Les geld

Geplaatst door: snoepjevanweek op 01-01-22

Iedereen goed 2022 mijn wens is dat we iedereen accepteren of je bi, t-girl, homo wat dan ook ben. Laten maar met verhaal beginnen. In ander verhaal hielp Peter de buurmannen daar vertelde al dat gratis avondschool deed. We gaan Denkbeeldig met Peter mee naar avondschool. Denk bij Peter niet lelijk, sluik zwart haar en gespierd op de juiste plekken. Het is zijn laatste jaar heeft de diplomas nodig anders had nooit gedaan! Klopt hij heeft slecht betalende baan maar weet hij kan meer. Het lesgeld verdiend hij op zijn rug kan je het beste zeggen. Verwent de leraren welk hem gratis les geven mogelijk zag hij het in begin als bij verdienste? De leraren zien niet slecht uit maar Peter bevalt regeling niet meer zo. Maakt eigenlijk ook niet meer uit straks.


We zijn er gaan het grauwe gebouw in waar de avondschool is. Komen er om iets te zien niks om te leren haha. Peter was plots verdwenen we zien hem niet horen wel geluiden. Als we zacht een willekeurige deur openen zien we Peter liggen met oudere kerel op zijn penis heen en weer wippend. Zo te zien geniet Peter minder dan die kerel alvast! Maar denk maar staat wel gratis les tegenover. De man is niet veeleisend als klaarkomt. kust Peter voor ze beiden zich schoonmaken op naar les.

We wachten wel buiten het lokaal maatschappijleer niks voor ons. zo te zien na les betaalt Peter voor de gratis les. Niet van harte de man heeft ruwe handen zo te zien. Peter voelt eerst een vinger dan twee in zijn vochtige grot verdwijnen .Peter kreunt wel maar meer van pijn dan genot. De leraar legt hem op de tafel alles veilig hoor. Hij dringt bij Peter binnen welk moeite met de grootte heeft. Zo te zien stond kerel flinke tijd droog of puur is Peter beschikbaar? Hij blijft door stoten tot echt kreunend klaar komt. Peter maakt zich schoon en smeert iets in zijn grot hij is gewoon schraal daar. Dan pas broeken omhoog, T-shirt goed jas aan en naar huis. Laten wij ook maar gaan is flink donker in de stad maar we zijn met een groep. Ja mensen is ondeugend misschien beetje geil doe er mee wat jullie willen?

2452 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.