Passages uit het dagboek van …..(2)

Geplaatst door: damian op 12-12-21

Ik had heerlijk geslapen en spoedde mij naar mijn nieuwe woning. Vandaag zouden er een paar man langskomen om te helpen met de verbouwing. Ik had een duidelijke planning gemaakt wie wat moest doen. Al snel was iedereen lekker bezig en begon de badkamer en keuken al vorm met krijgen.

En voor ik er erg in had was de dag alweer voorbij. Nadat iedereen was verdwenen pakte ik mijn spullen en reed naar huis.

Nog een twee weken klussen en dan moet alles klaar zijn om te verhuizen. Eenmaal thuis dook ik gelijk onder de douche en mijn gedachte gingen naar het dagboek van Raymon. Met lichte schokjes kwam mijn penis omhoog. Een lichte erectie, ik liet het voor wat het was en stapte de douche uit. Ik had geen zin om mij aan te kleden en besloot om vanavond naakt te blijven.

Het was weer tijd voor het dagboek.

 Dag 63.

 Lief geil dagboek,

Na die geile middag met Marco op de wc hoopte ik natuurlijk op meer. Helaas kwam het er weer niet van vanwege de corona. Je begrijpt dat ik hier natuurlijk weer van baalde. Mijn gedachte draaide overuren. Hoe kon ik aan meer pik komen. Mijn dildo lag onder mijn bed, ik moest mijn geile behoefte bevredigen. Er zit niets anders op lief dagboek.

Naakt zijn geeft me toch wat geils, heerlijk mezelf bekijken in de spiegel. Wist je dat er ook mensen zijn die geil van zichzelf worden? Ja, dagboek best wel vreemd vind je niet. Ik ga maar weer voor de spiegel liggen met mijn anus naar de spiegel. Nu ik mezelf zo zie liggen besloot ik foto’s van mezelf te maken. Lekker die billen goed uit elkaar zodat je mijn anus lekker kan zien. Daarna een paar waar ik mezelf lekker aan het vingeren ben en met mijn stijve plasser speel. Nu ik toch zo geil bezig ben kan ik de dildo natuurlijk niet over slaan. Wat glijmiddel erop en ik laat hem in mijn warme grotje verdwijnen. Wat een geile foto’s waren dat en als afsluiter filmde ik mezelf terwijl ik mij aftrek en klaarkom. Zoals je wel van me gewend bent zat ook deze keer het zaad weer tot mijn gezicht. Ik heb nog wat foto’s gemaakt waar ik onder het zaad zit en het geil van mijn vingers aflik.

Misschien dat ik een profiel ga openen op een of andere app, wat denk jij dagboek?

 Dag 68.

 Lief geil dagboek,

Als jonge knul vol hormonen is het lastig om je soms in te houden. Je weet dat ik het liefst de hele dag met mijn plasser wil spelen. Maar liever nog met die van een ander. Vandaag zag ik genoeg lekkere boys lopen in de stad. Tis alleen lastig te zien of zij ook van pik houden. Vaak zijn ze met een groepje wat het lastiger maakt om er een te verleiden. Ik liep in de stad met een halve stijve rond. Ben zo blij dat ik die joggingbroek niet had aangetrokken want anders had men zo kunnen zien dat ik geil was. Om toch aan mijn behoefte te komen ben ik naar een sexbios gegaan. De man achter de kassa bekeek me van top tot teen en stelde gelukkig geen vragen. Hij moest eens weten dat ik eigenlijk te jong ben voor de sexbios. Toch wel fijn als je lang bent.

Nou dagboek, de bios was donker en er zaten een paar mannen. Er draaide een homo-porno film waar een jongeman seks had met meerdere mannen. Hij werd als een sletje gebruik en zat onder het zaad. Dat wat daar gebeurde wond mij op. Wat eigenlijk niet. Maar deze keer was het anders.

Mijn pik werd stijf in 2 seconde. Daar stond ik dan en besloot te gaan zitten op de laatste rij stoelen.

De jongeman op de film pijpte alle mannen stuk voor stuk. Hij zat op zijn knieën en alle mannen stonden in een cirkel om hem heen. De mannen die hij niet pijpte trokken zichzelf of elkaar af tot ze weer aan de beurt waren. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Hier moest ik op rukken.

Daar zat ik dan op een smoezelige pluche oude bioscoopstoel met mijn broek op de enkels. Hoeveel mannen en jongens zijn hier wel niet klaargekomen tijdens het kijken van een filmpje?

Het bordje met uitgang brandde zwakjes en verlichtte mijn stijve pik. En terwijl ik naar de film keek begon ik me af te trekken. De jongen had nu bijna elke man gepijpt en ze begonnen nu een voor een klaar te komen. Telkens pakte een man de jonge knul bij zijn hoofd en stopte zijn lul in zijn mond om hem zijn zaad te laten proeven. De jongen zoog gulzig aan de pik, het zaad droop van zijn kin op zijn gladde buik. Telkens smeerde hij het zaad van de mannen over zijn eigen lul en trok aan zijn pik.

De laatste man was aan de beurt en die spoot zijn zaad in het gezicht van de jongen. Deze stak zijn tong uit om alsnog een beetje zaad in zijn mond te krijgen. De jongen keek voldaan om zich heen en begon zichzelf nu af te trekken. Nou dagboek, daar zat ik dan met mezelf te spelen. Dit wilde ik ook.

Mijn ballen begonnen zich weer samen te trekken, mijn eikel werd dikker en rood, ik kreeg het warm. Op en neer ging ik met mijn hand langs de schacht van mijn plasser. Ik rukte snel, wachtte  even twee tellen, rukte weer snel en voelde het zaad opkomen. Ik probeerde het nog uit te stellen maar helaas.

Ik voelde mijn kringspier zich samen trekken, mijn ballen pompte het zaad omhoog en deed mij de stoel voor mij onder spuiten. Ohh geil dagboek, wat was dat lekker zeg. Hier ga ik zeker nog een keer terug komen.

Dag 72.

Lief geil dagboek,

Het slechte weer heeft mij doen besluiten om de dag thuis te blijven. Al scrollend door de foto’s op mijn mobiel kwam ik mijn eigen naaktfoto’s tegen. Wat zag ik er daar geil uit zeg. Ik bekeek me kontje, ballen en pik. Gelukkig was het nog lekker gladjes, scheelde mij weer tijd om het te hoeven doen. Ik moet zeggen dagboek, ik zie er best lenig uit daar op de foto.

Ik vraag me af of ik mezelf zou kunnen pijpen? Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat het afvragen of het kon was veranderd in ik ga het proberen.

Na wat rek en strekwerk werd het tijd om te proberen. Eerst meer de benen zover mogelijk naar achteren zien te krijgen. Na een aantal pogingen lukte het mij om mijn benen echt in de nek te leggen. Wat een vreemd gezicht als je in de spiegel kijkt.

Ik had nu mijn handen vrij om met mijn plasser te spelen.  Ook mijn kontje kreeg de nodige aandacht.

Mijn lul was nu hard genoeg en ik boog mij wat voorover. Met mijn tong raakte ik het puntje van mijn eikel aan. De smaak van voorvocht, heerlijk. Na een aantal keer lukte het mij om mijn eikel in de mond te nemen. Ik pijpte mezelf. Mijn tong draaide heerlijk rondjes om mijn eikel. Dit moet verder kunnen dacht ik bij mezelf. Het is even oefenen lief dagboek maar het lukte mij. Ik voelde mijn eigen eikel in mijn mond, met mijn tong speelde ik met mijn plasgaatje. Wat een heerlijk gevoel was dat.

Ik had de smaak te pakken. Mijn plasser verdween nu helemaal in mijn mond en ik kon mijn eigen ballen van heel dichtbij bekijken. Ik deepthroutte mezelf, gulzig als ik was pijpte ik mezelf naar een hoogtepunt. Ik likte de schacht van mijn lul, nam de eikel in mijn mond en zoog er zachtjes op. Ik rukte hard aan mijn lul om klaar te komen. Ik opende mijn mond en sloot mijn lippen om mijn eikel. Mijn hand sloeg tegen mijn lippen tijdens het rukken en ik stond op het punt om mijzelf klaar te pijpen. Nou geil dagboek, een vinger in mijn poepgaatje zorgde voor de zaadlozing.  Gulzig slokte ik mijn eigen zaad op. Ik bleef zuigen tot de laatste druppel eruit was gekomen.

Ik was weer een nieuwe ervaring rijker.

 Dag 81.

 Lief geil dagboek,

 Slecht nieuws vandaag. Ik kreeg te horen dat we moeten verhuizen. Heeft iets te maken het werk van mijn ouders. Natuurlijk balen want dat gaat betekenen dat ik Marco helemaal niet meer ga zien.

Het contact was door de lockdown al beperkt en die keren dat we seks hadden moest het altijd snel.

Ik hoop hem nog een keer te zien voor we vertrekken. Dan wil ik nog een keer op die geile paal van hem gaan zitten. Ik heb hem nog een berichtje gestuurd in de hoop hem deze week nog te ontmoeten. Hij gaf aan volgende week alleen thuis te zijn en dat ik dan langs kan komen.

Ik weet al wat ik van plan ben om met hem te gaan doen. Het zal een knaller worden die dag.

Maar nu geil dagboek ben ik weer toe aan wat geils. Zoals ik al schreef was de selfsuck sessie een groot succes. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Nu ik weet dat ik mezelf ook heerlijk kan pijpen heb ik niet zo snel een andere knul zijn lippen om mijn stijve knots nodig.

Nadat mijn ouders weg waren besloot ik weer naar de sexbios te gaan. Mijn boxer liet ik achterwege en trok zo mijn spijkerbroek aan. Wat een geil gevoel is dat geil dagboek. Ik kan het je aanraden.

Ik was redelijk snel weer bij de bios, betaalde de man achter de kassa en liep rechtstreeks naar de filmzaal. Deze keer was het wat drukker en ik voelde me bekeken.

Ik ben weer snel achterin de bios gaan zitten. Deze keer was het een gangbang met allemaal twinks.

Iedereen pijpte en neukte elkaar alsof hun leven er vanaf hing. Ik heb maar gelijk mijn lul uit mijn broek gehaald om ermee te spelen.

Niet veel verder zat er ook iemand. De man keek me aan en wenkte me. Met de broek op mijn enkels stapte ik op de man af. Geil dagboek, ik heb veel pikken gezien maar deze was mega.

Het leek alsof hij een extra arm tussen zijn benen had hangen. Met twee handen moest hij zijn lul vast houden om zijn voorhuis over zijn lul te schuiven. Blijkbaar keek ik geobsedeerd naar zijn pik wamt hij pakte mijn hoofd en duwde deze naar zijn lul.  Ik kreeg alleen zijn eikel in mijn mond, de rest was te groot. Ik ben toen maar zijn pik gaan likken als een ijsje. Blijkbaar vond hij het wel lekker want niet veel later spoot hij zijn romige zaad over mijn gezicht.

Hij keek me aan en gaf me een knipoog, stond op en vertrok. Daar zat ik dan, nog steeds geil en onder het zaad. Ik heb het maar laten zitten. Achter in de bios had je ook een darkroom. Ik zag daar mensen heen en weer lopen. Meestal verdwenen ze gelijk als ze eenmaal daar waren geweest. Mijn geile nieuwsgierigheid dwong mij om te gaan kijken.

Ik moest even wennen aan de donkere ruimte en eenmaal gewend hoorde en zag ik een aantal mensen bezig met elkaar. Een man of 5 was bezig met een knul. De knul pijpte de mannen om de beurt. Een van de mannen wenkte mij om te komen. Ik zag dat iedereen naakt was en kleedde mij ook uit. Verderop waren er een paar lockers en ik deed snel mijn kleren daarin. Ik liep gauw terug naar de groep. Bleef even staan kijken, trok wat aan mijn pik en voegde me toe bij de groep. De knul begon me gelijk te pijpen en de mannen moedigde hem aan. Ik voelde allemaal handen mijn lijf betasten. Het maakte nog geiler dan ik was. Ik wilde nog niet klaarkomen en trok mijn lul uit de knul zijn mond. Nu was het mijn beurt om te gaan pijpen. Ik ben naast de jongen gaan zitten en opende mijn mond. Zonder twijfelen duwde de eerste man zijn lul in mijn mond. Na die grote penis was dit een makkie. Ik hem tot aan mijn huigje tot me. Ik hoorde de man goedkeurend mompelen.

Daar zat ik dan, mijn eerste groepsex ervaring. Om beurten ben ik de mannen gaan pijpen. Zelfs de knul die eerst zat te pijpen stond nu voor mijn neus met zijn lul. Zijn pik proefde naar voorvocht en sperma. De mannen stonden in een cirkel om me heen. Ik hoorde ze al kreunen dat ze gingen klaarkomen. Ik deed mijn hoofd naar achter en opende mijn mond. IK was er klaar voor.

Vanuit mijn ooghoeken zag ik ze allemaal rukken. De pikken nu dicht bij mijn gezicht. Je rook de geilheid, het opkomend sperma, de geur van de lichamen. En daar was het geil dagboek, de eerste kwam klaar in mijn gezicht en mond. En daarna de tweede, en de derde en de rest volgde elkaar snel op. Daar zat ik dan mijn gezicht vol met zaad van verschillende mannen. Ik voelde me net die knul als in die pornofilm. Het zaad droop van mijn lichaam af, mijn pik stak nog steeds stijf vooruit.

Plots zei een van de mannen dat ze nog een warme verrassing voor me hadden. Wat ze daar nou mee bedoelde snapte ik niet maar dat werd al snel duidelijk. Ik voelde een warme straal over me heen komen. Ik schrok, wilde opstaan maar bleef toch maar zitten. Na al dat zaad kon dit er ook wel bij toch dagboek. En terwijl de mannen stuk voor stuk over me heen begonnen te plassen trok ik mezelf af. Ik opende mijn mond en voelde de warme straal over mijn tong.

Het voelde als een warme douche, ik rukte mezelf naar een orgasme. Mijn lichaam schokte toen ik klaar kwam. Ongecontroleerd spoot ik mijn zaad alle kanten op. De jonge knul die daarvoor alle mannen aan het pijpen was nam snel mijn pik in zijn mond. Ik voelde zijn lippen mijn lid omsluiten en zijn tong het werk doen. Het laatste beetje zaad werd uit mijn lul gezogen. Ik heb hem voorzichtig van me afgeduwd en gezegd dat er echt niks meer in zat. Ondertussen waren de mannen allemaal vertrokken. Samen met de jongen ben ik mezelf nog even gaan schoonmaken in de wc.

Hij kwam hier wel vaker vertelde hij. Hij vond het heerlijk om dan diverse mannen tegelijk te pijpen.

En ze plaste dan aan het einde dan ook altijd over hem heen.

Ik luisterde en knikte af en toe naar hem. Nadat ik mezelf weer had aangekleed liep ik samen met de knul naar buiten. Hij vertelde dat hij er elke woensdag is en mij weer hoopte te zien. Zo is er aan deze dag toch nog een goed einde gekomen.

 

Dag 89.

 Lief geil dagboek.

Ik ben vandaag bij Marco geweest. Hij was alleen thuis en we besloten om maar gelijk het bed in te duiken. We waren nog niet eens in de slaapkamer of we waren al naakt. Hij drukte me tegen zich aan en onze pikken schuurde langs elkaar. Wat een heerlijk gevoel. We hebben elkaar eerst liggen aflebberen. Daarna draaide ik hem op zijn rug en ben ik tussen zijn benen gedoken. Stijf hoefde ik zijn lul niet mee te maken, ik dook er gelijk op. Gulzig zuigend alsof mijn leven er vanaf hing. Ik nam zijn lul zover mogelijk achter in mijn keel. Haalde hem er weer uit en zoog tergend langzaam op zijn eikel. Marco kronkelde, duwde zijn heupen omhoog en pakte mijn hoofd. Hij stootte zijn lul diep in mijn keeltje. Ik had hem goed nat gepijpt. Nu was het mijn beurt, en dan bedoel ik ook een echte beurt.

Ik bood hem mijn kontje aan die hij aandachtig bekeek. Hij dook tussen mijn billen en begon me te likken. Wat een heerlijk gevoel was dat zeg. Ik duwde mijn kontje omhoog zodat hij er goed bij kon.

Ondertussen trok ik heerlijk aan mijn pik. Marco wist wat hem te doen stond. Het zou ook de laatste keer zijn. Mijn kontje nat van het likken, zijn lul nat van het geil, zat er maar een ding op. Hij moest me neuken, hard en lang.

Nou geil dagboek, dit was niet tegen een dove gezegd hoor. Hij plantte zijn genotsstaaf voor mijn natte grotje en duwde hem in een keer naar binnen. Het voelde alsof hij er bij mijn keel weer uit zou komen. Ik draaide nog een beetje met mijn kontje en moedigde hem aan me goed te neuken en zijn zaad mijn darmen in te schieten. Ik heb het geweten hoor. Hij neukte me hard, zijn ballen sloegen tegen de mijne. Hij kreunde, ik hoorde hem hijgen en voelde zijn vingers in mijn heupen.

Zie je het al voor je geil dagboek? Mijn kontje werd volgepompt. Marco gaf aan bijna te komen. Ik wilde samen met hem klaarkomen en begon mezelf af te trekken. Wat voelde het toch lekker om een dikke warme staaf door je anus te voelen raggen. Ik voelde me zo geil als boter. Ik kneep mijn kringspier weer samen, wetende dat hij dat geil vond.

En daar was het hoor. Ik voelde hoe Marco zijn zaad in mij spoot. Hij stootte en spoot, spoot en stootte mijn kontje vol. En ik spoot al mijn zaad op zijn bed. Een mooi aandenken toch?

Ik weet niet hoe lang het had geduurd maar we lagen uitgeput op zijn bed. We hebben nog een tijdje liggen tongen met elkaar en toen was net tijd.

Ik heb afscheid van hem genomen en ben weg gegaan. We hebben afgesproken elkaar te appen, want je weet maar nooit.

Ik ben verdrietig geil dagboek. Dit voelt als een hoofdstuk wat gesloten word.

 

 

Net als gisteren trok ik het niet meer. Mijn pik was geen moment slap geworden terwijl ik aan het lezen was. Ik legde het dagboek opzij, deed mijn benen wat uit elkaar en begon mezelf af te trekken. Ik sloot mijn ogen en fantaseerde dat Raymon en ik elkaar aan het verwennen waren. We neukte elkaar om de beurt, we spoten ons zaad in elkaar darmen om daarna in elkaars armen in slaap te vallen. Deze keer trok ik me wat langzamer af, lange slagen op en neer. Mijn eikel was nat van het geil. En net als Raymon probeerde ik mezelf te pijpen. Helaas was ik niet zo lenig als hij.

Maar ik kon wel in mijn eigen mond spuiten. Ik legde een handdoek op de grond, deed mijn benen tegen de muur omhoog en leunde zo alleen op mijn schouderbladen. Zo rukte ik mezelf tot een hoogtepunt, opende mijn mond en liet het zaad in mijn mond stromen. Z’n 5 a 6 stralen zaad vind ik op. Ik likte mijn lippen af en slikte het zaad door.

Morgen ga ik toch maar eens op onderzoek uit om te achterhalen waar de oude bewoners naar toe zijn gegaan.

 

*Op naar deel 3.

 

1241 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.