Wordt het Thomas of toch Alex?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 11-12-21

Ik kreeg het verzoek vervolg aan het boerderij avontuur van RJ te besteden! Aan jullie enthousiasme lag niet dat even duurde voor klaar er voor was. Komt niet als verrassing dat RJ zijn verkering uit maakte en voor haar broer Thomas koos. Met thomas had hij gedoucht en op bed in de slaapkamer lag Alex zijn schoonvader. RJ was dat moment verbaasd maar dacht twee in plaats van een okay! Thomas had even mee gedaan was toen vertrokken leven op boerderij ging verder. Alex had genoten van het gekluns van RJ haha. RJ kwam zelf op het probleem met wie wil ik verder, wie geeft om mij of is beter voor mij? Hoe hij bedoelt zeventig is Alex hoofd van goed lopend warenhuizen, en Thomas begin vijftig goed lopend boeren bedrijf. Maar die vraag moet even wachten nieuw avontuur met beiden.


We zijn 24 later terug op de boerderij alleen Alex zien we in zijn badjas lopen. RJ is terug vergat zijn lieslaarzen na hij met Thomas nog in schuur wat getongd had. RJ vind de laarzen schoon bij de keuken deur en loopt naar de slaapkamer waar Alex op bed ligt. Beiden zijn opgewonden  hoewel hun staaf nog niet totaal stijf is. Of af gesproken trekken ze elkaars genot staaf af. Alex kleed RJ uit nu zijn beurt om te neuken, gisteren heeft RJ hem hard genomen wat okay was. Alex laat al stotend RJ voelen wat diens mankut aan kan! Nu denk je RJ geniet dus kiest 123 voor Alex mis. Maar hij wil Thomas ook kans geven om zijn hart te veroveren. Die kans komt eerder dan verwacht. Thomas komt door de regen naar binnen zag RJ motor staan. Even een snelle douche dan tijd voor actie kan zeggen!

Als hij de slaapkamer in komt verbaasd hem niet wat hij aantreft. Alex trok net condoom van zijn genotsstaaf. Alex gaat douchen dan weg naar de zaak neem ik aan. Thomas streelt RJ die op adem moet komen hij heeft al kanten van het bed gezien. RJ geniet wel van wat Thomas seksueel doet maar voelt genegenheid geen liefde. Hij weet diep in zijn hart Thomas kan hem buiten bed niet tevreden stellen. Ondanks hij beter met zijn mond is kiest RJ voor Alex. Of Alex betere partij financieel is of hem mentaal tevreden stelt RJ dus interesseert het jou?

1551 keer gelezen

Score: 2
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.