Vrienden met voor-en nadelen . Deel 2

Geplaatst door: damian op 01-01-22

Na die ‘wilde’ avond met Keesje was het een tijdje rustig. Telkens wanneer ik vroeg of hij langs wilde komen had hij het te druk. Ik voelde me gebruikt en vies. Wat als hij het aan andere zou vertellen en zeggen dat ik makkelijk ben of dat ik van plassex hou? Een kleine twee weken gingen voorbij toen bij ineens weer contact op nam.

‘Wat ga je doen van het weekend, ‘vroeg hij op de bekende nonchalante toon.

‘Ik heb nog niks staan, ‘zei ik.

‘Wilde je langskomen?’

Het was stil aan de andere kant van de lijn.

‘Ja misschien, wat gaan we doen dan? ‘vroeg hij.

‘We kunnen een filmpje kijken als je wilt, ‘zei ik snel, ‘misschien ff wat te eten halen?’

‘Is goed man, haal me maar op, ‘zei hij en hing op.

Het was geen diepgaande conversatie maar de vlinders vlogen weer alle kanten op in mijn buik en logisch nadenken was in een klap verdwenen. Nu hoor ik jullie denken, niet doen!! Maar als je verliefd bent wil je bepaalde dingen gewoon niet zien. Keesje was weer bij me thuis en nadat we hadden gegeten ploften we op de bank voor een lekkere actie film. Ik probeerde nog een beetje tegen hem aan te kruipen maar hij wilde dat liever niet. Daar zaten we dan naast elkaar op de bank naar de film te kijken. Gelukkig was het een leuke film en de avond was dan ook snel voorbij.

‘Moet ik je naar huis brengen? ‘vroeg ik.

‘Neuh, ik blijf wel hier, ‘zei Keesje.

‘Ok, leuk, ‘zei ik.

Mijn hart maakte een vreugde sprongetje en mijn pik reageerde gelijk door hard te worden. Ik was blij dat ik een grote trui aan had en snel mijn stijve kon verbergen.

‘Zullen we naar bed gaan, ‘zei Keesje ineens.

‘Ohh, ja ok das prima, ‘zei ik verrast.

Nadat we onze tanden hadden gepoetst doken we in bed. Ik vroeg hem wat hij van de film vond en wat hij al die weken had gedaan. Hij was nogal kortaf in zijn antwoorden en ik besloot het erbij te laten.

‘Wil je me strelen? ‘hoorde ik ineens naast me.

‘Wat zeg je? ‘ vroeg ik aan Keesje.

‘Zou je me rug willen strelen dan slaap ik beter, ‘zei Keesje.

Ik was verrast en vond het een beetje een rare vraag eerlijk gezegd. Wie streelt hem dan in slaap als ik er niet ben vroeg ik me ineens af. Maar het verliefdheidserum deed zijn werk en ik vergat wat er allemaal werd gezegd door hem. Als in een trance begon ik hem te strelen over zijn rug. Keesje mompelde dat hij het lekker vond en of ik nog ff door kon gaan.

‘Wacht ik pak wat olie, ‘zei ik en stond op.

Gelukkig had ik nog wat massageolie liggen in de kast. Na wat zoekwerk kwam ik met een redelijk nieuw flesje terug. Ik smeerde mijn handen in met olie en begon zijn rug in te smeren. Aan het zachte gekreund te horen genoot hij ervan.

‘Doe mijn onderrug maar lekker masseren, ‘zei Keesje.

‘Ja maar dan moet je wel je boxer uit doen, ‘zei ik, ‘anders komt er olie op.’

Na een diepe zucht trok Keesje zijn boxer uit. Daar zat ik dan op bed met een naakte Keesje voor me.

‘Ik ga ff tussen je benen zitten dan kan ik er beter bij, ‘zei ik en trok zijn benen uit elkaar. Ik had nu een mooi uitzicht op zijn bolle kontje en ballen. Zelf had ik nog steeds mijn boxer en shirtje aan gehouden want ik wilde me niet opdringen aan hem. Ik smeerde zijn rug in en toen ik daarmee klaar was begon ik aan zijn billen. Keesje zei al die tijd niets en liet mij mijn gang gaan.

‘Zal ik je benen ook doen, ‘vroeg ik na een tijdje.

‘Doe maar wat je wil, ‘zei Keesje.

Dat was niet tegen een dove gezegd en ik begon zijn benen in te smeren. Zijn mooie lange benen bezorgde mij een natte plek in mijn boxer.

‘Wil je je ff omdraaien, ‘zei ik, ‘dan kan ik de voorkant ook doen.’

Zonder een woord te zeggen draaide Keesje zich om. Blijkbaar was Keesje lichtelijk opgewonden geraakt want toen bij zich omdraaide had hij een stijve pik. En niet zomaar een stijve maar een echte goede harde stijve pik. Ik moest me inhouden om er niet gelijk op te duiken en begon zijn borst in te smeren met olie. Al die tijd hield Keesje zijn ogen gesloten. Nu ik hem zo naakt zag liggen kreeg ik de neiging om hem te gaan zoenen. Maar ik hield me in. Ik ging door met waarmee ik bezig was en na zijn borst deed ik zijn benen masseren. Al die tijd besteedde ik geen aandacht aan zijn stijve pik.

‘Ik ben klaar hoor, ‘zei ik na een tijdje.

‘Sla je niet wat over, ‘zei Keesje ineens.

‘Wat bedoel je , ‘vroeg ik op een toon alsof ik niet wist waar hij het over had.

‘Geef me maar ff een lekkere mondmassage daar beneden, ‘zei hij en keek me aan.

‘En je weet het, ik doe niks bij jou he!’

‘Ja ik weet het, ‘zei ik wat teleurgesteld en boog me voorover.

Zijn pik was hard en nat. Zo te zien werd hij toch wel aardig opgewonden van een paar mannenhanden die zijn lichaam streelde. Ik speelde met zijn natte eikel en proefde zijn voorvocht. Hij had waarschijnlijk net geplast want het was een combinatie van pis en voorvocht.

‘Pijp me, ‘zei hij op een dwingende toon.

Ook nu weer deed ik wat me werd gevraagd en boog me voorover en nam zijn pik in mijn mond. Keesje duwde zijn pik tot achter in mijn keel wat me bijna deed kokhalzen. Eenmaal gewend begon ik hem gulzig te pijpen. Zijn pik was goed nat van het kwijl dat het langs zijn ballen naar zijn gaatje liep. Ik pakte zijn ballen beet en begon deze te kneden, aan zijn gekreund te horen een goede move. Telkens wanneer ik zijn ballen kneedde ging ik met een vinger langs zijn gaatje. Keesje deed zijn benen wat verder uit elkaar en kreunde. Een teken voor mij om verder te gaan en ik hield mijn vinger bij zijn anus terwijl ik hen diep pijpte. Het gebied tussen zijn ballen en anus bleek voor hem een gevoelige plek te zijn. Ik nam zijn lul diep in mijn mond en drukte met vinger tegen zijn anus. Ik voelde hem langzaam naar binnen glijden en wachtte op de reactie van Keesje. Hij zei niks en ik duwde hem verder naar binnen. Met mijn ene hand rukte ik hem af en met de andere ging ik op zoek naar zijn prostaat. Keesje deed zijn benen nog verder uit elkaar en ik kon mijn vinger nu helemaal in zijn anus drukken. En terwijl ik hem heerlijk aant vingeren was pijpte ik alsof mijn leven er vanaf hing. Keesje had niet veel meer nodig om mijn keeltje vol te spuiten. Ik voelde zijn pik dikker worden in mijn mond en ik voelde zijn kringspier samen trekken. Nog een keer diep met het vingertje erin en dan zou hij tot een zaadlozing komen.

‘Ik ga klaarkomen man, ‘kreunde Keesje.

‘Shit…ik ga je bek volspuiten jij slet.’

Keesje duwde mijn hoofd op zijn lul en begon zijn zaad in mijn mond te lozen. Ik kan niets anders doen dan mijn lippen om zijn stijve lul houden en zijn zaad slikken.

‘Hier heb je het, ‘zei hij en pakte mijn hoofd nog steviger vast.

‘Dit wil je toch, jij viezerik.’

Nadat hij al zijn zaad had geloosd duwde hij me van zich af en keek me aan alsof ik een of ander wegwerp voorwerp was. Keesje stond op en  liep naar de badkamer. Ik hoorde de douche aangaan en niet veel later kwam Keesje naakt de badkamer uit.

‘Ik ben moe man, ik ga slapen, ‘zei hij en trok de dekens over zich heen.

Daar lag ik dan, ik proefde zijn zaad nog in mijn mond en mijn eikel droop van het voorvocht. Snel trok ik me weer af en viel daarna in slaap. Dit hele spel van aantrekken en afstoten duurde een weken. Telkens als ik tegen mezelf zei om nu niet meer zwichtten voor Keesje werd ik weer zwak zodra hij wat van zich liet horen. We hadden nog geprobeerd te tongzoenen maar dat was geen succes. Hij wist niet wat hij er mee aan moest en deed maar wat. Het was alsof je een staafmixer in je mond had geduwd en die op standje 10 had gezet. Zo voelde het aan. Om daar een succes van te maken had ik al opgegeven. Net als de gesprekken om te peilen waar zijn voorkeur naar uit ging. Hij bleef vaag in zijn antwoorden. Al die tijd deed ik wat me gevraagd werd, ik was niets meer dan zijn zaaddumpsletje. En wanneer hij daar zo op bed lag met gesloten ogen dacht hij aan hele andere dingen dan aan mij. Dat was een ding wat zeker was. Van al dat strelen en masseren werd ik een beetje moe. Het was tijd voor andere actie in de tent. Keesje was weer langs gekomen en bleef het weekend slapen. Maar deze keer zou het anders zijn. Normaal bleef ik wel aangekleed maar deze keer besloot ik ook naakt te zijn. Ik begon hem heerlijk te strelen en masseren over zijn hele lichaam wat mij weer een stijve pik bezorgde. Nu liet ik het gewoon gebeuren maar hij besteedde er geen aandacht aan. Hoe langer ik met zijn lichaam bezig was hoe natter ik werd. Ik had geen glijmiddel nodig zo nat was ik ondertussen geworden. Keesje lag op zijn rug en zijn stijve lul stond fier omhoog. Zoals gewoonlijk begon ik hem weer af te trekken en te pijpen zonder wederdienst. Ik zat op mijn knieën voorovergebogen hem goed te pijpen. Mijn pik was zo nat dat ik mijn eigen voorvocht als glijmiddel kon gebruiken, wat ik ook deed. Ik trok mijn voorhuid naar achteren, kneep in mijn eikel en voelde het voorvocht in mijn hand glijden. Ik smeerde mijn kontje in met mijn eigen voorvocht en deed een vinger in mijn anus. Wat een heerlijk gevoel was dat zeg maar ik had er liever wat anders in. Dat snap je wel. Nu Keesje zijn pik weer zo hard was als beton ging ik op hem zitten. Ik voelde zijn pik tegen mijn billen. Ik leunde voorover een streelde zijn borst. Ik sabbelde op zijn tepels en hij kreunde lichtjes van opwinding. En telkens wanneer ik over zijn tepels ging met mijn tong zakte ik een stukje verder naar achteren. Ik voelde zijn eikel nu tegen mijn anus aan drukken. Ritmisch bewoog ik heen en weer, telkens een stukje verder.

Ik voelde zijn harde natte pik voor ingang van mijn anus. Ik wilde niets anders dan hem berijden als een rodeo op een wild paard. Ik schoof nu nog een stukje naar achteren en zijn eikel drukte zich naar binnen. Even bleef ik wachten om te zien wat zijn reactie zou zijn. Maar het bleef stil. Keesje lag er nog steeds met gesloten ogen en had nu zijn arm over zijn gezicht gedaan.

‘Wil je me neuken, ‘vroeg ik zachtjes.

Keesje zei niets maar duwde zijn heupen ineens omhoog. Zijn eikel schoot naar binnen en ik voelde hem bij me binnen dringen. Ik wist dat zijn pik groot was maar als je dit ineens in je krijgt is het toch anders dan wat je verwacht. Ik moest even wennen aan zijn grote dikke penis in mij en liet mij achterover zakken. Zijn penis gleed dieper in me tot hij niet verder kon. Ik kreunde zachtjes van genot en begon hem nu af te rijden. Ik wipte op en naar alsof ik een wild paard moest temmen. Ik voelde zijn pik langs mijn prostaat schuiven wat mij alleen maar geiler en natter maakte. Mijn pik kletste op zijn buik, een spoor van voorvocht achterlatend. Mijn pik was keihard en ik besloot me af te trekken nu ik zo heerlijk op zijn pik aan het rijden was.

‘Dit vind je lekker he slet, ‘zei Keesje hijgend.

‘oh jaaaa, ‘kreunde ik luid.

Hij pakte me heupen beet en begon het tempo aan te geven.

‘Sneller man, ik wil je reet vol pompen, ‘zei hij.

Ik begon sneller heen en weer te gaan. Wild wipte ik op en neer, terwijl ik sneller aan mijn eigen pik begon te trekken. Ik wilde samen met Keesje klaarkomen.

‘Ik ga die bolle kont van je vol spuiten met mijn mannenpap, ‘hijgde Keesje.

‘Spuit me maar vol, ‘kreunde ik en kneep mijn kringspier samen.

Dit was blijkbaar genoeg om Keesje te laten klaarkomen want hij begon me vol te spuiten.

‘Hier heb je het, jij geile slet die je der bent, ‘zei hij en duwde zijn pik hard bij me naar binnen.

‘Dit wilde je toch al die tijd. Mijn zaad in je darmen.´

Hij stootte nog een keer diep en op dat moment spoot ik mijn zaad over zijn buik. Ik voelde mijn kringspier pulseren om zijn harde penis. Hijgend en bezweet bleef ik op hem zitten. Ik kreeg de behoefte om hem vast te pakken maar hij duwde me van zich af.

´Ik ben geen homo, ´zei hij nors.

`Maar je neukte me, ´zei ik verbaasd en keek hem aan.

´Nou en, ´zei hij nu lichtelijk geïrriteerd, ´ik heb gewoon een mond en gaatje nodig om mijn zaad te lozen.´

`En dat van jou is er voor nu goed genoeg voor.´

Daar lag ik dan, ik staarde naar het plafond zonder verder een woord te zeggen. Ik voelde mijn ogen nat worden en een traan biggelde over mijn wang. Ik had de kracht er niet meer voor om op te staan en mezelf te ontdoen van zijn zaad. Ik trok de deken over me heen en hoorde Keesje al zwaarder ademen. Hij was na zijn gemene opmerking direct in slaap gevallen.

Die nacht viel ik heel laat pas in slaap.

* vervolg deel 3 

2102 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.