mijn kutje heerlijk gespoeld en dat proefde Pieter ook en hij fluisterde zacht zo geile slet je was dus al van plan om een date te zoeken voor vandaag, ik kreunde maar wat omdat ik die zalige paal van Esmeralda aan het verwennen was.
Hij likte en zoog een kwartier aan mijn kutje en deed dit super lekker, opeens hield hij op en zei tegen Esmeralda zo onze slettekut is klaar om je pik er lekker in te laten glijden. ze haalde helaas haar zalige pik uit mijn mond en ging snel achter me zitten en Pieter nam nu plaats op de bank waar zijn pik al keihard overeind stond.
Ik nam zijn heerlijke dikke eikel in mijn mond en op dat zelfde moment voelde ik de dikke eikel van Esmeralda tegen mijn hete voorbewerkte kutje drukken en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel langzaam duwde zij haar zalige pik bij me naar binnen, ze liet mijn anus wel lekker wennen aan de dikte van haar eikel en cm voor cm drong ze dieper in mijn kokende kutje die na dat gerim van Pieter verlangde naar een heerlijke lange dikke hete paal, na een vijf minuten zat haar paal tot de ballen in mijn slettekont en begon ze me heerlijk rustig te neuken mhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh zij kon echt zalig neuken en ik merkte dat zij zeer bedreven was met de anale sex.
Ze haalde haar pik bijna geheel uit mijn kont om dan gelijk weer helemaal naar binnen te dringen en ze voerde het neuktempo steeds sneller op ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja neuk me diep geile neuker van me, ik wil die hete ballen van je lekker vaak tegen mijn billen voelen kletsen, en ze ging me steeds sneller en diep te neuken, ze haalde haar pik maar voor de helft uit mijn kokende kutje om dan gelijk weer diep in me te stoten, ze pakte mijn zij beet en trok mij bij iedere stoot hard naar achteren om maar zo diep mogelijk in mijn kont te dringen. Het was een zalige neuksessie en oja ik was ook de lekkere paal van Pieter ook heerlijk aan het verwennen, hij duwde zijn harde hete lange pik bij iedere stoot tot aan zijn ballen in mijn keel.

Ik likte met mijn tong over zijn harde volle zaadballen en hij genot daar zichtbaar van en zei tegen Esmeralda dat ik toch echt een zalige pijp- en neukslet was, ze beaamde dat met een harde stoot in mijn kont en ik voelde dat ze klaar ging komen, haar stoten werden onrustiger en jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daar kwam ze brullend diep in mijn darmen klaar, straal na straal heet zaad spoot diep in mijn darmen en het was een geweldig gevoel om haar dikke spuitende paal te voelen, het spuiten duurde best lang en ja met veel tegenzin trok ze opeens haar nog staalharde pik uit mijn kont en verwisselde van plaats met Pieter die gelijk zijn staalharde pik in mijn zeer gevoelige hete kutje stootte.
Esmeralda zei tegen mij zuigen slet, ik ben nog niet klaar met je hoor, en haar hete harde dikke pik bleef keihard en ze begon me weer gewoon diep te neuken in mijn keel, ze drong echt fel en diep in mijn keel.
Ik moest er echt van kokhalzen maar daar trok zij zich niets van aan en minuten lang neukte ze me heerlijk in mijn keel, ik kon het steeds beter handelen en ik zag haar genieten van mijn pijpwerk.
Ze pakte mijn hoofd beet en trok die bij iedere stoot naar voren om mijn optimaal diep in mijn keel te neuken, ze was dus eerder al klaar gekomen en daatdoor kon ze het nu langer volhouden, ze neukte lekker door en de Pik van Pieter neukte mij net als de vorige keer ook weer zalig en zo voelde ik me echt een heerlijk geile hete neukslet.
De dikke eikel van Pieter was zalig om die diep in me te voelen stoten, het leek wel een hete zuiger van een motor bij iedere diep stoot kreunde ik van genot en daardoor werd het tempo van neuken door Esmeralda en Pieter steeds heviger en jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ze begon onrustiger te stoten en luider te kreunen en het leek wel afgesproken werk, ze spoten op het zelfde moment weer beiden veel heet sperma in mijn geile kut en mond, dit gevoel was met geen pen te beschrijven om 2 harde lange dikke pikken tegelijkertijd in je te voelen klaarkomen, ze werden dikker en dikker tijdens het spuiten en er leek geen eind aan te komen, maar helaas na een paar minuten werden hun pikken slapper en met een hevig zuigend geluid trokken ze helaas hun pikken uit mijn lijf, ohhhhhhhhhhhhhh wat was dit een super hete neuksessie geweest, ze gingen wijdbeens op de bank liggen en ik moest beide pikken lekker likken en de laatste hete zaaddruppels eruit zuigen.
Ik ging tussen hun in zitten op de bank en om beurten tongde ik zalig met ze, toen stond Esmeralda op en vroeg of ik zin had om met haar te gaan douchen,,,,,,,,,,,,,,,,,,, en hoe dat verder gaat lees je in deel 10

groetjes van jullie pijp- neukslet Leotien

1696 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.