Mijn eerste bi ervaringen

Geplaatst door: freddie123 op 11-12-21

Hoe mijn sexuele ontdekkingstocht is begonnen.

ik was nog jong en speelde dokterje, trouwens wie niet. Wij hadden het geluk dat de boerderij van een vriendje een hooizolder had. Daar maakten wij van de pakken hooi een hut. Daar ontdekten wij dat je plassertje stijf werd als een ander er aanzat en dat dat een lekker gevoel gaf. Soms ging er nog een ander vriendje mee. Ook hij was nieuwsgierig en deed mee met onze spelletjes. We liepen meestal naakt rond op de hooizolder. Ik vond dat een heerlijk spannend gevoel geven. Toen we wat ouder werden, kwamen we erachter dat bij langdurig met je piemel spelen er een wit sappig goedje uitkwam. Een vriendje wist dat zijn ouders sexboekjes had en bracht er een mee. Met zijn drieen zaten we naakt het boekje te lezen en foto's te kijken. Dat was onze eerste sexuele voorlichting. Wij vonden de vrouwen in het blad ook erg spannend, maar bleven wel aan elkaars piemel zitten. Zo lazen we dat je eraan kon zuigen. Het was spannend wie dat als eerste zou durven. Ik was zo nieuwsgierig hoe dat zou zijn, dat ik als eerste mijn vriendjes piemel afzoog. Het was even schrikken toen hij begon te spuiten en ik spuugde het snel uit. Het restje wat nog in mijn mond zat slikte ik door en dat smaakte niet slecht. Wij hebben met zijn drieen zeker tot ons 14e op de hooizolder gespeeld en elkaar gepijpt.

Daarna kreeg oog voor de meisjes en had regelmatig een nieuwvriendinnetje en werd er niet meer op de hooizolder gespeeld. De kennis uit de sexboekjes kwam me goed van pas. Aan het eind van de middelbare school, ik was denk ik18 jaar, kreeg ik bijles frans. Er werd gezegd dat de leraar Frans een homo was. Echt duidelijk was dat niet, maar ik vond dat wel spannend. Ik kreeg in de gaten dat hij mijn soms per ongeluk licht aanraakte. Ik liet door te hmm-en blijken dat ik het niet erg vond. Na enkele lessen vroeg hij of ik volgende bijles bij hem thuis wilde volgen, aangezien zijn moeder hulp nodig had, daar zij door een val in het gips zat en niet kon lopen. Ik had daar geen bezwaar tegen. In zijn studeer kamer was het lekker warm, ivm de winterkoude had hij een extra kacheltje aangezet, en ging ik naast hem zitten. Hij hield zich tijdens de bijles in. Aan het eind vroeg hij of ik nog iets wilde drinken. Ik sloeg dat niet af. Ik zag in zijn studeerkamer een mooie spiegelreflexcamera in de boekenkast liggen en aan de muur hingen een paar mooie foto's van jonge mannen alleen gekleed in een zwembroek. Hij zag dat ik er naar keek een vroeg wat ik er van vond. Ik antwoordde dat ik het mooi vond. Als ik wilde kon hij van mijn ook wel zo'n mooie foto maken. Ik vond dat wel spannend en zei dat ik dat wel wilde. Afgesproken dat na de volgen de bijles, ook weer bij hem thuis, hij een fotosessie met mij zou doen. Ik moest mijn zwembroek maar meenemen.

De volgende bijles verliep snel, ik voelde de spanning die er heerste en mijn piemel zat klem in mijn onderbroek. Hij hing spande een lichtblauw laken tegen de muur en vroeg of ik mij wilde uitkleden en mijn zwembroek wilde aantrekken. Dat was we even slikken, want toen ik mijn onderbroek uit deed, sprong mijn half-stijve piemel uit mijn broek. Ik trok snel mijn zwembroek aan en mijn piemel tegende er goed in af in mijn strakke speedo.. Hij zette een filmlamp erbij en maakte diverse foto's in allerlei poses.. Bij iedere pose pakte hij mijn arm vast en drukte met de andere hand mij in de goede houding. Ik voelde dat hij geregeld mijn zijn arm en rug van zijn hand langs de voorzijde van speedo gleed. Mijn piemel reageerde daarop en stond snaarstijf tegen de broeksband te drukken. Dat was voor hem het moment om te vragen of ik het spannend vond. Ik beaamde dat en dat ik er van zijn aanraking opgewonden raakte. Hij zei volgens mij heb je een mooie pik, die zou ik wel is zonder zwembroek willen zien. Ik wachtte niet en trok spontaan mijn zwembroek naar beneden. Hij zei stop dat is mooi voor de foto zo. Hij liep wat achter uit en vroeg of ik mijn benen iets wijder wilde zetten zodat de zwembroek strak stond tussen mijn bovenbenen. Mijn piemel stond recht omhoog. Hij maakte van verschillende hoeken foto's en door de spanning voelde ik me steeds geiler worden. Hij liep naar mij toe en pakte mijn piemel vast en trok eraan en zei dat hij het een lekkere pik vond. Ik begon zwaarder te ademen wat voor hem het teken was om me zachtjes af te trekken. Van foto's maken kwam niets meer. Hij heeft me als beloning heerlijk klaar gepijpt. Bij de volgende bijles zouden de foto's afgdrukt zijn en kon ik ze zien.

De volgende bijles vroeg hij of ik er bezwaar tegen had dat ik naakt de les zou volgen. Nou dat had ik niet, want zijn pijpkunsten wilde ik nog wel een keer meemaken. Hij begon de les en ging naast me zitten. Zo nu en dan streelde hij over mijn bovenbeen, maar raakte mijn stijve piemel niet aan. Ik werd daar bloed geil van. Hij merkte dat en durfde toen te vragen of ik het erg vond als hij zich ook uitkleedde. Natuurlijk had ik dat niet en al snel zat hij naakt naast mij. Ik zag dat hij een mooie piemel had en dat zijn schaamhaar geschoren was. Ik vond er erg geil uitzien. Hij ging weer verder met de les en streelde geregeld weer over mijn boven been. Ik kreeg zin om bij hem hetzelfde te doen en streelde hem ook. Ik zag in mijn ooghoek dat zijn piemel ook stijf geworden was. Toen overviel hij mij. Hij draaide zich naar mij toe en pakte me vol op mijn mond en begon me te tongen. Het was anders dan met de meisjes, maar ik vond het ook wel lekker. Al tongend, strelend belandde wij op het hoogpolige tapijt. We rukten elkaar af en belandde in positie 69. Dat was super geil en we pijpten elkaar tot we klaar kwamen. Hij was verbaasd dat ik ook zijn sperma doorslikte. Toen heb ik hem mijn ervaringen van de hooizolder verteld. Hij liet me de foto's zien en ik moest toegeven dat ze goed gelukt waren en dat sommige best wel een erotische uitstraling hadden.

Ik had nog lang bijles, alleen van lesgeven kwam weinig. Wel heeft hij mij de volgende bijles mijn piemel lekker kaal geschoren.  Hij heeft me kennis laten maken met de fijne kanten van de sex met mannen. Hij heeft mijn kontje ontmaagd en mij laten voelen hoe lekker dat aanvoelt. Ik kwam erachter dat ik versa was. Hij was meer bottom. Hij heeft nog meerdere naaktfoto's van mij gemaakt en een filmpje dat we elkaar pijpten. Na ruim een half jaar gingen mijn ouders verhuizen naar een ander deel van het land en kwam er een einde aan onze ontmoetingen.

3448 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.