Camping in Frankrijk 4

Heeft even geduurd, maar nu weer een vervolg van mijn avonturen met Jan en Kees op de camping aan de Ardeche in Frankrijk.

De volgende dag, na het heerlijke avontuur met Jan en Kees in de douche van de camping, liep ik terug van het winkeltje op de camping met vers brood. Toen ik bij de caravan aankwam zat mijn vrouw al buiten met de koffie klaar. De kinderen kwamen net de caravan uit. Ik bakte wat eieren en we begonnen aan het ontbijt. Wat heb je gisteren lang gedouched, vroeg mijn vrouw tijdens het eten. Ik verslikte me haast omdat ik me betrapt voelde. Ach ja, het water was heerlijk en ik stond lekker lang te genieten. Je hebt groot gelijk zei ze en at weer verder. Zullen we vandaag weer gaan zwemmen op het strandje? Ja gezellig zei ik.
Na de hele dag lekker aan het water gelegen te hebben werd het weer tijd om naar de camping terug te gaan. Ondanks de vele waarschuwingen van mijn vrouw had ik me slecht ingesmeerd en voelde mijn huid strak en verbrand aan.

Terug aangekomen op de camping kwamen we Jan en Kees tegen, ze hadden bij het zwembad gelegen. Onderweg terug naar de caravan zei Kees tegen me, je hebt je niet echt goed ingesmeerd zo te zien. Nee inderdaad zei mijn vrouw, hij is ook zo eigenwijs. We hebben hele goede aftersun, die moet je nu meteen opsmeren en voor het slapengaan nog even. Nou, zei mijn vrouw, hij bekijkt het maar, ik heb hem genoeg gewaarschuwd. Nou dan zullen wij hem straks wel even insmeren, lachte Jan naar mijn vrouw. Komen jullie dan ook maar gezellig bij ons eten.
Nou dat slaan we niet af toch, wei mijn vrouw terwijl ze vragend naar me keek. Ik vind alles best, zei ik, als ik maar van dat brandende lijf af ben, dan zal ik als tegenprestatie meehelpen met het bereiden van het eten. Ja dat is mooi zei mijn vrouw, dan kunnen de meiden en ik nog even hier naar de markt.  Afgesproken dan zei Jan. Dan gaan we ons eerst even douchen zei mijn vrouw.
Oké tot straks zeiden Jan en Kees.

Nadat we de zwemspullen bij de caravan hadden neergezet zijn we met zijn vieren gaan douchen. De kinderen bij elkaar en mijn vrouw en ik ook bij elkaar. Mijn vrouw begon me onder de douche heerlijk in te zepen en dat voelde al als een hele verlichting op mijn huid. Ze kwam dichter tegen me aan staan en ik voelde haar borsten tegen mijn rug. Haar tepels voelde hard aan. Langzaam gingen haar handen om mijn middel naar mijn pik en begon er langzaam aan te trekken. Mijn pik reageerde hier direct op en stond fier omhoog. Nou, zei mijn vrouw, hij heeft er zin in. Niet alleen hij, zei ik tegen mijn vrouw. Hij zal toch nog even moeten wachten zei ze terug. Hier onder die douches doe ik niets hoor. Dat kunnen we niet maken. Nee, dat klopt, zei ik en ik dacht aan de avond hiervoor, hoe het met Jan en Kees wel anders was. Kom zei mijn vrouw, we gaan er onderuit anders kunnen de kinderen en ik niet meer naar de markt. En jij zou Jan en Kees helpen met het eten. Ja klopt zei ik, beloofd is beloofd. En laat je meteen even goed insmeren met dat wonderspul van hen. Dat komt wel goed, zei ik.

Nadat we klaar waren met douchen en de meiden naar de markt gingen trok ik iets makkelijks aan en liep naar Jan en Kees. Ze zaten al op hun terrasje te wachten met ieder een glas wijn. Naast hun glazen stond er ook een derde leeg glas op tafel die snel gevuld werd toen ze me aan zagen komen. Hallo vriendje zei Kees tegen me. Hier pak eerst maar een lekker glaasje wijn voordat we aan het eten beginnen. Ik ging zitten en nam een slok. Wacht even, zei jan, kom eerst even mee naar binnen, dan zal ik je even insmeren. Oh ja, zei ik. Begin jij ondertussen aan de voorbereidingen voor het eten Kees? Ik liep mee naar binnen en Jan pakte me bij mijn hand en trok me naar zich toe. Hoi schat, zei hij en begon me meteen vol op mijn mond te zoenen. Ik reageerde meteen en zoende heerlijk terug. Kom, ga maar op bed liggen zei Jan. Gedwee reageerde ik en kroop op het bed. Zou je je kleren niet uitdoen, zei jan, zo kan ik je niet insmeren. Ik reageerde met, sorry, en deed wat hij me vroeg. Ik trok mijn shirt uit en deed mijn slipper uit. En wilde weer terug het bed op. Kom op, zei Jan streng, je broek ook, anders komt ie helemaal onder te zitten. Snel deed ik deze uit en ging op mijn buik liggen. Zo ja, zei Jan. Hij deed een kastje open en nam daar een potje uit met een groenige zalf. Deed de pot open en nam flink wat eruit. Doe je ogen maar dicht en geniet er maar van. Jan smeerde al wat op mijn schouders en rug waarna hij ook nog wat net boven mijn billen smeerde. Het duurde even en daarna voelde ik de handen van Jan weer op mijn lichaam.

Hij begon de zalf goed uit te smeren en ik voelde dat het een lichte tinteling gaf. Ik wilde dat tegen jan zeggen en deed mijn ogen open. Ik zag dat Jan ook helemaal naakt was. Jan zag dat ik een beetje verbaasd keek en zei, ik wil niet dat mijn kleren onder komen, je krijgt dat spul er haast niet uit. Och geen probleem hoor, grapte ik naar Jan. En keek geil naar zijn pik. Jan knipoogde en ging verder met insmeren. Toen Jan over me heen kwam hangen voelde ik zijn pik tegen mijn hand aan. Ik kon het niet laten om een kreun te laten ontsnappen en pakte zijn pik even vast. Jan genoot van deze aanraking en bleef even staan. Nu was mijn onderrug aan de beurt. Ook mijn billen werden onder handen genomen ondanks dat deze totaal niet verbrand waren. Steeds verder ging jan en ging mijn zijn duimen afwisselend door mijn bilnaad en over mijn sterretje. De zalf gaf een onbekend maar prettig gevoel.

Mijn sterretje begon helemaal te tintelen en elke keer als hij met zijn duim hier overheen ging kon ik een kreun niet onderdrukken. Ik werd geiler en geiler en ongecontroleerd wipte ik bij elke aanraking mijn billen omhoog. Jan genoot er merkbaar van, want toen ik met mijn hand zijn pik zocht voelde ik dat hij helemaal stijf was. Jan ging steeds verder met zijn duimen in mijn sterretje. Eerst de ene en daarna de andere. Het ging steeds soepeler en niet veel later gingen ze beide tegelijk in en uit mijn kontje. Hij gloeide helemaal. Hmmmm. Hoorde ik en zag dat Kees ook de caravan in kwam. Ik dacht al dat ik iemand hoorde kreunen. Binnen no time had Kees zijn kleren uit en kroop op bed. Op zijn knieën kwam hij voor me zitten en drukte zijn inmiddels half stijve pik tegen mijn lippen. Ik proefde zelfs al wat voorvocht. Ik nam de heerlijk dikke eikel van Kees in mijn mond en begon hem rustig te pijpen. Ik voelde de pik in mijn mond groeien. Oh wat ben jij toch een lekkere kerel zei Kees terwijl hij zijn pik steeds verder mijn mond in duwde. Ja heerlijk hè, zei Jan, En kuste Kees. Mijn kontje werd even met rust gelaten, maar het warme tintelende gevoel bleef en zorgde voor een heerlijke sensatie aan mijn sterretje. Kees stapte van het bed en maakte plaats voor jan. De pik van Kees was kletsnat van mijn speeksel. Ik pakte de pik van Kees met mijn hand en begon geil te trekken terwijl ik Jan flink aan het pijpen was. Kees stapte achter mij op bed en haalde nog wat zalf uit het potje en smeerde mijn sterretje er flink mee in. Wat een heerlijk gevoel was dat weer zeg. Hij deed een kastje open en pakte er een paar condooms uit.

Deed er een om en begon vervolgend met zijn vingers de zalf diep in mijn kontje te smeren. Eerst twee vingers, daarna een derde en uiteindelijk had hij vier vingers in me zitten. Hij begon neukende bewegingen te maken met zijn vingers en ik voelde me meer en meer oprekken. Door het warme tintelende gevoel ging het bijzonder snel en makkelijk. Ik voelde hoe hij zijn vingers uit me haalde en achter me plaatsnam. Zijn eikel tegen mijn ster aan en hij drukte hem gemakkelijk naar binnen. Langzaam ging hij steeds verder totdat hij er helemaal in zat. Ondertussen ging ik de pik van Jan steeds harder en dieper pijpen. Het kokhalzen deed ik niet meer, ik kon de pik bijna helemaal naar binnen krijgen. Kees begon rustig zijn heerlijke pik op en neer te bewegen. Ik dacht dat ik gek werd. Die zalf, dat warme tintelende gevoel en die heerlijke pik in me pompen. Mijn lijf begon als vanzelf ongecontroleerd op en neer te bewegen. Ik wilde meer harder en snellen. Kees neukte me steeds harder en ik pijpte Jan heerlijk door. Zit bleef zo enkele minuten doorgaan totdat Jan met een diepe zucht zijn zaad diep in mijn keel spoot. Ik bleef pijpen en zoog zijn pik helemaal leeg. Kees zei ook dat hij ging komen en niet veel later voelde ik zijn pik opzwellen en met een paar stevige stralen het condoom vol spuiten. Door deze sensatie kwam ik ook spontaan klaar. Er leek geen einde aan te komen. Kees viel over me heen en ik hoorde Jan grinniken.

Ik denk dat de aftersun crème zijn werk wel gedaan heeft. Ik zuchtte als teken dat ik er ook zo over dacht. Kees haalde zijn pik uit me, klom langzaam van me af en deed het condoom af. Kwam voor me staan en zei, deze moet wel schoon hè, en wees naar zijn pik. Ik liet me dat geen tweede keer zeggen, ging rechtop zitten en likte zijn pik helemaal schoon. Oei, zei Jan, jij zit ook helemaal onder. Nou niet alleen ik, zei ik, jullie bed ook. En ik wees naar de grote natte plek op het bed. Dat wassen we wel weer, zei Kees. Maar jij moet nu even schoon gemaakt worden. Jan en Kees kwamen voor me zitten en begonnen mijn buik en pik af te likken alsof ik een ijsje was. Mijn pik kwam meteen weer omhoog. Kees begon me als antwoord daarop weer heerlijk te pijpen. Pakte met een hand mijn ballen stevig vast en schoof de ander onder mijn billen en gleed zo met een paar vingers mijn kontje in. Ik liet me achterover op het bed vallen en genoot van deze heerlijke pijpbeurt. Nee, even wachten schat, zei Jan, je moet straks weer ingesmeerd worden, nu eerst het eten klaarmaken. Ik maak jullie liever nog even klaar, grapte ik als antwoord. En met zijn drieën begonnen we hardop te lachen.
Kom, zei Kees, we gaan lekker buiten zitten, pakken een wijntje en zorgen dat het eten klaar is.

Een uurtje laten kwam mijn vrouw terug en liet een nieuw jurkje zien wat ze gekocht had. Dat ziet er spannend uit, zei Kees. Ja ik wilde het nog in jouw maat meenemen, zei mijn vrouw, maar die hadden ze niet. Jan moest hier hard om lachen en zei, nou dat vind ik nou jammer, ik had Kees ook best eens zo een jurkje aan willen zien hebben. We moesten er allemaal hard om lachen. Hier grappenmaker, pak maar een glas wijn.

Na een heerlijke maaltijd namen we afscheid van Jan en Kees en zijn mijn vrouw en ik terug naar onze caravan gelopen.
En, zei mijn vrouw, werkt de aftersun een beetje?
Ja hoor, ik denk het wel, maar vanavond voor het slapengaan moet ik nog een keer onder handen genomen worden.
Hoe dit verder afloopt komt in het volgende deel.

2470 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.