Buitengesloten 2

De handen van Thomas waren magisch. Met een geraffineerde zachtheid streelde hij mijn naakte huid en trok hij mijn slip langzaam uit, daarbij zacht mijn pik en ballen masserend. Als vanzelf viel mijn natte slip op de parketvloer en hij kustte me opnieuw heerlijk traag en nat. Natuurlijk liet ik me niet onbetuigd en had ik inmiddels alle knoopjes van zijn overhemd geopend. Daarachter kwam een mooie getrimde borstkas tevoorschijn die ik begon te strelen. Zachtjes begon ik in zijn grote tepels te knijpen, waarop jij luid begon te kreunen. Ik zag  het als aanmoediging en begon de riem van zijn broek los te maken en de knopen van zijn gulp los te maken. Daarachter voelde ik meteen dat hij geen onderbroek droeg en zijn warme zachte vlezige paal drong zich aan mij op. Volgens mij zijn wij het point of no return al voorbij grapte Thomas mij lief lachend aankijken. Dat kon ik niet ontkennen al voegde ik er wel aan toe dat er beslist geen opzet in het spel was. Een beetje plagerig zei hij dat hij daar zo zijn twijfels over had. Hij sloeg een arm om me heen, en nam me mee naar zijn privekamer, terwijl hij bij de deur het licht uitdeed. Met een hese stem van geilheid fluisterde hij dat ik vannacht maar bij hem moest blijven. Heel even dacht ik nog, wat doe je toch, je gaat zomaar met een vreemde man de koffer in, maar mijn geilheid overwon.


Zijn kamer was ook groot en achter  het bed was een groot bubbelbad, dat verlicht was en het water geurde heerlijk. Hij vroeg of ik daar zin in had. Daar hoefde ik natuurlijk niet over na te denken, terwijl ik Thomas hielp met het uitdoen van zijn laatste kledingstukken. Wow, wat een mooi verzorgd lijf had hij. Ik maakte hem n compliment dat hij dankbaar aannam en voegde er aan toe dat hij zo'n prachtige pik had, kaarsrecht en lekker dik. Eenmaal naakt trok Thomas me mee naar een aparte douche waar je wel met 3 man tegelijk onder kon staan en waar ook een spoelmogelijkheid was. Onder de douche begon het spel opnieuw. Gulzig begonnen we elkaar weer te tongen en zeepten we elkaar grondig in. Kreunend, steunend en hijgend genoten we van elkaar, waarbij onze tongen elkaar bleven zoeken, terwijl ze af en toe over de heerlijkste plekjes op onze lichamen afdwaalden. wat een genot! Dat mannen elkaar zoiets moois kunnen geven. Geweldig! Thomas stelde voor om toch ook maar even te spoelen. Dat vond ik sowieso een must, want zonder spoelbeurt ontvang ik geen gasten en ga ik ook niet graag bij anderen op bezoek. Alsof we elkaar al jaren kenden spoelden we elkaars kont en  steeds eisten onze natte tongen elkaar op voor weer een geile tongendans. Toen we  na een half uur eindelijk klaar waren stapten we in het bubbelbad. Thomas had de aangebroken fles wijn meegenomen en zo dronken we tussendoor wat wijn. Hij had net een slok wijn genomen en begon me te kussen waarbij hij de wijn vanuit zijn mond in de mijne liet lopen,  wat n sensatie! Ik zette mijn glas weg en boog me over Thomas heen, zodat ik zijn heerlijke pik tegen mijn lijf voelde. Weer vonden onze tongen elkaar en onze handen vonden hun weg onder water naar alle geile plekjes op onze lijven. Thomas kreunde zacht dat hij dit toch wel erg gemist had en dat kon ik alleen maar beamen. We knuffelden, dronken wijn en kletsten wat en in korte tijd waren we veel over elkaar te weten gekomen.

Tussendoor steeds weer die heerlijk kussen en af en toe doken we beurtelings even onder water om elkaars pik te zuigen. Heerlijk gewoon! Zo verstreek de tijd en het moest al wel na middernacht zijn toen Thomas vroeg of hij in mijn gezicht mocht klaarkomen. Hij wilde me graag zijn zaad geven.. Ik vond het een mooie gedachte en stelde voor dat ik datzelfde bij hem zou doen en dat we dan elkaars zaad zouden tongen. Hij vond het geweldig! Thomas ging staan draaide zich om, zodat ik prachtig uitzicht had op zijn heerlijk kont. Hij ging iets door zijn knieën waardoor ik zijn sterk heerlijk diep kon likken. Oh wat was dit fantastisch! Heel lief en ontzettend geil tegelijk. Lang hield Thomas dat niet vol en liet zich op de rand van het bad zakken. Terwijl zich heerlijk en vrijelijk verder aftrok likte ik zijn heerlijk ballen. Ondertussen speelde ik natuurlijk ook met mijn eigen speelgoed en voelde ik dat het niet lang meer zou duren. Ik hoorde Thomas steeds luider kreunen en plotseling stond hij op, draaide zich om begon keihard schreeuwend zijn zaad in mijn gezicht en mond te spuiten! Wat een genot om dat schokkende en spuitende lichaam te zien. Zalig om die liefdesklodders in mijn gezicht en mond te voelen. Zijn zaad was heerlijk romig en zoetig. Thomas probeerde de stralen zaad in mijn gezicht in mijn mond te vegen, wat met wisselend succes lukte. Hij liet zich naast me in het bubbelbad zakken en vroeg of ik al spuitklaar was. Natuurlijk was ik dat. Ik was opgestaan en voelde me heerlijk vrij en begon aan het laatste stukje van mijn ruksessie. Veel was er niet meer nodig en zo kwam ook ik luid kreunend klaar. De eerste straal kwam op zijn neus terecht, maar de rest belandde keurig in zijn mond. Wat een feest! Met mijn met zaad gevulde mond opende ik zijn lippen en zo mengden onze tongen ons zaad. Een hele geile maar ook fijne ervaring. Samen ons zaad te proeven was toch wel het ultieme genot.

Liefdevol zogen we elkaars pik om beurten helemaal leeg en schoon en bleven zo nog een poosje in het bubbelbad liggen, nagenietend van deze fantastische explosie. Na enige tijd droogden we elkaar af met grote handdoeken en kropen we dicht tegen elkaar aan in bed. Ik liet Thomas weten dat dit wel een heel onverwacht begin van mijn vakantie was en ik bijzonder van hem had genoten en van zijn respectvolle omgang. Thomas glimlachte terwijl hij zich nog dichter tegen me aanvlijen en vroeg hoe lang ik bleef. Ik antwoordde dat ik 14 dagen had....  MMm, mijmerde hij zacht, dan hebben we tijd genoeg om elkaar verder te ontdekken...

3245 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.