Langs een wandelpad

Hendrik had een chaletje gehuurd voor het weekend.

Het was een heerlijke namiddag en we zouden een wandeling maken langs de wandelpaadjes in de omgeving.
Het was zo'n lekker weertje dat ik enkel een paar sneakers en een jeans shortje aantrok. In mijn rugzakje had Hendrik een fles wijn en plastic bekertjes gestoken om die ergens langs een van die paadjes uit te drinken.
Na ongeveer een uurtje kwamen we bij een picknicktafel met daaraan vast gemaakte banken. We zetten ons daar neer en Hendrik nam de fles wijn en schonk ons een bekertje wijn uit.
"Zou je het aandurven? Ik wed van wel schat, ik weet zeker dat je het durft."
"Wat dan, Hendrik,"
"Nou zou je, je broekje durven uittrekken, naast me in je blote kont de fles legen en je dan door me laten neuken, hier tegen de tafel geleund. Ik denk wel dat je het durft, hé schat?"
Ik begon al opgewonden te geraken bij het vooruitzicht, maar stribbelde wat tegen alhoewel ik wel wist dat ik zou toegeven.
"Nou, kijk schat we zijn hier helemaal alleen, we hebben geen levende ziel tegen gekomen. En ik weet dat je het heerlijk zou vinden om hier open en bloot door me geneukt te worden. Ja toch, hé schat,"
Terwijl hij dat zei was zijn hand naar de knoopjes van mijn shortje gegleden en begon die los te maken en mijn pik was ondertussen ook al lekker hard geworden. Toen hij die ontdekte nam hij die beet.

"Kom nou schat, je hebt er zin in hé?"
Dat had ik en dus stond ik op, mijn shortje zakte meteen omlaag, ik stapte eruit, gaf het aan Hendrik, die het op de tafel legde. mijn harde lul priemde trots vooruit, Hendrik gaf er een speelse tik op en ik zette me naast hem op de bank neer. Met een hand rond mijn stijve en de andere rond zijn bekertje keek Hendrik me glimlachend aan.
Plots liet hij alles los en propte mijn shortje vliegensvlug in de rugzak. Ik keek in de richting waar hij naartoe keek en zag twee kerels, hand in hand op ons toekomen.
Ze moesten duidelijk gezien hebben dat ik daar in mijn blote reet zat, maar lieten, voorlopig, niets merken.
Ze hielden halt voor ons en wensten ons een prettige namiddag. En Hendrik nodigde ze uit om een glaasje met ons te drinken, wat zij aanvaarden. 
Ik vond het geweldig opwindend om daar naakt te zitten en te weten dat de vreemden dat ook wisten.
Na wat alledaags gekeuvel keek een van hen me strak aan en vroeg hoe het voelde om daar in mijn nakie te zitten. Glimlachend keek ik hem aan en zei dat het een fantastisch gevoel gaf.

"O ja mijn vriendje loopt erg graag naakt rond en word ook graag bekeken. Is het niet, schat?"
"Ja, schat." antwoordde ik de vreemden strak aankijkend.
"Zouden jullie, jongens hem eens goed willen bekijken?"
Dat wilden beiden heel erg zeker.
"Kom, schat, laat deze jongens je eens goed bekijken."
Helemaal opgewonden stond ik op, ging naast de tafel staan met mijn pik trillend in de lucht priemend.
"Ziet er goed uit hé, jongens. Betast hem ook maar eens goed. Dat vind je lekker hé, schat?"
"Ja, dat vind ik heel erg lekker."
Beide kerels lieten er geen gras over groeien en begonnen me uit gebreid te onderzoeken en ik werd er ongelofelijk geil en opgewonden door.
"Lekker kontje hé, kerels? Ik weet zeker dat hij geen bezwaar zou maken indien je hem zou willen neuken. Is het niet Ronnie,"
"Ik zou dat erg lekker vinden."
"Nou, kerels ik zou zeggen tast toe."
Je kon zien dat beiden er zin in hadden, maar om de een of andere reden aarzelden ze nog. Het bleek dat ze geen condoom bij hadden.
"Nou dat is geen enkel probleem hoor. Ronnie houd wel van puur natuur en glijmiddel hoeft ook niet, is het niet schat?"
Ik was nu bijzonder geil en verlangde heel erg naar hun harde pikken in mijn kont. Ik ging dus wijdbeens, voorover geleund op de tafel staan wachten en vroeg of ze me wilden nemen. Dat hoefde ik niet te herhalen.
Een van de kerels ritste zijn gulp open en haalde er een lekker harde lul uit tevoorschijn. Hij kwam naar me toe en ik verheugde me er al op om daar open en bloot geneukt te worden.

Ik voelde zijn eikel tegen mijn gaatje duwen en gaf een klein kreetje toen hij binnendrong. Het was wat pijnlijk maar al vlug overheerste het genot van die paal steeds dieper in me te voelen doordringen. Toen ik de stof van zijn broek tegen mijn billen voelde wist ik dat hij volledig in me zat en nu begon hij me lekker te berijden. Ik genoot, kreunde, steunde en zuchtte, mijn stijve wipte vrolijk mee op het ritme van zijn stoten en dat was heerlijk.
Hij begon het tempo op te drijven en zijn stoten werden vlugger en heviger tot hij plots met een schreeuw diep in me zijn ballen leegde.
Hij ruste even wat uit in me en trok zich dan terug om plaats te maken voor zijn vriend.
Enkele tellen later werd ik aan de tweede zijn staaf geregen en die had ervaring in het neuken van jongens hoor.
Langzaam neukte hij me, dreef geleidelijk het tempo op, hield dan even halt om dan lekker opnieuw te beginnen om me zo veel langer te kunnen neuken.
Stiekem hoopte ik dat we ontdekt zouden worden en hoe langer die vreemde me neukte hoe groter de kans daarop was.
Na een lekker lange tijd beukte hij nog eenmaal hard in me en ik voelde hoe hij een ferme lading sperma in me deponeerde
alvorens zich terug te trekken.
Met een klap op mijn billen namen ze afscheid en vertrokken dan.

"Dat vond je lekker hé, sletje?"
"O ja. Het was heerlijk."
Hendrik was op me toe gekomen en gaf me meteen twee flinke klappen op mijn kont.
"Wel beleefd blijven hé, sloerie en je noemt me baas. Begrepen?"
"Jawel, baas."
"Je bent een heerlijk geile slet, hé?"
Het wond me wel op om op die manier toegesproken te worden en dus gin  ik maar mme in het spel.
"Ja, baas, dat ben ik."
"Wel zeg het dan, slet."
"Ik ben een geile slet, baas."
"Je kan er niet genoeg van krijgen, hé,"
" nee, baas."
"Vraag er dan om, vuile hoer."
"Neuk me asjeblief, baas."
Ik hoorde hem snuiven en dan met een forse stoot ramde hij zijn paal diep in me. Ik schrok even en slaakte een kreetje, maar vond het heerlijk om zo genomen te worden. Hij ging  ongelofelijk woest in me tekeer en ik kreunde, steunde, zuchtte, hijgde en genot van elke seconde. Mijn stijve wipte heerlijk mee met zijn wilde stoten. Verschillende keren trok hij zich uit me terug om dan in volle hevigheid weer toe te stoten. Wat was dat ongelofelijk lekker.
Hij ging geruime tijd zo in me tekeer en ik raakte steeds meer en meer opgewonden tot ik voelde hoe een orgasme naderde. Steunend en rillend schoot ik vervolgens een geweldige kwak sperma in het rond en even later kwam Hendrik ook diep in me klaar.
Hijgend stonden we daar nog wat na te genieten.
"En, was het lekker?"
"O het was heerlijk."
Hij trok zich terug en gaf me weer een harde klap op mijn kont.
"Hoe zeg je dat?"
"Het was heerlijk baas."
"Dat is veel beter en als straf ga je in je blootje mee terug naar het chalet. Als je, je gedraagt zal ik je dan nog eens een goede beurt geven."
"Ik zal me gedragen ,baas."
Het wond me nog steeds op om zo aangesproken te worden en ik begon waarempel weer een stijve te krijgen.
We zetten de weg naar het chalet in en al na een paar honderd meter had ik weer een stijve die lekker heen en weer zwiepte op de weg terug 

3255 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.