Jeugdprobleem 7

Geplaatst door: natu-60 op 02-01-22

,,,,,,,,,,de volgende morgen werd ik vroeg wakker beetje bezweet het was al flink warm liep ik naar de douche om me even lekker te ontspannen.

De gedachte aan de verrassing die Bob voor me had deed mijn pikkie weer stijf worden.
Onder de douche wou ik me alweer aftrekken maar eigenlijk was dat zonde want wat de verrassing ook was het had vast met seks te maken.
Ik waste me grondig schoon en terug in de slaapkamer deed ik schoon ondergoed aan een korte short en T-shirt.
Beneden at ik snel een boterham en stapte op de fiets naar Bob toe.
Zenuwachtig belde ik aan.
Bob deed open en gaf me een zoen op mijn mond. Ik deed mijn mond open om hem naar binnen te laten maar hij trok zich gelijk terug. Ik keek hem vragend aan maar hij zei niets.
Kom op zei hij en pakte zijn autosleutels en een sporttas dan gaan we naar je verrassing toe.
Waar gaan we heen dan vroeg ik. Dat zal je wel zien ik weet zeker dat je het leuk zult vinden.
We stapte in zijn auto en reden richting Amsterdam. Aan een gracht parkeerde hij de auto en stapte uit pakte de tas en zei tegen mij of ik nog mee ging of dat ik in de auto bleef zitten.
Aarzelend stapte ik uit en keek om heen geen idee wat hier te doen was.
Nou kom op zei Bob niet treuzelen en hij liep voor me uit naar een groot statig gebouw met aan de gevel een tekst badhuis Amsterdam . Bob zag dat ik ernaar keek en legde me uit dat vroeger de meeste mensen geen bad of douche hadden en ze een keer per week met de mannen of vrouwen naar het badhuis gingen. Dit is een van de laatste nog in takt zijnde badhuis maar word nu meer als zwembad gebruikt maar nog wel steeds alleen voor mannen.
Ik was een beetje teleurgesteld ik had me deze dag heel anders voorgesteld maar ik wou Bob niet teleurstellen en liep achter hem naar  de ingang.

Binnen liep Bob naar het loket en de man erachter heette ons welkom en na betaling kregen we een sleutel voor een kluisje om onze spullen in te doen.
Op eens voelde ik me rood worden en fluisterde tegen Bob dat ik geen zwembroek bij me had.
Bob lachte en zei dat dat geen probleem was.
We liepen naar de kleedkamers waar al meerdere mannen zich in verschillende staat van omkleden waren.
Ik wist niet waar ik kijken moest. Sommige waren ook net binnen anderen hadden alleen nog een onderbroek aan maar er waren er ook die helemaal naakt waren.
Ik besefte me dat ik aan het staren was en had nu ook door dat er niemand een zwembroek aan had.
Degene die bloot waren liepen de kleedkamer uit.
De meeste mannen waren van Bob zijn leeftijd sommigen zelfs ouder en enkeling was wat jonger maar ik was veruit de jongste met mijn 18 jaar.
Bob was al bezig om zich uit te kleden en keek me aan .Ga jij je ook nog uitkleden of moet ik je helpen.
Zoals je ziet gaat iedereen hier naakt ik hoop niet dat je dat erg vind.
Ik weet dat je je een beetje schaamt voor je lichaam maar zoals je ziet is ieder lichaam anders en is dit de beste manier om over je schaamte heen te komen en je zult zien dat niemand je vreemd aan kijkt als ze je kleine kale piemeltje zien.

Nou kom hier en doe je armen omhoog hij pakte de onderkant van mijn shirt en trok hem omhoog over mijn hoofd en legde hem op de bank.
Hij bukt zich en begon de veters van mijn schoenen los te maken en deed een voor een mijn schoenen uit Ik keek stiekem om heen en zag dat sommige mannen naar ons kijken. Enkele waren al bloot maar bleven toch zitten .
Bob voelde dat ik niet op mijn gemak was en draaide zich om en zei ok jongens show is over ga je lekker douchen en laat deze jongen met rust.
Iedereen die al naakt was liep direkt de kleedkamer uit sommige gaven me een knipoog andere lachte naar me maar niemand zei wat.
Hierna deed Bob zijn duimen achter de band van mijn broekje en duwde in een beweging mij broek en onderbroek naar beneden,
Ik zag nog enkele mannen naar me gluren waaronder een die vast wel ouder moest zijn dan Bob. Hij was net bezig om zijn onderbroek te laten zakken en hij zag dat ik hem aanstaarde.
Ook hij knipoogde naar me en liet heel langzaam zijn onderbroek zakken Net voordat ik zijn pik kon zien draaide hij zich om en liep weg naar de douches.
Bob had zich inmiddels ook uitgekleed en samen liepen we naar de douches Er was nog een douche vrij naast de oude man die vlak voor was weggegaan. Hij stond met zijn ogen dicht zijn haren te wassen zodat ik hem goed kon bekijken zonder betrapt te worden.
Vind je hem knap fluisterde Bob in mijn oor Ik bloosde een beetje maar knikte van ja.
We zullen straks wel een praatje met hem maken nu eerst douchen

Bob begon zich in te zepen en gaf daarna de zeep aan mij door ook ik waste een beetje ik had me tenslotte vanmorgen ook al gedoucht .Opeens fluisterde de man iets in Bob zin oor waarop die knikte en zei als ik het goed vond hij er geen probleem mee had.
Ik keek vragend naar ze waarop de man naar mij toe kwam en zich voorstelde als Paul.
Zal ik je eens even goed wassen want zoals jij het doet word je nooit schoon.
Ik vond het wel een raar idee door een vreemde naakte man gewassen te worden maar het wond me ook wel op.
Ok draai je om dan begin ik met je haren hij kwam dicht tegen me aanstaan en begon mijn haren te wassen 
Hierna begon hij met mijn rug en liet zijn handen een paar keer over mijn gladde billen glijden.
Hij duwde me iets voorover en ging met zijn vingers door mijn bilnaad alles moet goed schoon natuurlijk zei hij lachend.
Aan de binnenkant van mij boven benen ging hij omhoog en raakt hierbij mij balzak aan en ging zo een paar keer heen en weer
Toen draaide hij me om en zag dat mijn piemel recht omhoog stond hij deed er een vinger achter en liet hem tegen mijn buik springen.
Ik keek naar beneden en zag dat Paul zijn pik ook een beetje was opgezwollen maar niet echt stijf was .
Opeens bedacht ik me dat we niet alleen waren en keek om me heen en zag andere mannen naar ons kijken sommigen ongegeneerd met hun pik spelend. Ik keek naar Bob maar die lachte naar me en ook Bob had een half stijve pik.
Paul ging verder met het wassen van mijn voorkant met extra veel aandacht voor mijn pikkie.
Ik voelde dat heerlijke gevoel weer en dacht dat ik zo klaar zou komen. Bob voelde dat aan en duwde Paul weg teleurgesteld keek Bob aan maar die zei alleen maar dat se dag nog lang duurde,,,,,
Word vervolgd

2219 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.