Mijn eerste bdsm ervaring

Eindelijk was het zover. Na een lang contact via homo.nl en skype ging ik mijn toekomstige meester ontmoeten. Ik kwam bij hem thuis aan en hij stond al voor de deur te wachten. Een knappe vent zag ik. Daar kon ik mij wel aan over geven. Binnen gekomen namen we plaats aan tafel. Er stond al een drankje voor mij klaar en op tafel lag -zoals afgesproken- de halsband. Aan het plafond hingen twee kettingen met bajonetsluitingen en aan de trap was een lange ketting vastgemaakt. Op de tafel lagen de verschillende zweepjes, dildo's butpluggen en tepelklemmen.

Na even met elkaar gepraat te hebben en elkaar beter leren kennen, trok ik de stoute schoenen aan en deed de halsband om (dit was het afgesproken teken dat ik mij over wilde geven). "weet je het zeker" zij mij toekomstige meester en ik knikte van ja. Ik moest mijn trui en t-shirt uittrekken en kreeg handbanden om gedaan. Daar stond ik met mijn armen omhoog met ontbloot bovenlijf. God wat was ik geil. Mijn D pakte mijn gezicht en we begonnen heftig te tongen. Langzaam liet hij mij los en pakte een aantal speeltjes hij nam mijn tepels onder handen. Af en toe een pijnscheut maar meer een geil gevoel. Vervolgens ontdeed mijn D mij van de rest van mijn kleding. Daar stond ik dan. helemaal naakt bij een man die net pas echt ontmoet had, handen gebonden, slaafs, onderdanig.

Van geilheid voelde ik mijn voorvocht druppelen. Ik voelde hoe mijn D mijn billen spreidde en zijn mond op mijn gewillige anus zette. God wat had ik hier naar verlangd. Ik werd heerlijk gerimd en werd daardoor nog geiler dan ik al was. De geile pets op mijn billen tussendoor maakte het hele plaatje compleet.
Mijn handen werden vrijgemaakt en met mijn halsband werd ik aan de ketting van de trap vastgemaakt. Ik werd op mijn knieën gedwongen en mijn D duwde zijn harde dikke pik in mijn mond en begon mij te pompen. Het speeksel liep al uit mijn mond. Vervolgens moest ik opstaan en kreeg ik een zwarte kap waardoor alleen mijn neus en mond vrij waren. Vervolgens werd ik in kousen en jarretels gehesen. Mijn god wat was dat geil en wat jammer dat ik mijzelf niet als geile slaafse slet kon zien. Ik werd gedongen op de bank te zitten en mijn D stopte zijn lul weer in mijn mond en pompte zo diep dat ik moest kokken. Na een tijdje bezig geweest te zijn werd ik lost gemaakt en meegenomen en moest over de tafel buigen, benen wijd zodat mijn kut goed open stond. Ik werd weer heerlijk gerimd en met behulp van een plug werd mijn kut wat opgerekt.

Toen liet hij mij op de tafel zitten en moest ik mijn billen spreiden. Mijn D kwam voor me staan en duwde zijn lekkere dikke lul tegen mijn ster en drukte door. Ik gilde het uit van de pijn, maar ook van genot. Mijn D trok terug en zachtjes duwde hij zijn lul weer naar binnen. Nu was het alleen nog maar geilheid wat ik voelde. Mijn meester begon mij langzaam te neuken met diepe halen. Langzaam voerde hij het tempo op en stootte hard in mij. Ik voelde mij echt de slaafse slet die ik wilde zijn. Opeens trok mijn D mijn heupen dichter naar hem toe en spoot mij vol mijn zijn heerlijke zaad. De zaadstempel was gezet ik was nu echt zijn slet, slaaf, gebruiksvoorwerp en ik vond het heerlijk.

2721 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.