Vrienden met voor-en nadelen . Deel 4

Geplaatst door: damian op 02-01-22

Het bezoek van Keesje had me weer in de war gebracht. Hij wilde mijn vraag niet beantwoorden of hij nu bi of homo was. Hij wilde niets meer dan seks en met wie maakte hem niet uit zolang hij zijn kwakkie maar kwijt kon en hij zijn pik maar ergens in kon stoppen. Ik was voor hem een gewillig persoon omdat hij wist dat ik een zwak voor hem had. Daar kon ik het dan mee doen. Ook deze keer ging er weer een paar weken overheen voordat hij weer wat van zich liet horen. Braaf was ik al die weken blijven wachten op enig teken van leven van hem. Natuurlijk wist ik dat hij alles zelf onder controle wilde houden en zou nooit ingaan op mijn verzoek om te komen.  Op een middag liep ik toevallig zijn ex tegen het lijf op een feestje. Ik wist dat hij een korte relatie had gehad met een meisje op zijn werk. Zij bleek, weer toevallig, een vriendin te zijn van de jongen waar ik op het verjaardagsfeest was.

‘Hoi, ben jij niet die vriend van Keesje, ‘vroeg ze.

‘Ja klopt, ‘zei ik en keek haar vragend aan.

‘Ohh sorry, ik ben zijn ex, Denise, ‘zei ze en stak haar hand uit.

‘Ohhh, ben jij dat, ‘zei ik verbaasd.

‘Leuk je te ontmoeten hoor.’

‘Keesje heeft me wel eens wat over je verteld maar niet heel veel hoor, ‘zei ik, ‘hij is niet zo een prater.’

‘Nou ik ben blij dat ik van hem af ben hoor, ‘zei Denise, ‘wat een weirdo is hij zeg.’

Ik keek haar blijkbaar nogal verbaasd aan waarop ze me bij de arm naar de tuin nam.

‘Heeft hij nooit iets verteld over ons samen? ‘vroeg ze en trok me naast zich op het tuinbankje.

‘Nee, hij wilde niet echt over je praten ook al vroeg ik ernaar, ‘zei ik.

‘Hij wilde ook niet vertellen waarom het uit was.’

‘Zal ik je vertellen waarom het uit is gegaan? ‘zei ze en in haar stem klonk een zekere boosheid.

‘Hij was ruw, onbeschoft en hield totaal geen rekening met de ander. Het leek alsof hij zijn frustraties botvierde op mij en dan vooral in bed.’

Ik keek haar aan, wijselijk hield ik mijn mond want ik herkende deze trekjes wel bij hem, en knikte.

‘Op het werk stelt zijn job niks bijzonders voor en het lijkt erop dat hij dit in bed probeert te compenseren. Hij wordt dan heel dominant en gemeen.’

Ik was nog steeds stil en staarde nu voor me uit. Tja, dat is Keesje. Langzaam viel bij mij het kwartje waarom hij zo deed en dat hij alle controle wilde behouden omdat hij dat op zijn werk niet had. Tijdens de seks kon hij zijn frustraties dan ook kwijt.

‘Wow, zo ken ik hem niet hoor, ‘zei ik zonder blikken of blozen.

Ik wist natuurlijk beter maar wilde haar niet nog meer kwetsen.

‘Ja, hij pakt je eerst in en daarna veranderd hij als een blad aan een boom zodra hij je heeft, ‘ zei ze boos.

‘En in bed was het ook allen maar eenrichtingsverkeer.’

Er viel een stilte en ik zag Denise voor zich uit staren. Al die tijd had ik naar haar zitten luisteren, ze was zo te zien nog steeds boos op hem voor wat hij haar had aangedaan.

‘Ben jij homo, ‘vroeg ze ineens.

Ik was verrast door deze wel erg directe vraag van haar en antwoorde dat dat zo was.

‘Denk je dat hij misschien homo is omdat hij zo raar doet? ‘vroeg ze zachtjes.

‘Ik zou het niet weten, ‘zei ik.

Ik was blij dat ik geen Pinokkio was want anders was mijn neus nu wel heel erg lang geworden. Ze moest eens weten dat Keesje vaak zijn zaad had geloosd bij mij, ook toen hij nog met haar ging.

‘Sorry dat ik zo direct was met mijn vraag hoor, jullie homo’s voelen dat toch aan? ‘ zei ze en lachte.

‘Nou niet altijd hoor, ‘zei ik, ‘soms hebben we het ook mis of degene begeeft zich in een grijs gebied.’

‘Ja, dat is het , ’zei ze enthousiast, ‘hij zit gewoon in een grijsgebied en weet het zelf alleen nog niet.’

‘Het lag niet aan mij maar aan hem.’

Denise stond op, gaf me een hand en liep weg. Ik mompelde nog graag gedaan en bleef alleen achter. Ik besloot naar huis te gaan en me te bezatten. Ik merkte dat ik redelijk licht in mijn hoofd werd van de drank. Ik schonk nog een glas voor mezelf in en besefte dat ik bijna een hele fles in mijn eentje had zitten opdrinken. Ik plofte op de bank en scrolde door mijn telefoonlijst. Allerlei namen van jongens die ik kon kwamen voorbij. Ik besloot de geschiedenisdocent een berichtje te sturen. Wie weet had hij wel zin om langs te komen. He Jeroen, ik ben geil en heb een fles drank op. Heb je zin? En weg was mijn berichtje naar die geile geschiedenisdocent. De woorden van Denise spookten door mijn hoofd. Waarom had ik dat zelf niet eerder gezien van Keesje. Dat hij een klootzak kon zijn wist ik maar dat hij iedereen zo behandelde, was voor mij nieuw. Ondertussen ontving ik een bericht van de geschiedenisdocent dat hij wel zin had om even te komen. Hij zou er over een uurtje zijn. Ik reageerde terug dat dat prima was en dat ik me even ging voorbereiden. Ik was nog steeds redelijk aangeschoten toen ik de deur open deed. Daar stond Jeroen, die sexy geschiedenisdocent. Zo te zien was hij al behoorlijk geil want toen ik hem om zijn nek vloog voelde ik zijn stijve al door zijn jeans heen prikken.

‘Ik wil dat je me goed neukt straks, ‘fluisterde ik in zijn oor.

‘Dat zal ik zeker gaan doen geilerd, ‘zei hij en trok me de trap op naar de slaapkamer.

De drank had me geil en gewillig gemaakt, kon me niks schelen wat hij allemaal wilde doen met me zolang ik ook maar aan mijn trekken kwam.

Binnen no time waren we beide naakt en lagen we te rollebollen op bed. Onze harde pikken schuurde tegen elkaar aan, ik voelde zijn warme lichaam tegen de mijne. Wat kon hij lekker tongen zeg, veel beter dan Keesje. Ik opende mijn mond om zijn kronkelende tong in ontvangst te nemen. Voor mijn gevoel lagen we daar een kleine 15 minuten elkaar af te lebberen. Ondertussen begon het voorvocht uit onze pikken te druipen.

‘Neuk me, ‘kreunde ik in zijn oor.

‘Mmmm, draai je om, ‘zei Jeroen geil.

Gehoorzaam draaide ik me om en bood mijn kontje aan. Ik voelde zijn handen mijn billen uit elkaar trekken en iets warms en nats beroerde mijn anus. Dit was heerlijk en ik duwde mijn kontje verder omhoog. Hij begon me te likken, van mijn anus tot aan mijn ballen, duwde zijn tong tegen mijnanus om mijn kringspier te open. Ik ontspande volledig en mijn anus begon een beetje open te staan. Een teken voor hem om verder te gaan.

‘Waar zijn je dildo’s , ‘vroeg hij ineens.

Ik wees naar het nachtkastje. Hij opende de lade en haalde beide dildo’s en wat glijmiddel tevoorschijn.

‘Hoeveel kan je hebben schatje, ‘zei hij lief.

‘Ik kan de grote dildo hebben als het moet, ‘zei ik geil.

‘Hmm, kan je ook mijn pik en een dildo hebben, ‘vroeg hij nu.

‘Euhh, dat weet je alleen als je het probeert, ‘zei ik nu nog geiler.

Het idee wat hij met me zou gaan doen wond me nog meer op, geholpen door de drank natuurlijk. Hij dook weer tussen mijn billen en begon me diep te rimmen. Af en toe beet hij in mijn billen en trok plagend aan mijn keiharde van voorvocht druipende penis. Wat deze knul deed met zijn tong was bijna magisch. Ik genoot en trok mijn billen nog verder uit elkaar zodat hij er goed bij kon. Aan zijn gekreun te horen genoot hij er ook van.

‘Ben je der klaar voor, ‘vroeg hij bijna fluisterend.

‘Doe me maar, ‘zei ik geil.

Hij pakte de dildo en begon me plagen. Hij duwde het puntje van de dildo net voorbij mijn kringspier en haalde deze er weer snel uit.

‘Hmmm, geil gezicht om je anus te zien pulseren, ‘zei hij opgewonden en stak zijn tong naar binnen.

Ik voelde zijn tong voorbij mijn kringspier gaan. Hij probeerde hem zover mogelijk erin te duwen. Nu was het tijd voor de dildo en hij bracht hem langzaam naar binnen om hem er weer snel uit te trekken. Wat een geil gevoel was dat zeg. Jeroen duwde de dildo nu verder mijn anus in, diep genoeg om nog net het dopje van de dildo in mijn anus te zien zitten. Nu deze er zo goed als bijna helemaal in zat begon hij me weer te likken. Zodra de dildo weer naar buiten wilde komen duwde hij deze weer terug met zijn tong en likte mijn kringspier en ballen. Ik was volledig ontspannen en wilde meer.

‘Kom een stukje naar achteren, ‘zei hij en pakte mijn heupen om deze naar beneden te duwen.

Mijn kontje zat nu ter hoogte van zijn penis die kaarsrecht stond.

‘Duw de dildo er maar uit, ‘zei hij.

Soepel gleed de dildo uit mijn kontje en werd door hem opgevangen.

‘Nice, wat staat hij mooi open zeg, ‘kreunde hij en bracht twee vingers bij me naar binnen.

Jullie kunnen je voorstellen dat ik genoot van deze verwennerij. Mijn geile neuker plaatste zijn lul voor mijn gaatje en begon zijn lul naar binnen te brengen. Ik voelde zijn harde penis mijn prostaat raken en kreeg het gevoel alsof hij er bij mijn keel uit zou komen. Nu kan ik een aardige 23 cm wel hebben maar als deze aan iemand vast zit is dat toch andere koek. En deze koek lustte ik maar al te graag. Hij voerde het tempo langzaam op en ik voelde hem helemaal in me komen. Ik genoot ervan en kreunde er op los.

‘Ohhjaa, neuk me maar lekker, ‘kreunde ik en pakte zijn ballen vast.

‘Duw hem maar lekker diep in me man.’

Mijn geile neukdocent begon me harder te pompen, stootte diep in me en hield dan mijn heupen stevig beet om dan met zijn lul in mijn kontje te roeren. Alsof hij in een kom beslag aan de gang was met zijn staafmixer. Plots trok hij zijn lul uit me anus en likte me.

‘Hmmm, wat staat hij toch mooi open, ‘zei hij geil, ‘ik ga je nu ff verrassen.’

Met spanning wachtte ik af wat ging gebeuren. Ik voelde hoe hij de dildo weer in mijn anus duwde, deze keer niet zo ver als ik dacht. Ik voelde hem dichterbij komen en de dildo een beetje omhoog duwen. Plots voelde ik zijn eikel tegen mijn anus. Hij duwde zachtjes door en ik voelde zijn pik mijn gaatje vullen samen met de dildo. Nu begon hij me zachtjes te neuken en telkens duwde hij zijn pik verder naar binnen. Ik kreunde van genot. Ik werd nu gevuld door zijn pik en een dildo tegelijk.

‘Ohhh wat doe je, ´kreunde ik geil.

´Vind je het lekker?  ´vroeg hij

‘Ja man, ik voel me zo gevuld, ‘zei ik en begon aan me pik te trekken.

Ik voelde zijn pik nu heerlijk langs mijn prostaat glijden en mijn werd opgerekt door de dildo. Nu begon hij het tempo te verhogen en ik hoorde zijn ademhaling zwaarder worden.

‘Wow wat heb je toch een geile ass man, ‘zei hij hijgend, ‘duurt niet lang meer of ik kom.’

Ik voelde zijn ballen tegen me kontje aanslaan en ik probeerde ze te pakken. Met de andere hand begon ik mezelf te bevredigen en kneedde ondertussen zijn ballen.

‘Pffff…ohh ai ai…kom bijna, ‚‘zei Jeroen opgewonden.

‘Mag ik in je klaarkomen?’

‘Spuit me maar lekker vol met je mannenroom, ‘kreunde ik.

Hij verhoogde het tempo en ik kneep mijn kringspier samen, wetende dat het hem een fijne gevoel gaf wanneer mijn gaatje lekker strak aan voelde.

‘Fuck, het komt….ik kom..ik ga nu komen man….wat een heerlijk grotje heb je toch, ‘kreunde hij luidkeels.

En daar was het dan. Ik voelde zijn pik pulseren in mijn kontje en ik voelde de stralen zaad mijn darmen vullen. Zelf kwam ik heerlijk klaar en spoot mijn bed helemaal onder. Mijn geile geschiedenisdocent hield mij nog stevig vast bij de heupen en ik voelde hem nog een paar keer stoten.

‘Ohh..ohh..oohhh’ hoorde ik achter me.

Uitgeput trok hij langzaam zijn lul uit me anus maar de dildo liet hij zitten. Hij bekeek mijn kontje en trok toen de dildo eruit. Ik voelde zijn zaad langs mijn ballen lopen en voor ik wat kon zeggen dook hij tussen mijn benen. Hij begon zijn eigen zaad uit mijn kontje te eten. Ik wist niet wat me overkwam en liet me voorover vallen op bed.

‘Pff, kan geen genoeg van je ass krijgen man, ‘mompelde hij tussen het rimmen door.

Toen er geen spatje zaad meer was te bekennen kwam hij omhoog.

‘Bedankt voor deze geile avond, ‘zei hij en gaf me een zoen.

‘Jij ook bedankt voor wat je met me deed, ‘zei ik en streelde hem door zijn haar.

 We bleven nog een tijdje zo liggen praten toen hij zich ging aankleden om naar huis te gaan.

‘Ik moet weer gaan, ‘zei hij, ‘anders gaan ze me thuis missen.’

Ik knikte en lachte een beetje flauwtjes naar hem.

‘Ik weet het, ‘zei ik, ‘je mag niet te lang wegblijven van je vriend ook al heb je een open relatie.’

Hij keek me aan, boog zich voorover en gaf me nog een kus. Vanachter het raam zag ik hem in zijn auto stappen. Ik zwaaide nog maar hij zag het niet. Ik pakte nog een glaasje wijn en keek op mijn mobiel. Zo te zien had ik een paar oproepen gemist. Ik opende WA en zag een bericht van Keesje. Hij vroeg of ik vanavond tijd had want hij was geil. Ik staarde naar mijn mobiel, sloeg het laatste beetje wijn achterover en gooide mijn mobiel op tafel.

Vanavond even niet Keesje, vanavond niet! 

*op naar deel 5 dan maar!

1540 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.