De Schrijver en zijn cursist (1)

Geplaatst door: damian op 08-01-22

Nu alle klassikale lessen weer waren stop gezet door de corona regels van de overheid zat er niets anders op dan de cursisten digitaal les te gaan geven. Helaas was het niet voor iedereen makkelijk om dit digitaal (lees online) te volgen. Vandaar dat ik had besloten om een op een les te gaan gaven aan degene die daar behoefte aan hadden. Ik had alle cursisten een bericht gezonden met de vraag of zij extra hulp nodig hadden met hun verhaal. De meeste gaven aan het wel te redden online behalve Michael. Hij gaf aan soms nog wel moeite te hebben met zijn verhaallijn en of ik hem daarbij kon helpen. Ik gaf aan dat dat geen probleem was en maakte een afspraak met hem. De tijd vloog voorbij die dag en voor ik het wist was het al 7 uur in de avond. De bel ging en ik liep snel naar beneden om open te gaan doen. Ik deed de deur open en daar stond Michael.

‘Hoi Michael, kom verder, ‘zei ik.

‘Hallo, zei hij verlegen en stapte naar binnen.

‘Je kan daar je jas op hangen, links is het toilet, ‘zei ik, ‘mocht je daar gebruik van willen maken.’

Michael knikte en hing zijn jas op.

‘Zullen we dan maar naar boven gaan, ‘zei ik, ‘en wil je misschien nog wat drinken?’

‘Een glaasje water graag, ‘zei Michael beleefd.

Met mijnlaptop onder de arm en twee glazen water in de hand ging ik hem voor naar de werkkamer. Deze bevond zich op zolder waar ik de ruimte en rust had om te werken.

‘Neem plaats en laat me eens zien waar je bent gebleven met je verhaal, ‘zei ik en opende mijn laptop.

‘Ik heb het hier bij me, ‘zei Michael en hij overhandigde mij zijn verhaal.

Aandachtig las ik enkele passage uit zijn verhaal en constateerde waar het probleem lag. Ik keek op van het papier naar Michael en weer terug. Hij zat een beetje onwennig te wachten tot ik wat ging zeggen.  

‘Mmmm, ja ik zie het al, ‘zei ik.

‘Probeer te schrijven vanuit je hart, gebruik datgene wat je hebt meegemaakt of mee zou willen maken. Fantaseer hardop, je weet alles kan en mag in een verhaal.’

Michael knikte alleen maar.

‘Ok, laten we eens beginnen bij een fantasie van je, ‘zei ik, ‘en je weet alles kan en mag hoor. Hier blijft alles onder ons.’

Michael begon een beetje heen en weer te schuiven over zijn stoel, plukte aan zijn vingers en kreeg ineens rode vlekken in zijn nek.

‘Je hoeft niet verlegen te zijn hoor, ‘zei ik, ‘ik heb al zoveel gehoord en gezien.’

‘Misschien dat het helpt als ik wat meer over mezelf vertel?’

‘Ja dat is goed , ‘zei Michael.

Ik begon te vertellen over hoe ik in dit vak was gerold en dat ik nooit had kunnen bedenken dat ik schrijver zou worden. Dat ik onder een andere naam erotische verhalen schreef en dan met name homo erotische verhalen. Vaak was de bron eigen ervaringen. Michael werd nu helemaal rood en staarde naar de vloer.

‘Je hebt er toch geen probleem mee dat ik homo ben , ‘zei ik en wachtte zijn reactie af.

‘Nee hoor, ‘mompelde Michael.

‘Fijn, ik ben daar graag open over, ‘zei ik en nam een slokje water.

‘Dus om terug te komen op je verhaallijn, wat zou je willen schrijven? Laat je fantasie gaan.’

 Michael was even stil. Zou hij hem vertellen wat zijn fantasie is om er dan een verhaal van te maken? Hiervoor kon hij hem te kort en was hij ook nog eens zijn docent. Niet dat het wat uitmaakte want ze zijn twee volwassen mannen. Zijn gedachte draaide overuren. Voor zichzelf was hij nog niet uit de kast en ook zijn ervaring met mannen was beperkt gebleven tot wat handwerk en vluchtig zoenen. Daarover kon hij dus niet veel schrijven ook al ging zijn geile fantasieën wel eens met hem op de loop. Vaak trok hij zich dan af op de verhalen die hij las en kwam heerlijk klaar. Zijn boxer vulde zich dan met zijn warme mannenpap. Zo bleef hij dan even nagenieten van al dat geils. In gedachte had hij al veel geile dingen gedaan alleen wanneer het dan zover was kwam er niet veel van terecht. Hij vroeg zicht af of hij dat nu op papier moest gaan zetten.

 ‘Ehh ik heb wel iets wat ik wilde op schrijven in mijn verhaal maar ben bang dat het te erg is, ‘zei Michael bijna fluisterend.

‘Sorry, ik hoor je niet zo goed, wat zei je? ‘vroeg ik.

‘Nou, ik zou wel over iets willen schrijven maar weet niet hoe, ‘zei Michael nu wat luider.

‘Ok, begin maar te vertellen, ‘zei ik en keek hem aan.

‘Ik zou graag ook een homo erotisch verhaal willen schrijven maar heb geen ervaring, ‘zei hij.

‘Bedoel je geen ervaring met mannensex? ‘vroeg ik.

Hij knikte en keek me vragend aan. Ik leunde achterover in de stoel en deed mijn krabbelde achter mijn oor.

‘Ok, weet je wat, ‘zei ik, ‘begin me maar te vertellen wat in je op komt.’

Michael schrapte zijn keel, nam een slok water en zocht naar woorden om te beginnen.

‘Ik ben nog niet ervaren met mannen, ‘zei hij.

‘Het lijkt me fijn om seks te hebben met een man. Waarbij we elkaar liefdevol verwennen tot een hoogtepunt. Maar hoe schrijf ik dat op als ik geen ervaring heb?’

‘Laten we een rollenspel doen, ‘zei ik, ‘hierbij speel ik de man die je zou willen beminnen.’

‘Wat zou je dan doen en hoe zou je beginnen?’

Er viel een ijzige stilte in de kamer. Michael keek me aan en toen weer naar de grond. Dit was een lastige stap voor hem om te doen. Ook al zag de docent er best wel aantrekkelijk uit, hij kon toch niet zijn fantasie gaan vertellen aan een bijna vreemde? De spanning begon zich langzaam op te bouwen in de kamer. Beide waren stil en het was wachten op de eerste stap van Michael. Ik besloot te gaan staan en vroeg aan Michael om hetzelfde te doen. Daar stonden we dan tegenover elkaar. Nu moet ik wel zeggen dat ik vroeger toneel heb gedaan dus een rollenspel was voor mij geen probleem.

 ‘Wat wil je dat er in je verhaal voorkomt, ‘begon ik.

‘Dat ze uiteindelijk seks hebben met elkaar , ‘zei Michael nu.

‘Nou das mooi, dat is dus waar we naar toe moeten werken, ‘zei ik.

‘Het verhaal speelt zich af, twee mannen ontmoeten elkaar…gaan wat drinken…bla bla bla, het klikt en ze samen naar een hotelkamer…bla bla..en dan? ‘

‘Ze gaan naast elkaar zitten en drinken nog wat , ‘zei Michael.

‘Ok, das goed. Kom laten we op de bank gaan zitten , ‘zei ik, ‘net als de mannen in je verhaal.’

Ik schoof mijn stoel opzij en liep naar de bank. Michael twijfelde even maar besloot naast mij op de bank te komen zitten.

‘En verder? ‘zei ik.

‘Nadat ze wat hadden gedronken begonnen ze….’zei Michael.

Ik onderbrak hem in zijn verhaal en raakte zijn been aan.

‘Voordat je verder gaat, hoe heette beide personen in je verhaal? ‘vroeg ik.

‘Ohja, ‘zei hij, ‘dat is wel makkelijk.’

‘Laten we ze Sam en Andre noemen.’

‘Prima, ‘zei ik, ‘en toen.’

‘Dus Sam en Andre zaten naast elkaar op de bank, de drank had ze wat losser gemaakt en Sam boog zich voorover naar Andre en zoende hem, ‘zei Michael.

‘Bedoel je op deze manier, ‘zei ik en boog me voorover en zoende Michael op de mond.

Onwennig zoende Michael terug.

‘euhh, , ‘stamelde hij, ‘zoals dat.’

‘Sam drukte zijn lippen op die van Andre en zijn tong likte zijn lippen. Andre draaide zijn hoofd een beetje en opende zijn mond. En teken voor Sam om verder te gaan. Zijn tong kronkelde zich om die van Andre en voor ze het wisten lagen ze in elkaars armen te tongworstelen.’

Ik kon niets anders doen dan mij voorover te buigen en dat te doen waar Michael het over had. Ik moest natuurlijk wel in mijn rol blijven he! Nu mijn lippen die van Michael aanraakte opende ik mijn mond op zoek naar zijn tong. Ik zag dat hij zijn ogen sloot en zijn tong op zoek ging naar de mijne. Ik trok Michael nu tegen me aan en begon hem hartstochtelijk te zoenen.

‘Moet ik niet verder met mijn verhaal? ‘ fluisterde Michael.

‘Zullen we er ons eigen verhaal van maken, ‘zei ik tegen hem en drukte mijn natte lippen weer op de zijne.

Michael beantwoorde mijn tongzoen direct. Nu hij zo lag te zoenen met de docent voelde hij een erectie opkomen. Hij duurde dan ook niet lang of hij lag daar half onderuit gezakt op de bank met een stijve pik. Hij sloot zijn ogen en genoot van de lange tongzoen van de docent. Een klein kreuntje ontsnapte uit zijn mond waar op ik hem aan keek.

‘Vind je het fijn, ‘vroeg ik.

‘Ja heel fijn, ‘antwoorde Michael en trok me naar zich toe.

Ook bij mij was er het een en ander gegroeid in mijn boxer. Mijn stijve penis drukte tegen de rand van mijn  jeans om bevrijdt te worden. Nu we zo dicht tegen elkaar aan zaten voelde ik de stijve pik van Michael tegen de mijne. Ik stopte met tongen en keek hem aan.

‘Sorry, ‘zei ik, ‘wil je verder gaan met ons rollenspel?’

‘Ja doe maar , ‘zei Michael.

Ik streelde zijn gezicht en keek hem diep in de ogen. Met mijn vingers bespeelde ik zijn natte lippen om hem daarna weer volop op de mond te kussen. Nu we zo heerlijk tegen elkaar aan lagen op de bank begon ik zijn lichaam te verkennen.

‘Kom eens tegen over me zitten, ‘zei ik en ging rechtop zitten.

Michael deed hetzelfde en keek me aan.

‘Doe me na, ‘zei ik en legde mijn hand op zijn knie.

Michael deed hetzelfde terwijl hij me aan bleef kijken. Langzaam schoof k met mijn hand over zijn been naar zijn kruis. Al die tijd deed hij het zelfde bij mij. Ik stopte en keek hem aan.

‘Als je niet verder wilt moet je het nu zeggen, ‘zei ik.

‘Nee, laten we doorgaan, ‘zei Michael opgewonden.

Ik ging verder waar ik was gebleven en mijn hand verplaatste zich naar zijn kruis. Ik voelde een harde bobbel in zijn broek en kneep er zacht in. Michael kreunde zachtjes. Nadat ik dat had gedaan deed hij het zelfde bij mij. Aan zijn reactie te zien voelde hij dat ik ook een stijve pik had gekregen van deze situatie. Hij kneep nogmaals in mijn lul en ik kreunde zacht om te laten merken dat ik het fijn vond. Nu we beide zo heerlijk in elkaars pik aan het kneden waren was het tijd voor de volgende stap. Michael kwam naar voren en zoende me vol op de mond. Ik beantwoorde zijn actie met een tongzoen .

‘ohhh…ik geloof dat ik geil wordt, ‘kreunde Michael.

En voelde zijn warme adem tegen mijnwang. Ik hijgde dat ik ook aardig geil begon te worden. Het leek alsof zijn pik groter werd en het was tijd om die te bevrijden uit zijn benarde situatie. Ik begon de knopen van zijn broek los te maken. De spanning in zijn boxer was blijkbaar aardig opgelopen want ik voelde een natte plek in zijn boxer. Michael begon nu ook mijn broek los te knopen en ook ik had een natte plek in mijn onderbroek.

‘Jij bent ook net he, ‘zei Michael.

‘Ja, ik ben erg opgewonden, ‘zei ik en voelde hem in mijn pik knijpen.

We wreven over elkaars pik en zagen het topje van de eikel boven de rand van de boxers uitkomen.

‘Toe maar, ‘zei ik en leunde achterover en deed mijn heupen omhoog.

Michael trok mijn jeans en boxer naar beneden en mijn pik floepte uit zijn boxer omhoog.

‘Wow, die is lekker zeg, ‘fluisterde Michael en pakte mijn lul beet.

Ik kreunde en leunde verder achterover.

‘Pak hem maar vast als je durft, ‘sprak ik bemoedigend.

‘Maar ik wil eerst ook jou broek uit trekken.’

Michael stond op en ging voor me staan. Zijn broek was nog maar half open en ik kon de natte plek op zijn boxer goed zien. Ik streelde hem over zijn stijve en kneep er weer in. Michael kreunde zacht.

‘Ik heb nog niet veel ervaring, ‘zei hij, ‘wil je voorzichtig met me zijn?’

‘Ik zal voorzichtig met je zijn, ‘fluisterde ik en trok zijn broek naar beneden.

Ook zijn pik was blij om bevrijdt te zijn en schoot me tegemoet. Een mooie dikke penis had hij, niet heel groot maar alles was netjes verzorgt. Ik kon me niet meer inhouden en nam gelijk zijn pik in mijn mond. Ik proefde de smaak van zijn voorvocht en met mijn tong bespeelde ik zijn eikel.

‘Ohhh wat geil, ‘kreunde hij.

‘Niet te snel anders kom ik al.’

Daar zaten we dan, beide met onze broeken op onze enkels als twee ondeugende schooljochies die doktertje speelden. Ik keek omhoog en zag Michael met zijn ogen dicht genieten. Ik nam zijn pik zo ver mogelijk in mijn mond en speelde met de schacht van zijn penis terwijl ik onder tussen zijn ballen door mijn vingers liet glippen. Zijn voorvocht vloeide rijkelijk mijn mondje in. Zelf was ik ook al behoorlijk geil geworden en begon mezelf af te trekken.

‘Zal ik jou pijpen, ‘zei Michael ineens.

‘Ja graag, ‘zei ik en ging voor hem staan.

*Zal Michael genoeg ervaring opdoen met de docent om een eigen verhaal te kunnen schrijven? 

2164 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.