Passages uit het dagboek van …..

Geplaatst door: damian op 11-12-21

Ik had net een huisje gekocht en had besloten deze grondig te verbouwen. Ik was van plan om van twee slaapkamers een grote te maken. Tijdens het slopen viel mijn oog op iets wat leek op een verborgen ruimte. Niet heel groot maar wel groot genoeg om er wat te verstoppen. Voorzichtig sloopte ik de verborgen ruimte en vond daar een dagboek. Waarschijnlijk waren de vorige bewoners dit vergeten mee te nemen ofzo.

Het bleek het dagboek te zijn van ene Raymon. Zo te lezen een jonge knul die strak stond van de hormonen en permanent geil was. Zijn geile belevenissen had hij vastgelegd in een dagboek. Ik was nieuwsgierig geworden naar zijn geile avonturen en besloot om het dagboek mee naar huis te nemen. Eenmaal thuis plofte ik, nadat ik heerlijk was wezen douchen, op de bank met het dagboek en een glaasje wijn.

Dag 21.

Lief geil dagboek,

Net als alle andere dagen werd ik weer wakker met een stijve plasser. Hij was zo hard dat hij als een tentstok omhoog stak in mijn pyjamabroek. De zachte stof schuurde langs mijn blote eikel en gaf mij een warm gevoel van binnen. Je begrijpt dat ik niets anders kon doen dan mezelf heerlijk bevredigen.

Ik haalde eerst nog heerlijk mijn eikel langs de binnenkant van mijn pyjamabroek heen en weer voordat ik mijn plasser de vrije ruimte gaf. En die vrije ruimte had hij echt nodig. Mijn pyjamabroek lag in no time op mijn enkels en ik deed mijn benen wijd om mijn plasser de vrijheid te geven die hij verlangde. Met een beetje spuug op de handen bewoog ik mijn voorhuid over mijn eikel. Telkens het tempo versnellend. Het duurde dan ook niet lang dat mijn ballen zich strak tegen mijn lijf aandrukte om aan te geven dat mijn zaadproductie zijn hoogtepunt had bereikt.

Klokslag 8 uur spoot ik mijzelf onder waarbij het zaad tot aan mijn mond kwam. Een deel was op mijn lippen terecht gekomen. Moet zeggen dat het heerlijk smaakte.

 

Dag 26.

Lief geil dagboek,

Net als vampiers die steeds op zoek zijn naar vers bloed was ik dat naar vers zaad. Mijn ochtendritueel sla ik nooit over tenzij ik te laat wakker ben. Aangezien ik elke ochtend wakker wordt met een stijve moet ik er toch echt een slinger aan geven. Niets zo lekker als mijn eigen zaad als ontbijtje voordat ik naar school ga. Weet je dagboek. Ik vraag mij af of er meer jongens zijn die eigenlijk 24/7 geil zijn? Wat denk jij? Tegen de middag hield het niet meer. Ineens kreeg ik een stijve die maar niet weg wilde gaan. Ik was blij dat ik een grote lange sweater aan had om het te verbergen. Ik besloot dan ook om na de les een wc op te zoeken om stoom af te blazen. Gelukkig was er niemand op de wc’s te vinden en kon ik mij terug trekken. Je snapt dat terugtrekken aftrekken werd. Ik trok snel mijn broek naar beneden en haalde mijn stijve eruit. Met lange halen schoof mijn hand langs de schacht van mijn stijve plasser. Ik was zo geil dat er zelfs voorvocht uit mijn eikel druppelde. Ook voorvocht is wel lekker hoor lief dagboek. Uitgebreid rukken zat er natuurlijk niet in maar ik was een kleine 10 minuten bezig toen ik mijn hoogtepunt bereikte. Wat had ik weer veel zaad geil dagboek. Deze keer spoot ik het maar in de wc in plaats van het heerlijk over mijn naakte lichaam te spuiten. Ondanks dat ik die middag op de wc heerlijk had gespoten was ik na een uur alweer zo geil als boter.

 Dag 35.

Lief geil dagboek, Na lang twijfelen heb ik er toch maar een gekocht. Je weet dat ik je vertelde dat ik het genot had ontdekt van mijn kontgaatje? Nou dagboek, naast het elke ochtend wakker worden met een stijve plasser  en een vinger in mijn kontgaatje werd het tijd voor iets serieuzer. De dildo is binnen. Straks ga ik naar het afhaalpunt om mijn nieuwe toy op te halen. Thuisbezorgen zou voor vraagtekens zorgen, dat snap je toch wel dagboek? Ik kan niet wachten tot vanmiddag. Het is gelukt hoor we hebben de doos opgehaald. De dame keek me nog wel een beetje vreemd aan, alsof ze wist wat er in de doos zat. Zo snel als ik kon ben ik naar buiten gerend. Ik was zo blij dat er niemand thuis was zodat ik de doos naar boven kon smokkelen. Wel fijn dat er in deze kamer een verborgen ruimte zit waar ik de dildo kan verstoppen. Maar nu uitpakken en uitproberen. Lief dagboek, wat is hij groot. Ik schat hem op een cm of 18 wat de grootte betreft. Nu ik hem zo zie durf ik het nog niet aan hem in te brengen. Al denkt mijn pik er anders over en staat deze weer paraat. Wat een fijne soldaat is het toch. Het duurde niet al te lang, kon het niet laten om mezelf weer uit te kleden en te masturberen. Deze keer besloot ik me staand voor de spiegel af te trekken. Mezelf strelen, zachtjes in mijn tepels knijpen en het voorvocht van mijn pik proeven. De dildo lag klaar, ik besloot mijn zaad erop te spuiten en het er daarna van af te likken. Dagboek, ik weet niet hoe het kwam maar ik bleef maar klaarkomen. De dildo zat onder het zaad. Gulzig deed ik de dildo in mijn mond en fantaseerde over die ene jongen uit de klas.

 

Dag 37.

Lief geildagboek,

Helaas was het er niet meer van gekomen om de dildo te gebruiken. Zoals je weet hunkerde mijn kontje naar meer. En niet alleen mijn kontje hoor dagboek. Het verlangen om een andere jongen te pijpen werd alsmaar groter. Ik besloot actie te ondernemen en de actie kwam eerder dan gedacht. Je weet dat ik zou je nog vertellen over die ene knul uit de klas. Ik vermoedde dat hij ook nog geen seks heeft gehad met iemand. Ik had gelijk. Na de gymles moesten wij de boel opruimen. Geen leuk werkje maar voor deze keer de perfecte mogelijkheid om hem uit te horen. Zo snel als ik kon ruimde ik de boel op en liep richting de kleedkamer. We raakten aan de praat en ik vroeg hem of hij een vriendin had. Hij vertelde dat hij geen vriendin of vriend had maar wel iemand zou willen. Ik weet niet waar ik het lef vandaan haalde maar ik liep op hem af en duwde hem tegen de muur. Nu ik zo dicht tegen hem aanstond voelde ik de warmte van zijn lichaam. Zonder verder wat te zeggen duwde ik mijn tong tussen zijn lippen. Nou dagboek, ik dacht dat ik strak stond van de hormonen maar deze knul had er dus ook al last van. Binnen no time trok hij mijn broek naar beneden en begon mij af te trekken. Je weet dat ik heel snel klaar kan komen als ik te geil ben. Dus ik besloot om de rollen om te draaien. Ik ging op mijn knieën zitten, haalde zijn pik uit zijn broek en begon hem te pijpen. Hij was hard en nat. Hij kreunde en pakte mijn hoofd beet en begon mij in mijn mond te neuken. En terwijl hij dat deed rukte ik mezelf naar een hoogtepunt. Ik spoot mijn zaad op zijn broek en hij zijn zaad in mijn keeltje. Eindelijk geil dagboek, eindelijk proefde ik ander zaad dan de mijne. Nadat we waren klaar gekomen hebben we ons snel aangekleed en zijn vertrokken. Het zal niet alleen bij dit avontuurtje blijven heb ik het vermoeden.

 

 

Dag 44.

Lief geil dagboek,

Nu we weer niet naar school mogen heb ik die knul, hij heet Marco by the way, al een tijdje niet meer gesproken. De online lessen zijn behoorlijk saai en je bent snel afgeleid. In mijn geval nog sneller met mijn permanente geilheid. Gelukkig zijn we al redelijk vroeg klaar en heb ik de middagen vaak voor mezelf. Lief geil dagboek, je weet waar ik heen wil toch? Of beter gezegd wat ik erin wil! Ik ben  weer naakt. Mijn lul  heeft weinig nodig om weer paraat te staan. Om te zien hoe de dildo in mijn kleine strakke kontje verdwijnt ben ik op mijn rug voor de spiegel gaan liggen. Ik trek mijn benen op zodat mijn gaatje goed zichtbaar is. Wat is het toch fijn als je lenig bent en je benen in je nek kan leggen. Turnen heeft me toch nog wat opgeleverd. Ik kan nu heerlijk mijn gaatje zien, nog even nat maken en mijn vingers op verkenningstocht sturen. Nu mijn anus lekker soepel aanvoelt is het tijd voor de dildo. Dagboek, ik zei al hij is best groot. Ik duw het puntje naar binnen, nog een stukje verder en verder. Ik voel de verdikking van de dildo, mijn kringspier omsluit gulzig de dildo. Ik besluit om hem verder te duwen. Wat een geil gezicht is dit zeg. Ik zie mijn kontje gevuld worden door een grote dikke dildo. Mijn pik nog steeds hard, misschien wel harder dan ooit te voren. Wat een heerlijk gevoel. Ik besluit de dildo in en uit mijn kontje te bewegen. Het voelt heerlijk, veel lekkerder dan 2 vingers moet ik zeggen. Nu ik de smaak en het ritme te pakken heb trek ik mezelf naar een volgend orgasme.  Wow, geil dagboek. Dit is heerlijk, ik heb niet veel meer nodig om mezelf weer heerlijk onder te spuiten. Deze keer blijf ik spuiten alsof er geen einde aan komt. Uitgeput en voldaan lig ik op de grond. Ik voel mijn kringspier zich  samen trekken en de dildo glijdt er langzaam uit. Ik proef nog even mijn eigen zaad en smeer de rest uit over mijn lichaam. Ik denk dat ik maar ff een tukkie ga doen. Zo met jezelf bezig zijn maakt je moe.

 

 

Dag 48.

Lief geil dagboek,

De dildo is mijn beste vriend geworden. Er gaat geen dag voorbij of ik pak hem er even bij voor een heerlijke masturbatiesessie. Nu mijn kontje gewend is aan dat formaat zit ik er over te denken om een grotere aan te gaan schaffen. Op het internet zie ik jongens met dildo’s van 22 cm en meer. Het maakt me geil, eigenlijk nog geiler lief dagboek. Ik heb besloten om voortaan naakt te gaan slapen. Ik kreeg de laatste tijden vaak een orgasme in mijn slaap omdat mijn  stijve langs de stof van mijn pyjamabroek schuurde. Erg vervelend om met een natte broek te moeten slapen. En je bed een paar keer per week verschonen gaat ook opvallen. Had ik je al verteld dat ik sinds kort mijn schaamhaar scheer? Vast niet. Maar ik zag dat Marco zijn lul ook kaal was en dat wond me wel op. Nu had ik niet extreem veel haar daar hoor maar dit voelt wel geil aan. Lief dagboek, vandaag ben ik al 3 keer klaargekomen. De thuisstudie is heel saai en de porno op diverse sites is verleidelijk. Gelukkig hebben we de webcam niet aan en kan ik heerlijk aan mijn lul trekken tijdens de les. Ik fantaseer dan over die geile Marco en dat hij zijn dikke kale lul in me ass pompt. Ik hoop hem snel weer te zien.

 Mijn lul werd tijdens het lezen van Raymon’s dagboek steeds harder. Ik besloot om mijn broek uit te trekken en mijn lul de vrijheid te geven waar het om vroeg. Daar zat ik dan met mijn broek op de enkels en een stijve lul in mijn hand. Ik pakte het dagboek en bladerde weer verder op zoek naar geile passages om me heerlijk op te rukken.

 

 

Dag 53.

Lief geil dagboek, vandaag moest ik met de trein naar Haarlem. Ik ben vroeg opgestaan om mijzelf eerst nog af te trekken en mijn zaad te proeven. Mijn dagelijkse ochtend proteïnen. Je kent het wel.Gelukkig was  het nog rustig onderweg en ik zat heerlijk achterin de bus. Een jongen van ongeveer mijn leeftijd stapte de bus in. Jammer genoeg nam hij plaats voorin de bus. Ik besloot mijn muziek op te zetten en staarde naar buiten. Mijn gedachte dwaalde af en voor ik er erg in had had ik weer een stijve lul. Deze keer kon ik het niet verbergen en zakte hij ook al niet snel genoeg. Ik moest de bus uit want we waren bij het station aangekomen. Ik voelde me erg opgelaten want de jongen moest er ook uit. Hij keek me aan en toen naar beneden. Hij staarde net iets te lang en mompelde iets van zo zo die mag er wezen.Zo snel als ik kon rende ik de bus uit richting mijn trein. Lief geil dagboek, je snapt dat ik heel blij was dat ik in mijn trein zat. Tot mijn grote verbazing bleek die jongen in dezelfde trein te zitten. En hij kwam ook nog eens tegenover mij zitten. Ik werd rood dagboek, heel erg rood. Snel tuurde ik op mijn mobiel in de hoop dat hij niet bleef kijken. De trein vertrok op tijd. Het was nog steeds niet druk. De conducteur kwam langs om te controleren en daarna was het stil. De jongen keek me aan en stond ineens op en kwam naast me zitten. Hij legde zijn jas op zijn schoot en ik voelde zijn hand op mijn been. Ik deed snel mijn jas uit en legde deze ook op mijn schoot. We zeiden niets tegen elkaar maar wisten waar dit op ging uitdraaien. Zijn hand ging op zoek naar mijn stijve pik. Ik tilde mijn kontje op en deed mijn broek omlaag. Niet te ver maar vergenoeg om mijn lul eruit te kunnen halen. De jongen kon er nu goed bij en begon me af te trekken. Ik bleef rond kijken of er niemand kwam in die tussentijd. En omdat hij ze lekker met me bezig was besloot ik hem ook af te trekken. Nou lief geil dagboek, deze knul had zijn lul al uit zijn broek gehaald zonder dat ik dat had gemerkt. Ik voelde een warme dikke pik in mijn hand, deze knul was niet besneden en ik voelde zijn voorhuid over de eikel en schacht van zijn penis glijden. Daar zaten we dan lief dagboek. Beide zo geil als wat. Ik denk dat we daar een kleine 15 minuten bezig zijn geweest met elkaar toen het tot een hoogtepunt kwam. Precies op tijd want we kwamen aan op station Haarlem. Onze beide jassen waren van binnen nat van het zaad. Zonder een woord te zeggen pakten we onze spullen en verlieten de trein. Het is jammer dat ik niet heb gevraagd hoe hij heette en waar hij vandaan kwam. Deze trip naar Haarlem kon niet beter beginnen.

 

Dag 60.

Lief geil dagboek,

Eindelijk heb ik Marco weer gezien. Aan zijn stille hints was te merken dat hij weer heerlijk geil was.We moesten op school zijn om wat spullen op te halen voor de studie. Voor ik weer op mijn fiets stapte liep ik richting de wc’s. Nog snel ff plassen. Marco bleek me te hebben gevolgd. Nog voor ik mijn lul uit mijn broek had pakte hij me beet en trok me de wc in. Hij had me gemist zei hij en betaste mijn kruis. Mijn lul reageerde gelijk en stond gelijk stokstijf. Zelfde gold voor hem. Hij duwde mijn hoofd naar zijn kruis en duwde zijn lul gelijk tot achter in mijn keel. Even kokhalsde ik maar als snel was er aan gewend. Land leve de dildo. Daar zat ik dan op mijn knieën op de grond in het laatste wc hokje met Marco. Ik sloot mijn lippen om zijn harde lul, streelde zijn ballen en kreunde geil. Dit was hem niet ontgaan en hij trok me omhoog. Hij vond me een geil sletje en vroeg of ik bereid was om op zijn lul te komen zitten. Nou lief dagboek, dat was niet tegen een dove gezegd natuurlijk. Je begrijpt dat ik mijn kans greep en Marco nam plaats op de wc. Ik rukte zijn broek van zijn ass en maakte zijn lul goed nat met mijn speeksel. Ik draaide me om en liet mij zakken over zijn harde genotsknots. Dagboek, mijn geile fantasie kwam uit. Ik wipte als een kabouter op een paddenstoel heen en weer op de lul van Marco. Mijn lul sloeg tegen mijn buik en mijn ballen hopte alle kanten op. Marco pakte me beet en versnelde het tempo. Nu hij dat deed begon ik mezelf af te trekken. Het zou niet al te lang meer duren voor hij tot een zaadlozing zou komen. Ik hoorde hem grommen, zijn lul dieper in me stotend. En daar was het dan. Ik voelde zijn warme zaad mijn darmen in spuiten. Zijn lul pulseerde, hij perste al zijn zaad uit zijn ballen en drukte me dicht tegen zich aan. Nu hij klaar was met spuiten was het mijn buurt. Ik voelde zijn lul nog in me zitten en net als met de dildo spande ik mijn kringspier aan. En terwijl ik me rukte melkte ik zijn lul af met mijn anus. Hij werd weer hard en wipte me weer heen en weer op zijn lul. Wat was dit lekker lief dagboek. Het duurde dan ook niet lang meer en toen kwam ook ik klaar. Ik spoot mijn zaad tegen de wc deur. Lange slierten zaad gleden van de deur af op de grond. Ik bleef nog even zitten op Marco zijn lul en net toen ik eraf wilde gaan spoot hij me voor de tweede keer vol. Ik voelde het zaad langs mijn benen lopen en trok snel mijn broek weer aan. Ohhh was een geile belevenis was dit lief dagboek. Nog een beetje suf van wat er net was gebeurt stapte ik op mijn fiets. Ik voelde zijn zaad mijn onderbroek inlopen, warm en plakkerig. Moet zeggen het wond me nog meer op.

 

Ik raakte zo opgewonden van de geile verhalen dat mijn eigen pik op springen stond. Ik wilde meer weten van deze geile knul en nog niet alles lezen van wat hij had meegemaakt. Ik sloot mijn ogen en begon mezelf sneller af te trekken. Mijn gedachte gingen naar Raymon en zijn geile avonturen en wat ik zou doen als ik hem zou tegen komen. Ohh yes, ik spoot mezelf onder. Het was veel, veel meer dan ik normaal altijd heb als ik klaarkom. Mijn shirt zat heerlijk onder mijn sperma. Ik bekeek mezelf nog even, mijn lul nam weer zijn normale afmeting aan en een druppel zaad viel op de grond. Moe en voldaan stond ik op, trok mijn shirt uit en dook mijn bed in. Morgen eerst weer ff verder klussen en in de avond verder met het dagboek van geile Raymon. Wie weet kom ik er achter waar hij nu woont.

* wordt vervolgd. 

2076 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.