Valentijn 2021

Temidden van Corona-tijden had ik zin in seks, maar het moest wel corona-proof zijn. Hoe zou ik dat doen?

Een idee ontsproot uit mijn seksueel beluste gedachten en ik legde contact via internet met onbekenden. De meesten wilden me voor hun eigen, maar dat wou ik niet. Minstens drie man had ik nodig en ze moesten akkoord gaan met mijn idee. Een simpel en geil idee. Veertien contacten later (deze veertien had ik opgeslagen voor later contact) vond ik een 52 jarige man van in de negentig kilogram en een grootte van 175cm. Hij had een buikje en dat vind ik top. We camden wat even samen en hij nodigde me een dag later uit bij hem thuis. 

Hij deed open met een mondmasker op en een tweede man wachtte binnen op de zetel zittend ook met een mondmasker, maar zijn penis uit de broek. Zelf had ik geen masker op. We praatten wat vooraleer we begonnen. Over seksuele zaken natuurlijk en ervaringen met eerdere mannen. De tweede vent was iets groter en smaller, maar ook ouder. Nog beter.

Niet veel later ging de bel en twee man extra kwam binnen. Dezelfde bouw als de huisgast. We waren compleet en ik kleedde me uit. Al die ogen op mij gericht was heerlijk. Ze mochten mijn kontje, rug, buik en borst aanraken, meer niet. Twee handen op mijn ronde billen, een op mijn rug strelend en twee op mijn haarloze borst. Ik voelde het kwijl achter hun mondmasker als het ware aan. De tweede man met zijn lul uit de broek ontdeed zich van de broek en ik ging op mijn knieën zitten, met mijn gezicht presenterend. De rest volgde de tweede man en ze begonnen zich te rukken als ik lieve woordjes zei tegen hen:

‘Ruk jullie allemaal klaar op dit prettig gezichtje. Ik wil jullie zaad op mijn voelen. Spank me gerust maar als je er harder van wordt. Na corona zuig ik jullie lullen leeg. Volgend jaar wil ik zaad in mijn mond! Misschien zelfs lekkere bareback seks in mijn kontje!’

Een van de laatste binnenkomers was een snelle komer en ontlaadde zich als eerste. Onder mijn linkeroog en op mijn neus. Een beetje op de kin. Hij schuurde zijn lul op mijn wang voor een restje. Dan keek hij toe. Een tweede volgde. Terug onder mijn linkeroog. Op de linkerwang en tussen mijn ogen en ietsje erboven dat hij wegveegde naar mijn wang. Deze ladingen zaad vielen mee. Het was niet overdreven. Dat deed de derde wel met zijn grote ballen. Hij hield mijn hoofd vast en ik zei dat hij er alles moest uitpersen en dat deed hij op de manier dat ik het liefst heb, namelijk zijn lul op mijn voorhoofd rustend langs achter en het zaad zijn weg laten gaan. Vijf of misschien zelfs zes slierten lekkernijen. Het droop van mijn neus af, naar mijn lippen en kin. Enkele draadjes wiebelden van mijn kin. Hij ving ze op en smeerde ze op mijn voorhoofd. Mijn gezicht begon er goed uit te zien. De laatste mikte op de rechterkant van mijn gezicht, dat was nog niet volgespoten. Daar zat ik dan op mijn knieën, met zaad van vier man op mijn gezicht en een grote glimlach op mijn gezicht. De twee laatkomers vertrokken meteen terug en de thuisgast zei dat ik een goed sletje was vandaag. Hij begeleidde me naar de badkamer en ik bekeek me in de spiegel. Mijn eerste mini-bukakke. Wat een ervaring! Hij stond achter me en kuste mijn nek. Dat was niet afgesproken, maar goed, dat was niet erg. Hij vroeg of ik niet moest klaarkomen en ik vroeg of hij wilde dat ik het deed. Hij wou mijn zaad zien, dus ik rukte me klaar voor de spiegel, als hij me kuste en likte in mijn nek en schouders. Meer dan deftig orgasme en ik schoot het in mijn hand. Ik draaide me om, keek in zijn ogen en slurpte het op en slikte door. Dat vond hij geweldig. Ik hoorde de voordeur dichtgaan, dus de derde was ook weg intussen. Hij vertelde me later dat dit zijn broer was.

Hij bood me aan om bij hem te douchen. Samen. Fuck yeah! Het was niet de afspraak, maar ik ben dol op samen douchen. Zeker als ik nog eens pijp in de douche. Nu was dat geen optie met corona. Of toch wel? Onze lippen vonden elkaar in de douche en we lebberden elkaar af. Hij werd terug stijf en ik ging naar beneden, maar hij wou niet gepijpt worden in de douche. . We droogden elkaar af en gingen naar de slaapkamer. Hij ging op het bed liggen en hij zei dat we gingen 69’en en ik hem zou pijpen en hij me rimmen. Yummy zeg. Hij likte en kuste mijn kontgaatje gewillig, al ging zijn tong regelmatig over mijn ballen heen. De regel bij mij is simpel. Als je me rimt, dan pijp ik je leeg. Hij spankte me nu en dan en ik ging zo diep mogelijk. Niet veel later vertelde hij me dat hij zo ging klaarkomen. Ik ging even los van zijn lul en zei dat ik zijn nieuw sletje ben en hij me moet volspuiten. Natuurlijk was het minder zaad dan de eerste keer, maar het gevoel van zaad in de mond went nooit. Ik twijfelde niet en slikte meteen door. Ik ging van hem af en hij vroeg of zijn melk nog in mijn mond zat. Ik opende mijn mond en hij zei dat ik een brave jongen was. We praatten wat na en ik zei dat als mijn kontje gespoeld is, hij de volgende keer me moet volspuiten daar. Dat gaf hem aanleiding om me terug te kussen en we tongden een paar minuten na. We namen zo afscheid toen ik me aankleedde en ik besefte dat het een goede dag was in een tijd van miserie.

2140 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.