Langs een wandelpad 2

Het is heerlijk opwindend om naakt langs het wandelpad naar het chalet te wandelen. Mijn pik, lekker hard, zwiept heerlijk alle kanten op bij elke stap die ik maak en ik verwonder me nog hoe opgewonden ik raakte toen Hendrik me een slet noemde en ik hem met baas moest aanspreken.

Ik ben in gedachten verzonken toen, plots:
"Vlug, in de bosjes."
Dan hoor ik ook stemmen die onze richting lijken uit te komen. Het verbaasd me ook dat Hendrik plots mijn naakte lijf wil verbergen voor vreemden.
"Allee, schiet op Ronnie."
Gedwee volg ik hem dan maar in de bosjes, waar we net op tijd uit het zicht verdwijnen voor een zestal wandelaars. Het groepje verdwijnt achter een bocht.
"Krijg ik dan nu mijn beloning, baas? Ik ben toch braaf geweest, hé, baas?"
Eerst kijkt Hendrik me wat verbaasd aan, dan begint hij te grijnzen.
"Heeft mijn geile sletje alweer zin in een beurt?"
"Alsjeblief, baas?"
"Och waarom ook niet."
"Op het pad, baas?"
"O wat ben je toch een lekker geil ding. Vooruit dan maar."
Ik ga het pad terug op en ga met gespreide benen wat voorover geleund tegen een boom staan wachten. Het duurt even voor Hendrik me volgt maar dan voel ik zijn eikel weer tegen mijn gaatje drukken.
Heel langzaam duwt hij zijn paal steeds dieper in me. Ik kreun, steun en zucht van genoegen. Wat is het toch steeds weer lekker om een lekkere paal in mijn kontje te voelen.

Met trage harde stoten begint hij me dan te neuken.
O wat geniet ik daarvan.
"Vind mijn sletje dat lekker?"
"O, het is heerlijk, baas."
Zijn handen glijden dan van mijn heupen over mijn buik naar mijn borst. Hij neemt mijn tepels tussen duim en wijsvinger en trekt me zo rechtop en begint dan aan mijn oor te knabbelen.
Ik ben nu volledig als was in zijn handen, hij is nu werkelijk mijn baas en ik zou alles voor hem doen. Ik sluit mijn ogen en geef me volledig aan hem over. Hij neukt me rechtop staand, masseert mijn tepels en knabbelt aan mijn oor. Ik zucht, ik kreun, ik steun en ril van genot. Mijn stijve wipt op en neer bij elke harde stoot die hij in me heeft. Het is gewoonweg zalig.
Ik weet niet hoe lang we zo bezig zijn, maar het mag van me gerust nog een eind door gaan.
Hendrik bijt in mijn oorlelletje, grijpt mijn borst stevig beet en stoot nog eens hard toe en dan voel ik hoe ik opnieuw met zijn heerlijke zaad word gevuld. Uit mijn eikel drup zowaar ook nog wat zaad.
Hijgend blijven we geruime tijd staan en ik voel zijn paal in me verschrompelen.
"Kom, schat we gaan naar huis."
"Geen sletje meer, baas."
"Nee en ook geen baas meer. Ik hou van je."
Als antwoord kus ik hem vol op zijn mond.
"Kom, mijn lekker geil lief."
We hervatten onze weg naar het chalet voort en binnen de kortste keer zijn we er.
Hendrik laat een bad vol lopen en we wassen elkaar heel lief en teder.
We gaan in de sofa zitten en ik kruip, naakt, dicht tegen hem aan. We kijken naar een of ander TV programma en ik merk dat langzaam wegdoezel in zijn armen.
Wat een heerlijke dag.

2425 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.