Beveiliger Dirk

Geplaatst door: lurker op 06-01-22

Via een datingsite op internet heb ik op een donderdag met Dirk afgesproken. Ik twijfel al een tijd of ik wel echt met een man zou afspreken of het bij fantaseren moet laten, maar heb het toch gedaan onder het mom van 'even praten moet kunnen'. Ik heb er een half uur voor gereden om in Dirks lunchpauze met hem o.a. mijn fantasieën te bespreken. Bij hem thuis afspreken kon niet, dus dan maar op het bedrijventerrein waar hij als beveiliger werkt en 'even tussendoor in de lunchpauze'. Misschien is dit ook wel de reden dat ik heb afgesproken, er kan niet veel gebeuren in een half uurtje.

Het regent en het terrein biedt een desolate indruk, maar als ik mijn auto om 5 voor 12 op een grote parkeerplaats heb geparkeerd, uit ben gestapt en tussen de auto's richting het gebouw begin te lopen waar ik moet zijn, stuur ik Dirk een berichtje dat ik er ben. Ik loop verder richting het gebouw en er stopt een auto van de beveiliging waarbij het raampje aan de bijrijderskant omlaag gaat en ik hoor "Hallo Sander, stap in!" dus ik stap bij Dirk in de auto, waarna hij de weg opdraait, een stukje rijdt en na een minuut of 2 de auto parkeert op een beschutte plek.

Dirk begint met praten over zijn ervaringen met mannen. Hij heeft een vrouw, waarmee hij op zich prima overweg kan, maar zij wil niet alles wat hij wil op seksgebied en aangezien het hem niet zoveel uitmaakt of degene met wie hij seks heeft een man of een vrouw is heeft hij voor zichzelf bedacht dat hij niet vreemdgaat zolang hij dat alleen met mannen doet. Ik vind dat best een goed argument, zeker omdat ik hem zelf ook kan gebruiken voor mijn eigen gemoedsrust. Dirk praat zo nog een tijdje door over zijn ervaringen met mannen en dan komen we bij mij.

Ik geef aan wat ik al bedacht had, dat ik lang dacht dat de kans dat ik met een man zou afspreken klein was, maar dat ik nu wel durfde omdat ik mezelf ervan overtuigd heb dat er niet zoveel kan gebeuren nu hij maar een half uur pauze heeft. Dirk vraagt wat ik me zoal zie doen, mits juiste tijd en plaats. Ik vertel dat er zes dingen zijn die ik mezelf wel zie doen, misschien meer. De zes zijn: me naakt laten zien, me laten betasten, iemand pijpen, iemand in mijn gezicht laten klaarkomen, iemand in mijn mond klaar laten komen en sperma doorslikken. Ik besef me heel goed dat je deze dingen in een half uurtje gedaan kunt hebben, maar weet ook dat er van het half uur met Dirk al 20 minuten voorbij zijn.

Daarop stelt Dirk voor dat hij dan nu graag gepijpt zou worden en in mijn gezicht wil klaarkomen en vervolgens kijkt hij mij met een strakke blik aan. Na enige aarzeling bedenk ik dat ik dat met hem hier nu wel zou willen doen en dus maak ik mijn gordel los, doe mijn jas uit en ga daarop zitten. Dirk ritst zijn broek open, waarna hij zijn reeds stijve piemel tevoorschijn haalt.

Ik buig naar hem toe en begin aarzelend met het likken van de schacht en eikel van zijn piemel. Ik ben daar net een paar seconden mee bezig als Dirk zegt "Dit is maar het halve werk hè, pijpen is wat ik gevraagd heb!", waarna ik meteen zijn hele eikel in mijn mond neem en hem begin te pijpen. Ook nu is Dirk nog niet helemaal tevreden merk ik aan een paar opmerkingen, maar hij herstelt zich en zegt "Tja, dit is natuurlijk ook pas je eerste keer, dus dan bak je er nog niet heel veel van". Hij geeft wat aanwijzingen die helpen om hem richting een hoogtepunt te krijgen en dan trekt hij mijn hoofd terug en krijg ik zijn sperma in mijn gezicht. De hoeveelheid valt me mee, dus ik wacht even of er nog meer komt, maar Dirk schiet vrijwel meteen in de stress omdat het halve uur pauze waaraan hij ook al 5 minuten te vroeg begon voorbij is, dus hij duwt mij weg, stopt snel zijn piemel weer in zijn broek, ritst zijn broek dicht en begint te rijden. Ik zit nog op mijn jas en trek deze onder mijn kont vandaan terwijl we alweer rijden en doe hem vervolgens aan. Dan duw ik de make-up spiegel omlaag en haal snel wat zakdoekjes uit mijn jaszak om mijn gezicht af te vegen. Tijd om mijn jas dicht of gordel om te doen heb ik niet gehad. Dirk is al aan het bellen met zijn collega. Hij verontschuldigt zich dat het iets langer duurde, maar dat hij er bijna weer is.


Inmiddels is Dirk teruggereden naar het gebouw waar hij moet zijn, remt hij af en

zegt "Stap uit, ik ben laat", dus stap ik inderdaad meteen uit. Vervolgens zie ik Dirk wegrijden naar de achteringang, daar uitstappen en naar binnen snellen.

Ik ben wel zo ongeveer klaar met het schoonmaken van mijn gezicht denk ik, maar voor de zekerheid pak ik mijn mobiel en gebruik de camera om te zien of ik niet nog iets gemist heb. Ja dus, er zit nog wat sperma op mijn wang, gelukkig dat ik dat nog even controleerde, iemand zou je er maar mee zien lopen!

Vervolgens loop ik weer naar mijn auto en net als ik daar ben ingestapt krijg ik van Dirk een berichtje "Ik zag je via de camera nog net je gezicht afvegen, nog bedankt hè, volgende week weer? ;-)" waarop ik besluit nog maar even niet te reageren. Eerst verwerken wat hier nu gebeurd is, want zelfs in deze eerste afspraak is wat meer gebeurd dan ik eigenlijk van plan was en dat zit hem niet eens zo zeer in de handelingen op zich, maar wel in de manier waarop.

Pas om een uur of 8 's avonds reageer ik op Dirk, ik geef aan alles even te hebben moeten laten bezinken, maar dat ik wel nogmaals wil afspreken als we dan tenminste iets meer tijd hebben zodat het niet zo gehaast hoeft. Hiermee hoop ik wat meer de regie te kunnen houden de volgende keer.

Dirk reageert meteen met dat hij dan graag volgende week weer op donderdag wil afspreken, hij heeft dan een bewakingsklusje in zijn eentje en zegt dat hij die dag van 8:00 tot 17:00 aanwezig moet zijn. Daarop stuur ik terug dat ik er rond 15:00 zal zijn.

De week erna op donderdag kom ik om 14:58 bij het opgegeven adres en Dirk spreekt me via de intercom toe waar ik naar binnen moet en hoe ik bij het kantoor kom waar hij zit. Eenmaal in het kantoor zegt Dirk "Het is hier 23 graden, dus kleed je maar meteen uit". Ik voel me een beetje overvallen, maar weet ook dat dit 1 van de 6 dingen is die ik soort van heb toegezegd en dus kijk ik naar de grond, constateer dat er vloerkleed in het kantoor ligt en ik me met 23 graden inderdaad wel uit kan kleden, maar eerst kijk ik naar hem en vraag "Geen verzoeknummers zoals een langzame striptease of zo??" En hij kijkt mij aan en zegt "Nee, gewoon alles uit binnen een minuut." Ik kleed me daarop binnen een minuut uit en leg mijn kleren op een stoel en zeg verder even niks. Dirk kijkt een beetje, maar weet ook niet zo goed wat nu dus hij vraagt "Als ik je nu aftrek en je sperma in mijn hand opvang, kan ik jou dat dan vervolgens op laten likken en doorslikken?"

Daarop zeg ik "Liever niet. Dat zit hem in de volgordelijkheid die ik in gedachten heb; Ik wil best een keer mijn eigen sperma proeven en doorslikken, maar niet voordat ik eerst een keer het sperma van een andere man heb geproefd. Hetzelfde geldt wat betreft anaal. Ik wil niet eerst een dildo of buttplug naar binnen, maar graag ontmaagd worden door een piemel. Er mag dan heus wel eerst een vinger of duim in, maar niet iets met de grootte van een piemel want dan zou ik ontmaagd worden door een ding en ik wil ontmaagd worden door een piemel."

Daarop is Dirk eventjes van slag en ik ook als ik besef wat ik zojuist gezegd heb, maar Dirk herstelt zich en zegt brutaal "Nou, zullen we dat dan maar meteen doen??". Daarop blijft het even stil, maar dan vraag ik of hij glijmiddel voorhanden heeft. Dat heeft hij niet. Dus ja, dat is dan niet echt een optie.

Dirk denkt even na en zegt dan "Er zit een sex shop verderop in de stad, daar zouden we glijmiddel kunnen halen", maar hij geeft meteen ook aan weinig geld tot zijn beschikking te hebben, dat zijn vrouw de rekeningen beheert en hij wel wat geld uit kan geven elke maand, maar niet heel veel.

Daarop geef ik aan wel te betalen, want wat we gaan halen is toch ook voor mijn gebruik??

Dat tovert een glimlach op Dirks gezicht en hij pakt meteen zijn jas en wil de deur al uit lopen, totdat hij mij daar nog in mijn nakie ziet staan en vraagt "Aankleden, kan je dat ook binnen een minuut??" Waarop ik aangeef dat wel te willen proberen en vervolgens trek ik haastig mijn kleren aan.

Als ik weer bij Dirk in de auto stap vraag ik of hij misschien wederom gepijpt wil worden en als hij dat beaamt vraag ik of dat dan moet gebeuren terwijl we stilstaan of dat hij het rijdend wil proberen, want dat lijkt mij wel spannend. Dirk moet even denken, maar dan zegt hij "Hier in deze hoek van de stad is het al rijdend niet te doen, maar ik word wel geil van je idee, dus we rijden eerst de andere kant op tot we de stad uit zijn en op het platteland zal ik op een rustig weggetje 50 gaan rijden of zo".


Zo gezegd zo gedaan en als we op een rustig en vrij recht weggetje zijn aanbeland, doe ik mijn gordel achter mijn rug, Dirks broek open en pijp hem onder wat nieuwe aanwijzingen vrij snel klaar. Als ik zijn sperma in mijn mond heb proef ik dat nog even en slik het vervolgens door om dan te bemerken dat we wel erg langzaam gaan, ik kijk op de teller en zie dat we amper 20 gaan. Ik vraag Dirk waarom dat zo is en hij geeft aan dat hij bang was een stuurfout te maken bij het klaarkomen en dus het zekere voor het onzekere genomen te hebben door van 30 nog verder te vertragen naar 20. Vervolgens keert Dirk de auto en rijden we weer richting de stad. Hij vraagt wat ik ervan vond en ik geef aan dat het niet zoveel voorstelt om sperma door te slikken, er zit weinig smaak aan en het is geen grote hoeveelheid. Daarop vraagt Dirk "Dus je wilt elke keer wel slikken na het pijpen?" en ik zeg "Ja hoor, geen probleem".

Bij de sex shop vergapen we ons een tijdje aan de vele attributen die ze daar hebben en Dirk vertelt bij sommige attributen ook welke ervaring hij daarmee heeft, maar aangezien ik alleen heb aangeboden glijmiddel te halen koop ik alleen dat.

Als we weer zijn aangekomen op kantoor blijkt het al 16:30 te zijn, terwijl ik me amper kan voorstellen dat we zo lang weg zijn geweest. Maar goed, om nog iets aan deze middag te hebben besluit ik me na binnenkomst meteen weer binnen een minuut uit te kleden, nog zonder dat Dirk dat gevraagd had. Daarna maak ik de helft van het bureau waar Dirk toen ik binnenkwam achter zat vrij en ik zet ook maar meteen het glijmiddel neer en ga voorover liggen. Dirk begrijpt de uitnodiging, smeert even later mijn kringspier met glijmiddel in en daarna duwt hij zijn duim ook naar binnen. Als ik daar niet op reageer zegt Dirk vrij boers "Nou, daar komt ie dan" en vervolgens duwt hij zijn piemel naar binnen.

Ik kreun wat en moet even wennen aan het hebben van een piemel in mijn kont, maar het valt niet tegen, dus als Dirk de schacht van zijn piemel rustig heen en weer beweegt en hij merkt dat ik er niet heel veel moeite mee heb vraagt hij "En? Hoe voelt dat nou?". Ik antwoord "Onderdanig".

Daarop vraagt Dirk of hij wat actiever mag gaan stoten en dat beaam ik, waarna hij dat doet en ik wat meer begin te kreunen. Niet lang daarna komt Dirk klaar in mijn kont en als hij zich weer heeft teruggetrokken en aangekleed vraagt hij wat ik van het actievere stoten vond en ik zeg "Dat vond ik meer sletterig dan onderdanig". Daarop vraagt Dirk "Maar wat vònd je daarvan?" en daar moet ik even over nadenken. Uiteindelijk antwoord ik "Ik vond het enerzijds wel geil, maar vooral ook bevredigend omdat ik jou er zo’n plezier mee deed en toch ook beschamend omdat ik mijn kont zo heb 'weggegeven', dus ja, mijn gedachten gingen alle kanten op."

Daarop vraagt Dirk "Zou je het nog een keer doen?" En daarop zeg ik "Denk het wel, maar voor nu wil ik het eerst allemaal laten bezinken". Dirk geeft aan dat te begrijpen, waarop ik me weer aankleed en als ik dat gedaan heb voelt het raar om nog langer te blijven en dus besluit ik te gaan. Vervolgens zeg ik, omdat ik niet 100% zeker weet of ik nog een keer wil afspreken geen "Tot ziens", maar "Fijne avond!" en Dirk zegt daarop niks, maar kijkt me met een vreemde blik na als ik de kamer uit loop.


Bij het naar huis rijden word ik om de haverklap geil als ik terugdenk aan wat zich zojuist heeft afgespeeld en dus stuur ik zodra ik thuis ben een niet heel subtiel bericht naar Dirk "Jij hebt je vandaag wel vermaakt volgens mij. Ik ook. Dus: wanneer zien we elkaar weer?"

Maar nu laat het antwoord van Dirk op zich wachten, pas ‘s avonds laat reageert hij met een voorstel "De volgende keer wil ik graag dezelfde dingen met je doen, maar toch anders. Als je daarin mee gaat zal ook jij klaarkomen".

Ik reageer meteen instemmend

Vervolgens krijg ik een parkeerplaats langs de A2 door waar ik me over anderhalve week moet melden op dinsdag om 10:00 en de mededeling erbij: sorry, kon niet eerder.

Ik ben enigszins teleurgesteld dat het zo lang duurt, maar besluit toch akkoord te gaan.

Die dinsdag ben ik om 9:50 al bij de parkeerplaats, maar besluit ik nog even in mijn auto te blijven zitten om niet te eager over te komen.

Om 9:58 stap ik uit en ik krijg meteen een appje: die vrachtwagen met gele trailer. Ik zie er een, loop die kant op en zie als ik dichterbij kom Dirk naast de vrachtwagen staan aan de bijrijderskant. Hij zegt "Stap in" en als ik daar nog amper aan begonnen ben maakt hij aanstalten meteen achter me aan in te stappen, dus loop ik meteen door naar 'de volgende plek', al is die er niet echt. De bestuurdersstoel is al bezet en Dirk zit inmiddels op de bijrijdersstoel dus ga ik maar op het bed zitten. Dan zegt Dirk "Sander, dit is Bert. Bert dit is Sander" en voordat ik er erg in heb rijden we al weg van de parkeerplaats richting de snelweg. Dirk zegt vervolgens "Maak je geen zorgen, we keren later vandaag weer hier terug zodat je gewoon weer in je auto naar huis kunt."

Dat was eigenlijk geen heel grote zorg van mij, de laatste minuut, meer wat ik bij die vrachtwagenchauffeur in zijn wagen doe, maar goed.

Dirk begint te vertellen over hoe fijn hij onze ontmoetingen vond, hoeveel plezier hij met mij beleefde en wijdt enigszins uit. Bert zegt vooralsnog niks, maar rijdt gewoon zijn vrachtwagen over de snelweg. Na een paar minuten in deze situatie begin ik me op mijn gemak te voelen. Dirk heeft dat door en dus zegt hij, terwijl het gordijn naar beneden komt "Kleed je op het bed binnen een minuut uit" en ik klim op bed om achter het gordijn te verdwijnen. Even twijfel ik, maar hoewel ik niet precies weet wat er komen gaat besluit ik me toch uit te kleden en vervolgens alleen mijn hoofd te tonen. Dirk zegt daarop "Kom op de grond zitten tussen ons in, dan kan niemand je zien". Ook dat doe ik. Dirk heeft dan zijn broek en boxer al naar beneden en zegt "Hoe zal pijpen bij 80 km/u zijn?". Ik begrijp de hint, draai me naar Dirk toe en kom iets omhoog om zijn piemel in mijn mond te kunnen nemen. Bert zegt opeens "Wat een lekker kontje!" en zit er met zijn hand ook even aan, maar daar blijft het verder bij. Daarop pijp ik Dirk een paar minuten lang totdat hij zijn lading in mijn mond schiet en daarna ga ik weer zitten. Vervolgens zegt Dirk "Toon je lege mond!" en omdat mijn mond nog niet leeg is slik ik snel door, waarna ik mijn mond toon.


Dan zegt Dirk "Bert zou ook graag gepijpt worden" en als ik me omdraai heeft Bert zijn piemel ook al uit zijn broek gehaald, dus kom ik nu overeind naar hem toe en begin ik Bert te pijpen. Bert houdt zijn linkerhand aan het stuur, maar betast met zijn rechterhand wederom mijn billen. Kennelijk heeft dat meer zijn interesse, want hij duwt mijn hoofd weg en zegt "Zitten, tegen het bed aan", dus ik ga op die manier zitten en zie Dirk opstaan om het stuur van Bert over te nemen. Bert gaat vervolgens op het bed zitten, het gordijn is alweer omhoog. Hij zegt "Kom overeind met je gezicht naar buiten" en dus sta ik op met mijn rug naar hem toe, hij pakt me bij mijn heupen en positioneert me zo dat hij me op zijn piemel wil laten zakken. Ik ben wel een beetje beduusd van deze actie, maar vind het ook wel spannend, dus ik begeleid zijn piemel naar mijn anus. Als ik zit kijk ik nog even goed naar buiten en zie voor de vrachtwagen geen andere vrachtwagens of bussen en in de spiegels ook niet, dus geen mensen in de buurt die naar binnen kunnen kijken. Daarop ontspan ik. Bert merkt dat, dus hij gaat me vervolgens op en neer bewegen.

Kennelijk werkt dit voor Bert toch niet helemaal, want na een minuutje op en neer bewegen duwt hij me van hem af en als ik weer sta zegt hij dat ik omgekeerd moet gaan zitten. Dit is wat ingewikkelder, maar door mijn knieën naast hem op bed te zetten kan ik me wederom op zijn piemel laten zakken. Probleem is nu wel dat ik geen zicht meer heb op de weg en dus zit ik in eerste instantie gespannen in deze nieuwe positie, maar als ik een aantal keren om heb gekeken en gezien heb 'dat het goed gaat' lukt het me weer te ontspannen.

Ik verwacht nu dat Bert me weer op en neer gaat bewegen en dat klopt op zich ook, maar er is een extra dimensie: hij verplaatst één hand naar de achterkant van mijn hoofd, duwt mijn gezicht naar zijn gezicht toe en opent zijn mond. Ik denk 'Dat wordt de eerste keer tongen met een man', maar aangezien het geen weerstand oproept om met Bert te tongen open ook ik mijn mond en zoek ik met mijn tong de zijne op. Dan begint het op en neer bewegen ook weer. De combinatie van op en neer bewegen en tongen zorgt ervoor dat ik nu ook opgewonden raak, ik heb binnen de kortste keren een stijve. Helaas verhoogt dit de opgewondenheid van Bert dermate dat hij mijn gezicht al na 30 seconden weer wegduwt, stopt met op en neer bewegen en grommend in me klaarkomt.


Ik moet even later weer afstappen en ben nu best teleurgesteld. Dat is te zien, want Bert vraagt of ik ervan baal dat ik mijn tong niet langer heb mogen gebruiken?" en als ik vervolgens denk te weten wat Bert daarmee wil zeggen fleur ik meteen op, waarna Bert zijn broek en boxer uittrekt en op de grond laat vallen, achterover gaat liggen, zijn benen optilt en zegt "Als je me rimt, zal ik jou ook zo klaar laten komen".

Ik twijfel best wel, dit is weer een eerste keer die zich aandient en niet eentje waar ik heel erg naar uit kijk, maar Bert speelt het slim, hij begint over het tongen zojuist waarbij ik ook opgewonden raakte en dat het hem zo fijn zou lijken als hij voor mij ook iets terug zou kunnen doen. De gedachte aan het tongen zojuist zorgt ervoor dat mijn piemel weer stijf begint te worden en dus ga ik op de grond zitten en beweeg mijn gezicht naar zijn kont waarna ik op en rond Berts kringspier ga likken. Even later duw ik mijn tong ook een klein beetje naar binnen. En nog een keer. Dan ga ik zijn ballen likken en neem die een voor een in mijn mond, maar als Bert kortweg "Rimmen!" zegt keer ik terug naar zijn kringspier en als ik eerst weer even eromheen heb gelikt duw ik mijn tong nu echt meerdere keren vrij kort achter elkaar naar binnen.

Daar raakt Bert zo opgewonden van dat hij snel een been loslaat om een hand te kunnen gebruiken om zijn piemel vast te pakken zodat hij bij het klaarkomen zijn sperma in mijn haar kan richten. Meteen daarna gaat Bert weer zitten en moet ik gaan staan. Dan gaat Bert me, soms wat ruw, aftrekken, net zolang totdat ik in zijn hand klaarkom. Niet waar ik op gehoopt had, maar hij heeft wel zijn woord gehouden. Vervolgens houdt hij zijn hand voor mijn mond en moet ik mijn eigen sperma van Berts hand likken en doorslikken.

Inmiddels mindert Dirk vaart en zie ik dat we van de snelweg afgaan naar een parkeerplaats met tankstation. "Tijd voor een tussenstop" zegt hij. Bert zegt daarop "Kleed je aan" en hij helpt me het bed op waarna ik me aankleed zonder gordijn ervoor. Als ik mijn kleren weer heb aangedaan en van het bed af wil komen staat Dirk tussen beide stoelen in, dus hij duwt me meteen door naar de bijrijdersstoel, daarop ga ik zitten, maar ik kan meteen weer opstaan en de reeds openstaande deur gebruiken want Dirk zegt "Een broodje gezond, broodje frikandel en een cola graag". Bert zegt vervolgens "Doe voor mij maar een broodje bal, een mexicano en een red bull. En neem zelf ook wat". De boodschap is duidelijk, ik mag de versnaperingen gaan halen en deze ook betalen.

Als ik uitstap en richting het tankstation loop ben ik dermate bezig met het onthouden van de bestelling dat ik er niet bij stil sta dat Dirks sperma nog in mijn haar zit ...

3234 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.