Ontmaagd door een ‘meid’ met pik

Geplaatst door: kinky-pisgay op 12-12-21

Via de chat had ik al een lange tijd contact met iemand uit de provincie Drenthe. Deze iemand was een travestiet met een flinke pik van +/  21 cm. We deelden dezelfde interesses. Op een zondagmiddag was het zo ver en ze nodigde mij uit voor een date. Destijds was ik vrij onervaren, ik had wel eens wat mannen gepijpt maar veel verder ging mijn ervaring niet. Na elkaars telefoonnummer en adres te hebben uitgewisseld en stapte ik geil als boter in mijn auto en zette koers richting Drenthe. Na ongeveer een uur rijden kwam ik aan op de plek van bestemming. Ik had haar inmiddels al een berichtje gestuurd dat ik de auto had geparkeerd (op haar verzoek). Ik liep de trap op en zag dat ze de deur al voor mij geopend had. Ik stapte naar binnen en wat ik toen zag, wond mij zo verschrikkelijk op. Een leuke vent met pruik op, keurig opgemaakt en in een kort jurkje. Lief begroette ze mij met een tongzoen. “Kom je lekker naast me zitten? Wat wil je drinken?” Nadat ze mij wat te drinken had gegeven, omarmden we elkaar en begonnen we elkaar lief te tongzoenen. Ik werd er zo ontzettend geil van dat mijn pik gespannen in mijn broek stond en dat werd nog erger toen ze mij in mijn kruis pakte en mijn bobbel lief streelde. Ik moest en zou haar pik voelen, met mijn hand tussen haar benen gleed ik langzaam onder haar jurkje opzoek naar het lekkers in haar slipje.Ze was werkelijk loeihard. Terwijl onze handen elkaars bobbels betastten, zoenden wij hevig. Het zoenen was zo lekker, zo geil, ik kreeg kippenvel van genot. 


Na even een slokje drinken te hebben gehad, nam ik mijn poppersflesje uit mijn broekzak en bood haar een snuif aan, welke ze graag accepteerde. Diep snuivend inhaleerde ze de geile aroma’s uit het flesje, waarna ze mij het flesje onder mijn neus duwde en ik geil van de poppers genoot. 

“Zullen we naar mijn slaapkamer gaan?” Lief nam ze mij de hand en nam mij mee naar haar slaapkamer.

We begonnen weer met elkaar intens te zoenen en te strelen. Inmiddels had ze haar slipje al uit en na een paar flinke snuiven poppers, nam ik haar grote, loeiharde paal in mijn mond. In standje 69 lagen we elkaar geil te zuigen, af en toe aan de poppers snuivend om daarna weer vrolijk verder te gaan. Plotseling voel ik een vinger over mijn sterretje glijden, ik kreun van genot. “Oooh lieverd, heerlijk.. ga door!” kreunde ik geil. Heel voorzichtig boorde ze haar vinger in mijn hol, heel langzaam, steeds iets dieper. Ik moest ontzettend aan het gevoel wennen, toch liet ik haar begaan, want ik wilde nu eindelijk wel eens voelen hoe het zou zijn om een pik in mijn kontje te voelen. 


Kreunend liggen we tegen elkaar aan te tongen, te zoenen. Haar lippen en tong zogen zich vast aan mijn hals en het onvermijdelijke gebeurde, ik kreeg een pracht van een zuigvlek. “Zal ik je lekker gaan neuken lieverd?” fluisterde ze geil in mijn oor. “Oooh ja, aub.. neuk me lieverd. Ze zette mij op de knieën en heel lief beroerde ze haar tongetje over mijn sterretje. Heel langzaam voel ik haar tong bij mij naar binnengaan. Dit gevoel maakte mij nog geiler dan ik al was. Nog een flinke snuif aan mijn poppersflesje en ik was helemaal klaar om geneukt te worden. Voorzichtig zette ze haar eikel tegen mijn holletje en stukje bij stukje voel ik haar pik bij mij naar binnendringen. Kreunend van pijn probeer ik er toch van te genieten. Het deed echt ontzettend pijn, maar ik wilde hoe dan ook haar helemaal in me voelen, langzaam maar zeker werd het gevoel iets aangenamer. “Doe ik je pijn lieverd?” “Ja, het doet pijn, maar ga maar door.” Langzaam trok ze zich terug uit mijn kontje. “Het moet geen pijn doen, dan is het niet leuk meer.” Opgelucht haalde ik adem en ik nam haar pik weer in mijn mond. “Wil je in mijn mondje spuiten?” Natuurlijk wilde ik dat en het duurde niet lang of ik kwam schokkend klaar in haar mond. Ze slikte alles gulzig door. “Nu wil ik het van jou ook! Neuk me in mijn mond schat!” Ze kwam op mijn borst zitten en leunde voorover zodat ze haar pik in mijn mond kon duwen. Met flinke, harde halen werd mijn mond geneukt. Met mijn lippen stevig om haar heerlijke harde pik, beukte ze stevig door en het duurde dan ook niet lang of ze spoot luid kreunend al haar zaad in mijn mond. Heerlijk nagenietend lagen we tegen elkaar aan in bed, elkaar liefkozend te tongen en te zoenen. “Kom je de volgende keer weer naar me?” “Natuurlijk, graag zelfs. Dan zal het neuken ook wel beter gaan.” Want mijn kontje brandde nog steeds als een fakkel. “Ja, dan gaat het vast beter, dan ga ik je opnieuw neuken en dan gaan we ook pisspelletjes doen, okay?” Na nog wat te hebben gedronken en gepraat, stapte ik met een brandend kontje in de auto en keerde naar huis terug. Ondanks de pijn, heb ik enorm genoten die middag. De pijn duurde nog twee dagen. Inmiddels is mijn kontje goed getraind en vind ik het een genot om een pik in mij te voelen.

2828 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.