Vrienden met voor-en nadelen . Deel 1

Geplaatst door: damian op 01-01-22

Eigenlijk was ik altijd al gek op Keesje. Een lange donker harige nerdy goser die soms nogal onhandig kon zijn in zijn doen en laten. Ik noem hem in mijn verhaal voor het gemak maar Keesje al heette hij anders.

Er werd me gevraagd wat voor jongens ik leuk vond en dan kwam 9 van de 10 keer het type nerd met bril naar voren. Op een of andere manier wonden ze me op. Ik viel niet op die gelikte gladde gayboys die meer met zichzelf bezig waren dan met hun relaties. Ik moest er altijd om lachen als ik ze zag. En dan de dramaverhalen die je dan aan moest horen omdat ze niet het matchende jasje konden vinden die bij hun te strakke skinny jeans hoorde. Ik weet het, dit was gewoon wereldprobleem nummer 1. Daar was geen ontkomen aan. En dan de verhalen als ze het voor de zoveelste keer hadden uitgemaakt met die andere knappe hunk die alle aandacht opeiste tijdens het stappen. Dat kon natuurlijk niet he!. Daarom zag je vaak die ene ‘knappe’ te gladde gayboy en in zijn kielzog altijd een jongen die achteraan had gestaan bij het uitdelen van de looks.

En juist die vond ik dus aantrekkelijk. Dat werd nooit begrepen door die te knappe gayboy die dan ook probeerde te stoken door zijn niet knappe ‘vriend’ af te houden van een relatie. Maar goed, Keesje was een ander verhaal en viel niet in de doelgroep waar men bij bosjes voor neerviel. Behalve ik dan. Keesje had ik leren kennen tijdens het sporten en we raakten bevriend. Ik weet niet hoe het kwam maar het klikte op een of andere manier en we trokken dan ook elk weekend met elkaar op. Het werd zelfs zo erg dat hij in de weekenden bij me bleef slapen. Ik kon mijn geluk natuurlijk niet op. Ik hield me in omdat ik niet wist of Keesje ook van de mannenliefde was. Hij deed altijd stoer over meiden maar had nog nooit een gehad. Keesje leek zich in een grijs gebied te bevinden van wat hij nu leuk vond. We sliepen samen in een tweepersoonsbed en er gebeurde eigenlijk niets kwa seks. Daar lag ik dan met een stijve van hier tot Tokyo naast de knul die ik heel erg lekker en knap vond. S’ochtends onder de douche rukte ik mezelf snel klaar om stoom af te blazen. Zo voorkwam ik een spontane zaadlozing wanneer hij me aanraakte. Die keren dat hij me aanraakte werd ik zo slap als was in zijn handen. Maar al die tijd gebeurde er maar niks. Tot die ene avond. Keesje wilde gaan douchen en om een vage reden lukte het hem niet om de douche aan te krijgen. Als een ridder te paard schoot ik hem te hulp, deed de douche aan en spoot mezelf nat. Hij lachte me uit en binnen no time hadden we een watergevecht in de badkamer. Daar stonden we dan beide zeiknat met onze kleding nog aan hijgend tegen elkaar aan.

‘Kom laten we samen gaan douchen, ‘zei ik. Keesje keek me een beetje vaag aan. ‘We douchen toch ook altijd op de club en ik heb je toch al naakt gezien dus niet zo moeilijk doen jij, ‘zei ik en mijn hart klopte in mijn keel.

Ik had Keesje al een paar keer naakt gezien maar als je samen bent in een badkamer in je huis is dat toch anders. Hij kleedde zich uit en stapte de douche in. Het was geen grote douche dus we stond redelijk dicht bij elkaar. Je begrijpt dat ik met moeite kon voorkomen om geen stijve lul te krijgen. En Keesje dan vraag je je af. Bij hem gebeurde er niet veel. Nog steeds wist ik niet of hij nu wat voelde voor de mannenliefde. Daar was maar een manier om achter te komen.

‘Zal ik je rug inzepen? ‘vroeg ik.

‘Ja, als jij dat wilt, ‘zei Keesje nonchalant en draaide zich om.

Ik deed extra veel bodygel in mijn hand en begon zijn rug in te smeren. Zodra ik zijn huid aanraakte kwam mijn pik omhoog.  Gewoon in 3 seconden was hij kaarsrecht en keihard. Daar stond ik dan in de douche met een stijve de rug van een vriend in te smeren. Keesje vond het best en vroeg of ik ondertussen zijn rug wilde masseren. Dat deed ik natuurlijk maar al te graag. Hoe langer ik hem aan kon raken hoe beter. En terwijl ik hem aan het inzepen was stelde ik hem de vraag.

´Zeg Keesje, heb jij het wel eens gedaan met een jongen? ‘vroeg ik.

Het was even stil en ik dacht dat ik het had verziekt.

‘Nee, ik heb het nog nooit gedaan met een jongen, ‘zei hij, ‘en jij dan?’

Ik kon moeilijk ontkennen dat ik het niet met jongens deed. Als hij zich had omgedraaid had hij het wel gezien.

‘Ja, ik heb het wel eens met jongens en meisjes gedaan, ‘zei ik.

Al was dat laatste maar 3 x voorgekomen in mijn leven en hoopte ik dat dat het ijs zou breken. Zijn reactie was een droge ok. Hij was gelukkig niet weggelopen uit de douche dus ik besloot een stapje verder te gaan. Van zijn rug zakte ik naar zijn benen. Hij had mooie lange benen, licht behaard en een mooi bol kontje. Ik liet hem voorover leunen tegen de douchewand en begon zijn benen in te zepen.Omlaag en dan weer omhoog, ondertussen keek ik naar zijn pik die lichtelijk stijf begon te worden. Dit bleef ik een tijdje doen, telkens een stukje verder richting zijn kont en ballen.

‘Draai je eens om, ik moet de voorkant ook doen, ‘zei ik terwijl ik op mijn knieën op kruishoogte zat.

Keesje draaide zich om en ik zag dat zijn lul stijf begon te worden. Ik deed alsof ik niks zag en pakte weer wat zeep. Eerst zijn borst en zijn armen, toen weer naar zijn benen. Al die tijd zei hij niks, behalve af en toe een zucht.

‘Ben je wel eens gepijpt, ‘vroeg ik uit het niets.

‘Nee, nog nooit, ‘zei hij, ‘waarom vraag je dat?’

‘Mag ik je pijpen, ‘vroeg ik met een bonzend hart.

Keesje keek me aan alsof ik gek was geworden.

‘Ben je homo dan ofzo, ‘zei hij droog.

‘Ik vind je leuk en wil je graag pijpen, ‘zei ik zacht.

Keesje haalde zijn schouders op en keek me aan. Hij zei geen ja maar ook geen nee tegen mijn voorstel. Ik waagde de gok en pakte zijn half stijve pik beet. Ik trok zijn voorhuid naar achteren en zijn eikel kwam tevoorschijn. Dit was precies zoals ik me zijn pik had voorgesteld. Het water kletterde op de vloer en ik schoof naar voren. Al die tijd keek Keesje me aan, wachtend op wat komen ging. Ik likte mijn lippen nat en plaatste deze op zijn eikel. Mijn tong verkende zijn eikel en zijn pisgaatje. Ik likte aan de onderkant van zijn eikel en zijn pik werd hard. Nu hij lekker hard was geworden omsloot ik met mijn lippen zijn penis en begon hem te pijpen. Keesje zuchtte en keek op me neer. Plots duwde hij me van zich af.

‘Genoeg, ‘zei hij op een strenge toon.

Ik keek hem verbouwereerd aan. Had ik wat verkeerds gedaan? Pijpte ik niet goed genoeg. Al had hij totaal geen ervaring met gepijpt worden dus daar zou het niet aan kunnen liggen.

‘Wil je niet meer? ‘vroeg ik zacht.

‘Ga er maar niet vanuit dat ik wat bij jou ga doen hoor, ‘zei hij zonder enige vorm van emotie.

Maar ik was zo gek op hem dat ik niets anders kon zeggen dan dat dat geen probleem was.

‘Is goed, ‘zei ik, ‘zal ik je verder pijpen dan?’

Keesje deed een stap naar voren en bood zijn pik aan. In die korte tijd was hij helaas weer slap geworden en kon ik opnieuw beginnen. Ik nam hem weer gulzig in mijn mond en voelde hem stijf worden.

‘Ik moet plassen, ‘zei Keesje ineens.

Maar ik was zo druk bezig om zijn pik weer hard te maken dat ik bleef pijpen. Ik likte de schacht van zijn penis en nam zijn ballen in mijn mond om daarna zijn lul volledig in mijn mond te nemen. Ik genoot met volle teugen en ondertussen begon ik aan mijn stijve natte pik te trekken.

‘Ik moet nu echt pissen man, ‘zei hij op een dringende toon.

En voor ik kon reageren voelde ik een warme straal mijn mondje vullen. Keesje had besloten om in mijn mond te plassen terwijl ik hem pijpte. Ik weet niet wat er in me omging maar ik liet het gebeuren. Ik voelde zijn warme straal mijn keeltje in glijden. Met mijn tong speelde ik met zijn pisgaatje en pijpte ik hem. Hij bleef plassen en ik voelde het over mijn lichaam stromen. Het wond me zo erg op dat ik bijna klaarkwam van deze ervaring. Voor mij was het ook nieuw en in eerste instantie schrok ik toen ik zijn pisstraal in mijn mond voelde komen. Keesje was klaar met plassen en zijn lul was ondertussen keihard geworden. Ik besloot hem af te trekken terwijl ik zijn ballen likte.

‘Ik kom bijna man, zuig me klaar, ‘zei hij hijgend.

Zo snel als ik kon plaatste ik mijn lippen op zijn lul en begon hem klaar te pijpen. Ik weet niet waar al dat zaad vandaan kwam maar Keesje bleef maar klaarkomen. Zo geil als ik was probeerde ik zoveel mogelijk op te vangen en door te slikken. Ondertussen rukte ik mezelf naar een hoogtepunt en spoot heerlijk over mezelf heen. Daar stonden we dan, nou Keesje stond en ik zat op mijn knieën, in de douche. Keesje draaide zich om en spoelde zichzelf schoon. Zonder verder wat te zeggen stapte hij uit de douche en ging naar de slaapkamer. Nu de geilheid was verdwenen voelde ik mezelf een sukkel. Wat als de vriendschap hierdoor was afgelopen? Nadat ik mezelf ook had afgespoeld en was afgedroogd ging ik ook naar de slaapkamer. Keesje was in slaap gevallen, blijkbaar de pijpsessie hem aardig moe gemaakt.

De volgende ochtend werd er niet gesproken over wat er die avond in de douche was gebeurd. Ik probeerde nog samen met hem te gaan douchen maar hij had hem deze keer op slot gedaan. Je begrijpt dat ik compleet in de war was geraakt van deze signalen en me gebruikt voelde. Die middag is Keesje naar huis gegaan en deed alsof er niks was gebeurd. Ondertussen was ik smoorverliefd op hem geworden maar een klein engeltje op mijn schouder zei dat het nooit wat zou worden. Natuurlijk wilde ik bewijzen dat het wel wat kon worden en stortte mij dan ook verder in mijn vriendschap met Keesje.

*op naar deel 2.

2500 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.