Napraten.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 08-01-22

Ik kreeg het advies schrijf over iets dramatisch uit je jeugd. Om het niet saai te maken iets wat mij nooit over kwam. Maar ik weet aantal van mijn fans graag was overkomen! Misschien kent iemand de term nog school sportdag? Hink stap sprong, hardlopen. hoogspringen enz ik was er zo slecht in. Daarom speelt napraten in de kleedkamer zich af word een heel prettig gesprek. Wim denk aan de slome uit je klas beleeft een avontuur. Zijn scorekaart vol drieen hoe moet dat thuis uitleggen niet dus. De gymnastiekleraar Sjoerd wil met hem praten? Nou deze niet lelijke macho denk niet aan praten! Sjoerd zal wel in gaten hebben Wim verliefd op hem is? Alvast Wim is zo van streek dat gaat huilen. Dan gaat het duidelijk fout!


Wim word getroost tegen Sjoerds harige bezweten torso. Dat is zo fout mensen ondanks, we met twintig jarige student en vijftig jarige gymleraar te maken hebben. De tranen zijn opgedroogd een kreun ontsnapt uit Wims keel. Sjoerd streelde Wims rug foute reactie. De man was verbaasd dat Wim toe laat. Dus ging een stap verder kan wel. Hij zoent Wim plat op zijn mond. Dit was onschuldig maar stel iemand had gezien? Nou dat had gekund maar niet dat moment.

Beiden genieten van het samen zijn al snel gaat stap verder. Elk heeft een hand in elkaars sportbroekje eerst vinger achter in. Maar beiden gaan verder het broekje gaat uit, Sjoerd neemt Wims staaf onder handen. Wim is opgewarmd en gaat op de bank liggen, na het voorbereidende werk .Schuift Sjoerd op Wims staaf die hard is. Sjoerd berijd Wim die doorstoot. Korte douche is wel nodig als ze gekomen zijn. Snel aankleden over grind pad komt iemand de beheerder hij ziet hun rode konen. Laat ze naar buiten en sluit gebouwtje achter hun daarna het hek. Wim en Sjoerd gaan naar elk eigen auto nemen afscheid gewoon. Nu is de vraag zal beheerder het de school vertellen of blijft het een geheim? Weet niet wat jullie denken hoop op het laatste.

1935 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.