Na lange tijd weer chatten

Ik was al een hele poos niet meer op de chat geweest door allerlei omstandigheden maar merkte dat ik weer steeds meer begon te verlangen naar een man. Ondanks dat ik al vele jaren getrouwd was met mijn vrouw en ons seksleven wel goed was kon ik af en toe toch ook genieten van een lekkere pik.

Dus op een avond, ik was alleen thuis, in joggingbroek zonder onderbroek zittend op de bank toch maar weer een keer ingelogd. Ik had aangegeven dat ik even rond wilde kijken en niet direct voor die avond op zoek was. Ik kreeg een chat bericht binnen die begon met “hallo, alles goed”. Na de standaard reactie van ja met mij wel en met jou, ontstond er een leuke chat die niet direct over het seks hebben ging maar vooral over de wensen die we hadden.

Ik hou niet van even snel de broek los, even trekken en/of zuigen en klaar, ik heb even tijd nodig. De andere chatter, laten we hem even Erik noemen, had het zelfde. We vertelden elkaar over welke ervaringen we al hadden, positief en negatief, en wat onze wensen waren. We bleken beide te houden van tongen, pijpen en rimmen. Ik ben erg gevoelig rond mijn kontje en kan helemaal in extase raken als iemand mij lekker likt en vingert. Erik vertelde dat hij erg kon genieten van het likken van een mannenkutje en het tegelijkertijd spelen met een pik. Hij was ook meer van het neuken in plaats van het geneukt worden, wat bij mij juist andersom is.


Na een uurtje met elkaar gechat te hebben en elkaar allerlei verhaaltjes verteld te hebben over wat we al hadden gedaan of nog graag wilden doen was er wederzijds een goed gevoel en wilden we wel iets afspreken. Omdat we beiden in de situatie zaten dat we rekening moesten houden met de thuissituatie wisselden we onze Kik naam uit en spraken af dat we contact zouden houden. Voor alle zekerheid zochten we elkaar nog even op in Kik en wisselden we nog snel wat foto’s uit.. Hij had een lekkere pik, niet te groot, daar wilde ik wel mee spelen. gewoon lekker in mijn mond nemen en lekker likken vanaf de eikel naar zijn ballen en terug. Het idee alleen al maakte me lekker geil. We sloten af met de afspraak dat we aan elkaar door zouden geven wanneer een van de twee tijd had, zonder een verplichting bij de ander neer te leggen. Ik was tijdens deze chat en door de lekkere foto toch wel geil geworden. Ik had mijn broek al eerder uitgetrokken voor de foto en mijn pik was nat van het voorvocht. Met mijn vingers haalde ik het er af en stak de vingers in mijn mond. Voorvocht vind ik zo heerlijk zacht in de mond. Met opgetrokken benen zat ik op de grond waardoor mijn gaatje goed bereikbaar werd. Eerst met  1 natte vinger maar dat werden al snel 2 begon ik mezelf te vingeren en met de andere hand streelde ik mijn pik. Ik vind het lekker als ik mijn stam streel met een natte vinger en langs het toompje naar mijn eikel ga ondertussen mezelf vingerend. Ik voel dan het geile klaarkom gevoel omhoog komen en vervolgens kom ik dan heerlijk klaar. Voor die avond was dat wel even voldoende, ik hoopte dat er snel een situatie zou komen waar Erik en ik elkaar zouden ontmoeten.


Na een week of twee niets meer van elkaar gehoord te hebben kreeg ik op een middag een bericht via Kik binnen. Erik had de aankomende zaterdag overdag het huis alleen en wilde wel iets afspreken. Ik kon die zaterdagmiddag ook wel iets afspreken dus dat stuurde ik dan ook terug. We spraken af dat ik bij hem zou komen en dat we op dat moment wel zouden zien of er echt een klik was. Bij geen klik zou het bij een kopje koffie blijven en anders zouden we wel zien hoever we zouden gaan. Nog een paar dagen wachten dus. Ik vond het best wel spannend maar had aan de andere kant had ik ook ontzettend veel zin om weer eens lekker met een man te spelen.

2082 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.