Allround klusser

*ding dong* 


De achterdeur zwiept open en Nico roept 'ik ben er'. 
Nico komt binnenlopen. Nico is allround klusser en eigenaar van zijn eigen klusbedrijf. Hij is jong (33), slank, heeft donker, krullend haar, groene ogen en heeft een drie-dagen-baardje. Nico woont samen met zijn vriendin en zoontje. We nemen de werkzaamheden van deze dag door. Hij komt bij ons de kastdeuren plaatsen en zal wat elektra aansluiten. 

'Eerst ff koffie drinken?' vraag ik. 
'Prima' antwoord Nico en gaat zitten. 

We kletsen wat over het bedrijf en de werkzaamheden die hij vandaag zal verrichten. Ik geef aan dat ik een thuiswerkdag heb en dat ik op mijn studeerkamer zal gaan zitten. 'Als je vragen hebt, dan hoor ik het wel' zeg ik tegen Nico. 'Dat is prima' zegt Nico al lachend en lacht hierbij zijn tanden bloot. 'Heerlijk' denk ik. Hij loopt voor mij de trap op. Zijn mooie ronde, slanke kont tekent af in de zwarte werkbroek. Ik voel me rozig als ik op mijn studeerkamer plaats neem. Terwijl ik stukken doorlees, e-mails verstuur en rapportages bijwerk, hoor ik op de achtergrond Nico in de weer met zaag en schroevendraaier. 'Ik moet even gebruik maken van het toilet' zegt Nico. Ik wijs naar de kleine badkamer tegenover mijn studeerkamer. Hij loopt de ruimte binnen en laat hierbij de deur op een kier staan. Vanuit mijn stoel kan ik de badkamer inkijken en zie dat Nico zijn broek naar beneden trekt. Zijn ronde behaarde billen worden zichtbaar. Hij draait zich om en gaat op het toilet zitten. 

'He, kijk je nou naar mij?' vraagt Nico. 'Euhm ja sorry' stamel ik. 
Hij lacht. 'Ik ben gewend om de deur open te laten, heb me niet gerealiseerd dat ik bij jou ben' zegt Nico. 
'Geeft niets' stamel ik en probeer mij te focussen op mijn werk. Ik kijk weer richting de badkamerdeur. Hij gaat iets verder open en ik zie dat Nico op is gaan staan en zijn piemel in zijn hand heeft. Met zijn andere hand brengt hij zijn zwarte werksweater omhoog. Een streepje schaamhaar is zichtbaar. Hij kijkt mij aan. Onze blikken kruisen elkaar.

'Wat doe jij nou?' vraag ik. 
'Laten zien wat ik in huis heb' zegt Nico 'vind je het wat?'.
'Jawel' stamel ik. Nico shopt zijn schoenen uit en trekt zijn sweater uit. Daar staat Nico, enkel gekleed in een paar zwarte sokken in mijn badkamer. 'Nu jij' zegt Nico. 'Wat, nu ik?' stamel ik. 'Uitkleden! Laten zien wat je in huis hebt' zegt Nico. 
Zijn pik staat inmiddels fier overeind. Dik aan de stam, richting de eikel wat dunner. Hij trekt eraan. 'Kijk ik ben geil' zegt Nico 'gisteren nog mijn vrouwtje geneukt, maar nu alweer geil'. Ik sta op en loop richting de overloop. 'Stop!' zegt Nico 'eerst uitkleden'. Ik ontdoe mij van mijn kleding terwijl ik op de overloop sta. Nico slaat het gade. 

'Dikke pik heb je' zegt Nico. 'Dank je' zeg ik 'wat wil je nu?'. 
'Kom mij maar pijpen' zegt Nico. Ik loop naar voren en kniel voor hem op de grond.
'Kijk me aan als je pijpt' beveelt Nico mij. Ik kijk omhoog als ik zijn harde pik in mijn mond stop. 
Zijn handen liggen om mijn hoofd en voorzichtig duwt Nico mijn hoofd richting zijn buik. Nico draait zich om en haalt zijn billen van elkaar. 'Lik me' beveelt hij. Ik duw mijn neus en tong tussen zijn billen. Ik ruik zijn kontgeur en lik zijn ster. Nico kreunt. Mijn handen houden zijn ferme billen vast. Het voelt heerlijk. 

Ik kom overeind en kom achter Nico staan. Mijn armen om zijn middel. Mijn pik tegen zijn billen. 'Ik wil je neuken' fluister ik in zijn rechteroor. 'Ik wil je' zegt Nico. 'Ik pak even wat glijmiddel' zeg ik en loop snel naar de slaapkamer. Nico staat nog wijdbeens over de toiletpot heen als ik terug kom lopen. Ik duik weer op mijn knieën en begraaf mijn tong weer tussen zijn billen. Op de tast open ik de fles met glijmiddel en spuit een klodder op mijn hand en wrijf hiermee mijn harde pik in. Ik houd het flesje op de kop boven zijn billen. Een straaltje glijmiddel komt tussen zijn billen terecht. Ik smeer het uit rond zijn ster. 
'Weet je het zeker?' vraag ik. Nico knikt. Ik duw voorzichtig mijn geile, harde pik richting zijn aars. Nico zucht, ik voel mijn pik naar binnenglijden. Ik neuk zijn heerlijke kont, terwijl Nico zichzelf bevredigd. Ik neuk hard, dan weer zacht en ik voel dat ik ga klaarkomen. Ik kreun. 'Spuit je me vol?' vraagt Nico. Ik kreun en stoot harder en voel dat ik mijn warme zaad in zijn endeldarm spuit. 

Nico duwt zijn rug tegen mij aan terwijl hij zichzelf blijft bevredigen. 'Ik ga spuiten' zegt Nico. Hij kreunt en spuit zijn warme zaad over de toiletpot heen. 'Godsamme wat lekker klaarkomen dit' zegt Nico terwijl hij zich aankleed. 'Euhm ja,. wil je niet ff douchen?' vraag ik. 'Nee joh' zegt Nico 'doe ik straks als ik thuis ben'. 'Dan kan ik jouw zaad nog eens ruiken omdat het in mijn boxershort zit' zegt Nico. Hij geeft mij een kus op mijn wang, grijpt mijn balzak vast, laat los en loopt al glimlachend de badkamer uit. 'Ik ga nog even verder, ben bijna klaar' roept Nico. Ik blijf verbaasd achter en besluit om te gaan douchen. Naderhand bind ik een handdoek om mijn middel en loop naar de kamer waar Nico bezig is om de laatste handelingen te treffen. 'Klaar' zegt Nico. 

3353 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.