Voetbalkantine

'Bukakke dat is wel een ultieme droom' zeg ik tegen mijn collega Ron. 'Oh echt?' vraagt hij. 

'Ja dat lijkt me best wel geil om het zaad van een groep mannen over mij heen gespoten te krijgen. 

We zitten samen in de auto onderweg naar huis na een vroege dienst. 'Ok' zegt Ron 'het lijkt me wel geil om over een vrouw heen te spuiten met meerdere mannen, zolang het maar niet mijn eigen vrouw is'. Hij moet lachen. 'Snap ik' zeg ik 'maar het lijkt mij wel erg geil om al dat zaad over me heen te krijgen'. 'Maar ook als je die mannen niet kent?' vraagt Ron. 'Ja denk dat ik dat juist wel een geil idee vind' zeg ik. 'Ok' zegt Ron en stuurt de auto richting de parkeerplaats. 'Ik zie je morgen' zegt Ron als ik uitstap om naar mijn eigen auto te lopen. 'Tot morgen, dan rijd ik' zeg ik terwijl ik de autodeur sluit. Ik steek mijn hand op en Ron rijd weg. Ik stap in mijn auto en rijd naar huis. 

'Heb je vanavond tijd om een bardienst te draaien' vraagt Ron 'we hebben een voetbalwedstrijd maar niemand die een kantine dienst kan draaien'. 'Ja ik kan wel, geloof ik' zeg ik 'hoe laat?'. 'Vanaf 21 uur komen wij in de kantine' zegt Ron 'meer dan 22 dorstige mannen'. Hij knipoogt. Ik sta een bardienst te draaien en het is gezellig in de kantine. Het bier vloeit rijkelijk en de beide teams hebben veel lol samen. Ron en Geert zitten aan de bar. 'Zou wat zijn als deze club jou nou zou onderspuiten en je Bukakke droom uit laten komen' zegt Ron. 'Wat voor een droom?' vraagt Geert. 'Hij wil zich graag een keer laten onderspuiten met zaad van een groep mannen' herhaald Ron. Ik bloos. 'Hou eens op man' zeg ik. Joris draait zich om en zegt 'wil jij je onder laten spuiten door een voetbal elftal?' Het gaat als een lopend vuurtje door de kantine. 'Nah doe eens normaal' zeg ik en probeer van onderwerp te veranderen. 'Nee, nee, zo makkelijk kom je niet van ons af' zegt Geert en staat op en komt achter de bar lopen. 

'Voor de liefhebbers, als je geil bent en niet bang om in een groep jezelf klaar te rukken' schreeuwt Geert 'dan nu meelopen naar de kleedkamer'. Hij pakt mij vast en ook Ron heeft een arm vast. Ze nemen mij mee naar de kleedkamer en duwen mij de kleedkamer in. 'Uitkleden' dirigeert Geert mij 'uitkleden nu'. 'Doe eens normaal joh' breng ik stamelend uit. 'Uitkleden' roept Geert 'Nu!! Uitkleden'. Er zijn vele spelers met ons meegelopen. Ik kijk de ruimte rond. Geert en Ron beginnen zichzelf uit te kleden. Op de beeldschermen die in de kleedkamer hangen is een pornofilm te zien. Een vrouw wordt ontzettend hard geneukt. Het geluid staat hard. 'Uitkleden' roept Geert nogmaals. Ik bezwijk onder de groepsdruk en de gedachten om mij nu uit te kleden in het bijzijn van een grote groep mannen maakt me geil. Ik kleed me uit en ga op mijn knieën middenin de ruimte zitten. Alfons loopt naar me toe en haalt mijn kleding weg en legt ze op de bank neer. Ongemakkelijk zit ik naakt op de vloer van de kleedkamer. Ik houd mijn hand voor mijn geslachtsdeel. 

'Ben je geil?' roept een stem. Ik knik. 
Een blonde jongen komt op mij aflopen en als hij voor mij staat opent hij zijn broek en haalt zijn slappe pik tevoorschijn. 'Zuigen vent' zegt hij en hij duwt zijn slappe pik tegen mijn lippen. Zijn broek zakt over zijn billen naar zijn enkels. Ik neem zijn pik in mijn mond en begin erop te zuigen. Ik trek aan mijn eigen pik. Deze word stijf, net als de pik van de jongen. Zijn handen duwen mijn hoofd over zijn pik heen. 'Deze gast kan pijpen, niet normaal' zegt de jongen. Er wordt gelachen en ik zie dat meerdere heren hun broek openen en hun pik uit de broek halen. Ron en Geert staan naast mij en hebben zich volledig uitgekleed. Ze staan hun pikken af te rukken. Meerdere mannen kleden zich uit, sommige laten hun broek zaken, andere halen alleen hun pik uit de broek. 

Ik zit met mijn harde, geile pik in mijn hand op de vloer van de kleedruimte. Om mij heen allemaal geile voetballers die mijn droom willen laten uitkomen. De ene pik harder dan de andere. Grote pikken, kleine pikken. Blond, donker, besneden en onbesneden. Ik weet niet waar ik kijken moet. Ik krijg sommige exemplaren in mijn mond geduwd en hoor de opdracht 'pijpen vent' meerdere keren voorbij komen. Sommige heren staan het toe dat ik hun pik vasthoud of hun billen aanraak. Anderen duwen mijn handen weg of laten mij niet pijpen, zij rukken alleen. Ik voel de eerst warme zaadstraal over mijn schouder spuiten. Niet lang daarna een kreun en stralen zaad in mijn gezicht. Ik sluit mijn ogen om te voorkomen dat ik zaad in mijn ogen krijg. 'Open je mond, geile vent' roept iemand. Ik voel dat een hand mijn hoofd naar achteren duwt. Twee stralen tegelijk spuiten op mijn gezicht en in mijn mond. Ik voel een hand door mijn bilnaad glijden. 'Hier zit ook zaad, kun je mooi gebruiken als glijmiddel' zegt een stem 'wie wil neuken'. 'Ik wel' roept een stem. Ik voel weer een hand tussen mijn billen. Zijn vingers zijn nat en vochtig. Ik voel een eikel tegen mijn aars aandrukken en zijn stijve, dikke pik glijdt langzaam naar binnen. Ik kreun. Ik geniet. Mijn gezicht, schouders, borst en rug zitten onder het zaad. 

De ene naar de andere spuit over mij heen. Ik ben door twee mannen geneukt en heb vele gepijpt. 
'Open je ogen' zegt Ron. Inmiddels staan de meeste heren alweer gekleed om mij heen. 'Is je droom uitgekomen?' vraagt Geert. Ik knik. Met mijn hand veeg ik het zaad van mijn oogleden. 'Vonden jullie het ook geil om over mij heen te spuiten?' vraag ik aan de groep. Ik hoor een aantal instemmend bevestigen. 'Was het lekker om door mij gepijpt te worden en om mij te neuken?' vraag ik. Ook nu instemmende geluiden. 'Ik heb ervan genoten' zeg ik al rondkijkend door de ruimte. Ik sta op en loop richting de douche. Het warme water glijdt over mijn met zaad besmeurde lijf en klettert op de douchevloer. Ik ontdoe mij van al dat zaad en droog mij naderhand af  met een zachte, fris ruikende handdoek. Terwijl ik mij aankleed komt de blonde jongen de ruimte inlopen. Hij legt een hand op mijn rug en fluistert. 'Ik heb ontzettend genoten van jouw pijpbeurt, dit was beter dan mijn vriendin'. Hij knipoogt. 'Het was leuk om deel te mogen maken van jouw fantasie' zegt hij 'jij hebt mijn fantasie laten uitkomen door mij te pijpen'. 'Ik ben Jens' stelt hij zich voor en geeft mij een kus op mijn wang. Zijn hand glijdt van mijn rug naar mijn billen. Hij knijpt erin. 'Wellicht tot later' zegt Jens, hij knipoogt, glimlacht en loopt de kleedkamer uit. 

Ron en Geert staan achter de bar als ik terug kom lopen. 'Ja daar issie weer' roept Geert 'hij neemt het biertjes tappen weer over'. Het is ouderwets gezellig en het bier vloeit rijkelijk. 

2920 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.