Reisplezier

Ik denk terug aan een heerlijk reisplezier

Ik was eind 20. Op reis naar Italië. Ik stopte bij de grens van Nederland voor een laatste tank. Bij de Shell nam ik gelijk een kop koffie en aan de statafel stond een jonge gast. Blond, slank, gebleekte jeans, strak om zijn ronde kontje. open gezicht, felblauwe kijkers die onschuldig waren. We keken elkaar aan en wisselden een vriendelijke glimlach uit. Ik knoopte een praatje aan en voeg waar hij naartoe op reis was. 'dat weet ik nog niet precies" was zijn antwoord.  Hmm?.  Ja, ik probeer naar het zuiden te komen, maakt niet uit, Frankrijk of Italië en heb me voorgenomen dit liftend te doen. 
We babbelden wat door en ik deed iets wat ik normaal nooit doe, en bood hem aan dat ik hem wel een stuk mee kon nemen. Hij reageerde spontaan enthousiast. We liepen naar de auto, hij gooide zijn reistas achterin en ging naast me zitten. Mijn oog viel direct op zin gevulde kruis en ik voelde bij mij wat groeien. 
Hij vertelde dat hij voor het eerst alleen op reis was en het wel een uitdaging vond te liften. Wat me opviel was dat hij makkelijk praatte en vragen open beantwoordde. Hij bleek te zijn opgegroeid in een soort pleeggezin. Hoe dat was geweest? Het waren wel wat strenge mensen geweest en behoorlijk 'van de kerk'.  In huis dus weinig vrijheid en er werd niet gesproken over vrouwen.  En mannensex was helemaal taboe. Terwijl hij dat vrij abrupt zei, keek ik naar hem zag wat waterige ogen. Ik legde mijn hand op zijn bovenbeen om hem te troosten en zijn blauwe ogen keken me aan. Ik liet mijn hand liggen.

Hij zei dat hij de aanraking fijn vond. Het bleek dat in zijn opvoeding deze aandacht en warmte er niet was geweest en hij nu probeerde uit te vinden hoe hij dat vond. Heel goed: en ik haalde mijn hand door zijn blonde haren.  Het werd langzamerhand tijd om te stoppen en ik zei hem dat ik een hotelletje ging zoeken en bood aan dat hij wel mee kon. Hij keek me dankbaar aan. Ik vond een leuk hotel in een dorp. Mooie kamer met een groot bed en een open overgang naar de badkamer met een royale inloopdouche. Op de kamer gooiden we onze bagage neer. ik zei dat ik voor het eten eerst even een douche zou nemen. Nick, dat was zijn naam, vroeg of hij dan even naar beneden moest terwijl ik wilde douchen. Ik begreep het eerst niet, maar hij dacht dat ik me misschien ongemakkelijk zou voelen als hij mij naakt zou zien. Ik legde hem uit dat ik fervent naturist ben en er geen moeite mee zou hebben. Ik knoopte daarom mijn shirt los en deed ook de knoopsluiting van mijn gulp los. Ik stond al snel in mijn naakte lijf en ik zag dat hij mij bestudeerde. Bevalt het je? Hij bloosde en voelde zich betrapt. Ik zei: voel je vrij, man. Waarom kom je ook niet even onder de douche? Mag dat? Jazeker, grijnsde ik en liep naar hem toe. Ik trok zijn shirt uit en drukte mijn blote, behaarde borst tegen hem aan. Hij was mooi gespierd en had een lichte vacht over zijn borst en buik. Twee lekkere tepels stonden kaarsrecht. Hij vleide zich tegen mij aan. Zijn jeans volgde al snel en ook zijn  slip ging uit. Ik zag een prachtig jongemannen lijf. Hij bleek gezegend met gespierde benen en daartussen een half groeiende pik en twee formaat ballen. Ik moedigde hem aan mij ook te bekijken en als hij wilde me aan te raken. Wij omstrengelden elkaar en liepen naar de douche. Onder de douche zocht mijn mond naar zijn mond en hij opende smachtend zijn lippen. Mijn tong drong naar binnen en werd ontvangen door een stevige tong. Al tongend voelden we elkaar lul nog verder groeien en stonden we met twee knalharde erecties tegen elkaar aan. Ik pakte wat douchgel en smeerde hem in. Zijn schouders, zijn rug, zijn billen en een vinger gleed tussen zijn gespierde kontje. De aanraking van zijn sterretje deed hem rillen. Ik nam nog wat gel en voerde mijn vinger in zijn kontgaatje. Nog helemaal strak en onbedorven. Hij draaide wat heen en weer en hij drukte zijn grote lul tegen mij aan. Ik zag al het voorvocht naar buiten lopen. Met mijn vingers nam ik het op en likte eraan om vervolgens dit met een tongzoen met hem te delen. Mijn God, wat een feest. Terwijl ik dit verhaal weer opteken begint mijn lul acuut te steigeren. Ik moet stoppen, maar maak het verhaal wel later af.

3226 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.