Ontmoeting.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 07-12-21

Hi ooit kwamen we terecht in Schijndel in een klooster. De orde van de broeders van de liefde. Kort door de bocht niet elke monnik bedrijft de liefde en is toevluchtoord als in ambt ben maar homo ben. We maakte er kennis met twee mannen nu jaar later zien ze elkaar terug. Lou de liefdes monnik en Hidde de bouwvakker. Beiden kalend en mooie snor en zeker niet slank. Benieuwt hoe het verder ging geduld. In 2020 was het vuurwerk tussen die twee is die passie er nog?

Was geen toeval ze elkaar weer zien. Hidde is geen bouwvakker meer maar geschiedenis leraar. Lou begroet hem nij de poort. Leid hem rond vertelt nodige maar komt Hidde daar wel voor? In Lou kamer welk beter is dan vorige keer gelijk tongen. De passie is er nog wel! Lijkt meer twee dorstige reizigers haha. Hun handen gingen aan het werk kleren vlogen uit. Ze kwamen al flink op temperatuur. Eben kreunt Hidde als lou twee vingers in hem steekt. Lou heeft genoeg ervaring om te weten foute boel. Daarom smeer hun beiden in en overhandigd Hidde het condoom.

Hidde had even iets met vrouw maar de gedachte aan lou bedierf het. Hidde kwam met harde kreun al stotend in Lou. Die genoot zo te zien. Lou had zich zeker verheugd op weerzien met Hidde. Lou kwam gelijktijdig klaar met Hidde. Even douchen en aan kleden dan wat maten van vroeger op zoeken. Ja wat oud bouwvakkers waren achter gebleven in klooster in 2020!Maakt niet uit of ze liefdes broeders zijn denk ik. Heb verhaal in gekort de echt saaie stukken er uit. Sorry wie vervolg verwacht op rj eerste keer met lust!

1264 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 4)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.