Dagdroom

Geplaatst door: snoepjevanweek op 14-12-21

Door de enthousiaste reacties op laatste 2 verhalen wist even niet meer. Waar moet ik verhaal over maken denk dat weet? Hidde was nu geschiedenis leraar op een school. Had klooster in Schijndel bezocht eigenlijk meer om sex met Lou en zijn maten te zien! Hoe kwam hij leraar en hadden de levenslessen in klooster geholpen? Zou je wel kunnen zeggen eigenlijk onschuldig allemaal!


Hidde was op een uitzend bureau om carrière test te doen. Was moeilijk niet echt maar maar hij keek gebiologeerd naar man zijn kruis. De man was opgewonden Hidde had flink strakke jeans aan. Hidde zag op dat moment niet verkeerd uit. Niet type geschiedenisleraar haha. Denk de man had liefst Hidde op de tafel genomen zo keek die alvast. Dat kon natuurlijk niet, de man zag in Hidde een lekkere kerel. Mensen nu dag droomt Hidde Eben dan ga verder okay.

Hidde hoorde vaag de man was ook aan het dagdromen. Laten we maar mee dag dromen als lukt? Hidde da droomde ze waren met ze tweeën trokken elkaars kleren uit. En hij pijpte de mans genot staaf stijf. Opeens klonk de mans stem weg dag droom.

Hidde bloosde even zo te zien had de man ook erotisch gedachten gehad. De man bloosde gaf Hidde de map terwijl richting wc ging. Zo te zien had Hidde effect de man kwam bijna. Hidde legde de map neer volgde de man naar de wc. Laten we zeggen om hem gerust te stellen haha! De man opende Hiddes broek nam de genot staaf in zijn mond sabbelde er op. Het had effect helaas was vluggertje voor iemand kwam kijken. Niet dat Hidde wat kon schelen dat moment. Na elkaar met korte pauze kwamen ze terug. Hidde pakte de map we weten kwam goed .Einde.

2147 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.