Vrienden met voor-en nadelen . Deel 6

Geplaatst door: damian op 07-01-22

Mijn wekker maakte dat vreselijke geluid die we allemaal kennen. Het was tijd om op te staan. Ik draaide me om en voelde naast mij of Keesje er nog was. Als door een wesp gestoken kwam ik omhoog en keek naar mijn bed. Het bed was, op mijzelf na, leeg. Snel scande ik de kamer af om te zien of Keesje zijn kleren er nog waren. Maar ook die waren verdwenen. Ik plofte achterover en staarde naar het plafond. Ik kon mezelf wel voor de kop slaan. Het was te mooi om waar te zijn wat er afgelopen nacht was gebeurd. Teleurgesteld stond ik op, trok mijn badjas aan en begaf mij naar beneden. Ook daar geen Keesje te bekennen. Mijn oog viel op een briefje wat op tafel lag. Dit moest van Keesje zijn, ook al had ik zijn handschrift nog nooit gezien maar mijn vermoedde klopte. Ik ging zitten en begon te lezen.

‘Hoi, ik wilde je nog bedanken voor gisteravond. Ook al ben ik geen homo ik vond de seks wel lekker met je. Ik vond het heerlijk om me pik in je te stoppen en te fantaseren dat het een van de meiden is die ik neuk. Vandaar ook het rokje en de lingerie die ik je heb gegeven. Wie weet komt het nog een keertje van pas. Groet Keesje.’

Ik bleef naar de brief staren en plots was het daar. Tranen biggelden over mijn wangen. Ik kon niet meer stoppen met huilen. Wat ik allang wist had hij nu bevestigd in zijn briefje. Ik betekende niks voor hem, ik was niks voor hem. Ik was niets meer dan een soort schandknaap die hij gratis neukte. Boos gooide ik de brief weg, rende naar boven en pakte het rokje en de lingerie. Met betraande ogen pakte ik een schaar en begon alles in stukken te knippen. Blind van woede en verdriet bleef ik knippen tot er niets meer van over was. Ik liet me huilend op bed vallen, trok de dekens over mee om me van de buitenwereld af te sluiten. Ik denk dat ik zo twee dagen heb doorgebracht onder de dekens. De WA berichten liet aan me voorbij gaan, zelfs deur deed ik niet meer open. Gelukkig ebde het verdriet en boosheid langzaam weg. Ik besloot mijn berichten door te lopen en zag er een paar van die leuke geschiedenisdocent voorbij komen. Een glimlach kwam op mijn gezicht en ik besloot om te reageren op zijn berichten. Tussen de berichten stond er ook een van de ex van Keesje. Of ik tijd had om haar te spreken. Nieuwsgierig als ik was stuurde ik haar bericht om in de avond langs te komen. Na een kleine 10 minuten ontving ik een bevestiging dat ze zou komen.

 ‘Hoi, kom binnen hoor, ‘zei ik luchtig.

‘Hi, jemig wat zie jij der uit, ‘zei Denise en bekeek me van top tot teen.

‘Wat heb jij gedaan gozer? Ben je tegen een bus aangelopen ofzo.’

En nog voordat ik wat kon zeggen barstte ik uit in tranen. Denise schrok blijkbaar zo erg dat ze snel een arm om me heen deed.

‘OMG, het is Keesje is het niet? ‘zei ze.

Ik knikte en veegde mijn natte neus aan mijn sweater. Ik liep naar de tafel en liet haar het briefje lezen. Denise keek me aan en pakte het briefje. Ik zag haar ogen over het blaadje heen en weer schieten, gevolgd door een diepe zucht.

‘Wat een fu….ng klootzak is het zeg, ‘ schreeuwde ze van boosheid.

‘Niet te geloven die gozer hoor. Ik wist het wel dat hij seks met je had maar dat hij ook jou zo behandelde.’

Denise liep opgefokt heen en weer door de kamer. Haar ogen spuwde vuur op dat moment.

‘Sorry, ‘zei ik zachtjes, ‘dat ik het die avond niet tegen je had gezegd. Ik was bang voor je reactie.’

Ze schudde haar hoofd en ging naast me zitten. Plots begon ze ook te huilen en viel in mijn armen. Ik wist even niet wat ik moest doen en sloeg twijfelend een arm om haar heen. We zaten daar z’n 5 minuten op de bank denk ik. Ik probeerde me langzaam weer los te wrikken maar ze hield me nog steeds vast.

‘Eeuhh, wil je misschien wat drinken? ‘zei ik en maakte aanstalten om op te staan.

‘Wil je me nog even vast houden, ‘zei Denise ineens zachtjes en trok me terug op de bank.

‘Ok is goed, ‘zei ik en liet me terugvallen op de bank.

Ik weet niet wat er op dat moment gebeurde maar ik voelde Denise haar hand mij zachtjes strelen. Niet dat ik er geil van werd maar begon me wat ongemakkelijk te voelen. Nu moeten jullie weten dat Denise een aardige meid is , niet heel groot en ze heeft van die kleine recht vooruit staande tietjes. Keesje had me wel eens verteld dat hij geilde op van die kleine harde tietjes. Verder slank postuurtje met smalle heupjes. Ze zou bijna voor een jongen door kunnen gaan als je haar vanachteren zou zien.

 ‘Weet je, ‘zei Denise ineens.

Ik keek haar vragend aan en wachtte tot ze weer wat ging zeggen.

Ze keek me aan en pakte mijn gezicht beet. Ze begon mijn gezicht te strelen, haar hand ging door mijn haar en ze keek me intens aan. Zonder verder wat te zeggen drukte ze ineens haar lippen om mijn mond. Ik schrok en duwde haar van me af.

‘Sorry Denise, ik ben niet van de nattepoesjeliefde, ‘zei ik, ‘mijn voorkeur gaat uit naar een lekkere genotsknots.’

‘Ohh echt? ‘zei ze en lachte geheimzinnig.

Uit het niets pakte ze mijn hand en duwde hem naar haar kruis.

‘Voelt dit als een nat poesje? ‘ vroeg ze en keek me aan.

Ze drukte mijn hand tegen haar kruis.

‘Voel maar, ‘zei ze.

Mijn hand bevond zich nu in haar kruis en ik begon haar te strelen. In een ver verleden heb ik wel eens een meisje gevingerd dus ik weet hoe het daar tussen voelt. Maar wat ik daar voelde was niet wat ik bij een meisje zou verwachtten. Hoe meer ik streelde hoe groter het werd.

‘Wat is hier aan de hand Denise, ‘vroeg ik en trok mijn hand weer terug.

‘Vind je het spannend? ‘vroeg ze.

Ik wist even niet wat ik moest zeggen.

‘Is dit het wat ik denk dat het is? ‘vroeg ik aan haar.

Ik begon langzaam aan een vermoeden te krijgen wat hier gaande was maar wist het nog net zeker. Het kon ook een grap zijn van Denise om me terug te pakken vanwege de seks met Keesje. Ze stond op en kwam voor me staan. Ze had een rokje aan met een blouse en droeg van die trendy sneakers eronder voor jullie beeldvorming. Langzaam trok ze haar rokje een stukje omhoog, ik zag een zwart kanten slipje tevoorschijn komen. Denise draaide zich ineens om en begin haar slipje uit te trekken. Haar kleine witte billen staken mooi af tegen het zwarte kant.

Als het een jongen was geweest had ik dat kontje zonder enige twijfel heerlijk gelikt.

Nu haar slipje op de grond lag kwam ze weer naast me zitten. Haar benen over elkaar zoals een echt meisje hoort te doen.

Nog steeds zat ik daar met vraagtekens en keek haar aan.

‘Doe mijn rokje maar omhoog, ‘zei Denise en haalde haar hand weg.

Ondanks de nogal vreemde situatie was ik toch wel nieuwsgierig geworden. Langzaam schoof ik haar rokje omhoog en toen ik ter hoogte van haar kruis kwam pakte ze mijn hand.

‘Doe mijn benen maar uit elkaar, ‘zei ze bijna fluisterend.

Alsof ik betoverd was streelde ik haar gladde benen en deed langzaam haar benen uit elkaar. Vol verbazing keek ik wat daar tevoorschijn kwam. In eerste instantie leek het op een mooi glad kutje maar ik miste het spleetje. Maar hoe verder ik haar benen uit elkaar deed hoe meer duidelijk werd wat daar zat. Plots schoot het omhoog. Denise had geen kutje maar een grote pik tussen haar benen zitten. Nog steeds vol verbazing keek naar haar pik en toen naar haar gezicht. Ze lachte verlegen.

‘Wow, ‘zei ik, ‘deze had ik niet zien aankomen zeg.’

Daar zat ze dan met haar benen wijd en een stijve pik.

‘Je mag hem wel aanraken hoor, ‘zei ze, ‘hij voelt het zelfde aan als de jouwe.’

Nu snapte ik waarom Keesje zo graag wou dat ik een rokje aan trok met lingerie. Hij had seks met een meisje met een pik. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en raakte de pik van Denise aan. Ze zuchtte zachtjes en schoof naar voren. Het zag er mooi uit, ze was helemaal onbehaard en haar pik en ballen waren mooi kaal. Nu ik de pik in mijn hand had begon ik haar langzaam af te trekken. Ik trok de voorhuid helemaal naar beneden waardoor de eikel mooi bloot kwam te liggen. Denise haar eikel had de vorm van een paddenstoel, mooi groot. De drang om hem in mijn mond nam toe. Blijkbaar zag Denise dat ook en ze moedigde me aan haar te pijpen. Zonder verder een woord te wisselen boog ik me voorover en nam de eikel in mijn mond. Ik hield de voorhuid naar beneden zodat de eikel goed bloot bleef en ik bewoog mijn lippen over de natte eikel. Denise kreunde  en deed haar benen verder uit elkaar. Wat een geile knop had ze op die pik van haar zitten zeg. Mijn tong verkende elk stukje eikel en ondertussen liep het kwijl langs de schacht van haar penis over haal kale ballen richting haar kleine billen. Met mijn vrije hand streelde ik haar benen en ging richting haar kontgaatje. Door de kwijl gleden mijn vingers over benen richting haar kruis. Ik nam de pik nu helemaal in mijn mond en pijpte haar diep. Met mijn vingers ging op zoek naar dat geile strakke bruine grotje. Zonder al te veel moeite duwde ik mijn vinger in Denise haar kontje.

‘Hmmmm, wat pijp jij goed zeg, ‘kreunde ze.

Nu ik haar pik in mijn mond had en een vinger in haar poepertje begon Denise met haar harde kleine tietjes te spelen. Snel trok ze haar bloesje uit en ik zag een mooi bleek huidje tevoorschijn komen. Mijn eigen pik was in die tussentijd ook keistijf geworden en pookte recht vooruit in mijn broek. Dit zag ook Denise en ze kwam omhoog.

‘Zal ik jou ook eens pijpen, ‘zei ze geil.

Ik knikte en maakte mijn broek los. En nog voor ik helemaal ontdaan was van mijn kleding begon Denise al aan mijn lul te zuigen. Ook zie kon er wat van. Als snel lagen we in standje 69 op de vloer elkaar te pijpen. Af en toe streelde ik haar kleine tietjes de stevig aan voelde. Denise kreunde en sabbelde aan mijn pik als een gek.

‘Kom, laat ik bovenop je gaan zitten, ‘zei ze en draaide me op mijn rug.

Ze kwam weer bovenop me liggen en begon me weer te pijpen. Nu had ik beter zicht op die geile kleine bleke billetjes. Mijn tong baande zich een weg van haar ballen naar haar kontgaatje en binnen no time verkende mijn tong haar anus. Denise genoot hoorbaar. Ze kwam nu rechtop zitten en drukte haar kontje op mijn mond, daarbij trok ze haal billen uit elkaar zodat ik diep haar anus kon likken.

‘Jaa, ‘kirde ze, ‘lik me maar lekker diep.’

Mijn tong wipte in en uit haar anus en ik voelde het voorvocht uit haar pik op mijn buik. Denise begon zichzelf af te trekken en schoof heen en weer met haar billetjes over mijn tong. Met haar andere hand trok ze ook mij af en het zou niet lang meer duren dat ik mijn zaad de vrije ruimte in zou schieten. Nu ik merkte dat ik bijna ging komen pakte ik Denise bij haar heupen en trok haar naar me toe. Mijn tong probeerde ik zo ver mogelijk naar binnen te duwen. Dit kon Denise wel waarderen en was gelijk het teken om haar zaad te gaan lozen.

‘Fuck, ik ga keihard komen, ‘kreunde Denise en haar lichaam begon te schokken.

Ik voelde het zaad op mijn buik, pik en benen belanden. Denise bleef klaarkomen en ik voelde haar anusje pulseren tegen mijn tong. Ze schokte nog een paar keer en de laatste klodders zaad verlieten haar zaadstengel.

‘Ik kom ook, ‘kreunde ik.

Denise boog voorover en nam mijn pik in haar mond. Haar lippen omsloten mijn natte eikel en met haar tong kietelde ze mijn pisgaatje. Ik had niet veel meer nodig en spoot de eerste klodders sperma in haar mondje. Ik dacht dat ze zich terug zou trekken maar ze dook gulzig op mijn staaf en zoog al het zaad eruit. Ook ik lag te schokken van elke beweging die ze met haar tong deed. Geen druppel zaad ging verloren en Denise slikte alles door. Nu alle geilheid weg was stonden we op en zochten onze kleren bij elkaar. Ook nu zeiden we niet veel ook al keken we elkaar vluchtig aan tijdens het aankleden.

‘Wil je wat drinken, ‘vroeg ik om het ijs weer te breken.

‘Ja lekker, ‘zei Denise.

Ik kwam terug met twee drankjes en zette deze neer op tafel.

‘Je zal wel vragen hebben denk ik, ‘zei Denise en nam een slok van haar drinken.

‘Nou ja…eehh…pfff..wow, ‘bracht ik al stotterend uit.

‘Ik was vroeger een jongetje, ‘zei Denise, ‘maar ik voel me een meisje.’

‘Maar je hebt nog een piemel, ‘zei ik verbaasd.

‘Klopt, ik vond het to much om mijn piemel eraf te halen en op deze manier heb ik nog wat extra voordelen ten opzichte van anderen, ‘zei Denise en leunde achterover.

‘Dat extra heb je zeker, ‘zei ik en gaf haar een knipoog.

Denise schoot in de lach. Die middag hebben we nog lang zitten kletsen en heeft ze veel van mijn vragen beantwoord. Denise is zelfs nog blijven eten die avond en zijn we voor de tweede keer in bed beland. Die avond zijn we letterlijk tot het gaat gegaan of moet ik zeggen in het gaatje :-)

*Van Keesje hebben we nooit meer wat gehoord. Geruchten gaan dat hij is getrouwd en 5 kinderen heeft. Het schijnt dat hij een keer is betrapt met zijn broek op zijn enkels op een homo-ontmoetingsplaats.

* Mijn geile geschiedenisdocent Jeroen is nog een paar keer langs geweest voor keiharde geile seks. Helaas is hij verhuisd naar de andere kant van het land.

*En Denise dan? Wij zijn nu vrienden met voordelen geworden.

1515 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.