Harry

Geplaatst door: lurker op 08-01-22

Ik raak in contact met Harry, een man van 70, iets kleiner dan ik, woont in de buurt en is volgens zijn profiel Top, precies wat ik zoek gezien mijn onderdanige gedachten en wensen.

Ik spreek hem aan en na wat berichten heen en weer, die o.a. over zijn interesses en mijn fantasieën gaan, nodigt hij me bij hem thuis uit op een donderdag om 10 uur.

Ik bel aan op de afgesproken tijd, hij doet open en laat me binnen in de hal, of ik naast mijn jas ook mijn schoenen uit wil doen. Prima. In de woonkamer gaat Harry op een stoel zitten en ik op de lage bank, schuin tegenover hem. De stoel is veel hoger dan deze bank en dus kijkt Harry ondanks dat ik langer ben een beetje op me neer. Dat vind ik goed passen bij de onderlinge voorkeuren, al is het nog geen verstandhouding. We beginnen rustig en praten een aantal minuten over van alles, totdat Harry opeens op staat.

Hij zegt dat hij inmiddels wel over wil gaan op wat actie, komt vlak naast me staan, trekt zijn joggingbroek omlaag en blijkt daaronder niks aan te hebben, wel heeft hij een stijve. Aarzelend pak ik die vast en begin hem af te trekken, maar kennelijk niet helemaal naar wens want ik heb aansturing nodig om het voor hem lekker te maken. Als dat gelukt is vraagt Harry of ik hem aan wil kijken in plaats van naar zijn piemel en dat doe ik. Tevens probeer ik een vragende blik op te zetten zo van "Kom maar!" en dat doet hij vervolgens ook.

Als ik nog in afwachting ben of 'dit het was' trekt Harry zijn broek alweer omhoog en steekt een hand uit, terwijl hij "Kom mee!" zegt. Ik vraag me af waar naartoe, maar bedenk ook dat ik altijd nog stil kan blijven staan als ik ergens niet naartoe wil dus neem ik zijn hand aan en word ik overeind geholpen waarna ik gewoon weer naar de hal geleid wordt. Harry zegt vervolgens "Ik neem aan dat je zakdoekjes bij je hebt?" en als ik instemmend knik zegt hij "Je hebt nu twee opties, of je maakt je gezicht schoon, doet je schoenen en jas weer aan en gaat weer naar huis, of je laat mijn sperma in je gezicht zitten, kleed je uit en komt de woonkamer weer in voor een langer verblijf bij mij. Nou vooruit, je boxer mag je aanhouden". Dan doet Harry de deur dicht en laat mij alleen in de hal achter. Ik twijfel, pak een schoen, leg deze weer weg, knoop vervolgens mijn broek los en als ik wederom twijfel of ik dat nou wel moet doen bedenk ik 'Ik ben sterker dan Harry, hij kan me niks tegen mijn wil laten doen, hup uit die kleren' en dus kleed ik me uit tot op mijn boxer en loop de woonkamer weer in.

Harry had zich slim opgesteld naast de deur dus hij sluit meteen de deur achter me, doet een stap in mijn richting en begint me te betasten. Hij overvalt me daar wel een beetje mee, maar ik stribbel niet tegen omdat ik meteen bedacht heb 'dat ik hier in feite al mee in stemde door terug te keren naar de woonkamer'. Hetzelfde gebeurt als Harry, nadat hij merkt dat ik hem zijn gang laat gaan, mijn boxer omlaag trekt naar de grond, want ja, het voelt voor mij als dat ik dit ook al 'had beloofd' door terug te keren. Als Harry vervolgens vraagt of ik hem, terwijl ik blijf staan, de boxer wil aangeven doe ik dat ook. Ik til mijn linkerbeen op zet mijn voet terug naast de boxer en til mijn rechterbeen op waarmee ik hem mijn boxer aanreik. Harry stopt daarop mijn boxer in zijn broekzak.


Dan duwt Harry me op mijn schouder en zegt "Ga zitten" en ik ga inderdaad op de grond zitten, waarna hij wederom zijn joggingbroek omlaag trekt en zijn piemel alweer voor mijn gezicht bungelt. Hij heeft alweer een stijve, dat is snel! Wederom begin ik Harry af te trekken, maar hij vraagt of ik niet een stapje verder wil gaan. Nieuwsgierig als ik ben steek ik daarop mijn tong uit, beweeg mijn gezicht naar zijn eikel en begin deze te likken, waarna ik de eikel ook in mijn mond neem. Vervolgens pijp ik Harry langzaam en blijf dat net zo lang doen totdat hij klaarkomt, pas dan laat ik zijn piemel weer uit mijn mond. Ik proef zijn sperma en bedenk dat ik dit best door kan slikken, wat ik dus ook doe.

Harry loopt inmiddels weer naar zijn stoel en gaat zitten. Tegen mij zegt hij "Kom voor me staan", waarop ik opsta en voor hem ga staan. Hij begint me af te trekken en doet dat op zo'n manier dat ik vrij snel klaarkom in zijn hand. Dan zegt hij weer "Ga zitten" en dus kniel ik voor hem neer, waarna hij zijn hand voor mijn gezicht houdt en zonder dat hij dat vraagt lik ik nu mijn sperma van zijn hand, waarna ik ook die even proef en vervolgens doorslik. Dan haalt hij mijn boxer tevoorschijn en veegt dat wat er nog over is van zijn sperma op mijn gezicht ermee af.

Dan zegt Harry "Ga staan en help mij overeind" en als ik dat gedaan heb blijft hij mijn hand vasthouden en neemt hij me mee. Ik vraag me wederom af of ik dat wel moet doen en dus blijf ik even staan, maar als Harry zegt "Je hebt wel een massage verdiend" loop ik meteen mee. Harry brengt me inderdaad naar een kamer met een massagetafel, waar ik op mijn rug op mag gaan liggen en daarna pakt Harry massageolie en begint me te masseren.

Na een paar minuten doe ik mijn ogen dicht en na een tijdje ben ik helemaal ontspannen. Dan stopt Harry met masseren en gaat bij mijn gezicht staan aan de kant waar mijn mond ligt. Hij probeert zijn duim mijn mond in te duwen en ik laat dat toe, sterker nog, ik begin er een beetje op te zuigen. Dat is voor hem de bevestiging die hij nodig had, hij trekt zijn duim terug en gebruikt die hand meteen om mijn kaken uit elkaar te duwen en met zijn andere hand duwt hij zijn, inmiddels alweer stijve, piemel naar binnen. Ook zijn piemel laat ik mijn mond binnengaan en ik begin zelfs mijn tong te gebruiken, maar daar stop ik weer mee als hij "Ontspannnn!" zeg, waarna ik me helemaal aan hem overgeef en hij zijn piemel zachtjes heen en weer kan gaan bewegen.

Als dit zo een minuutje (of twee?) geduurd heeft begint Harry iets meer kracht te zetten bij het bewegen en dat zorgt ervoor dat mijn hoofd gaat meebewegen. Dat is niet de bedoeling, dus stopt Harry even, zegt hij nogmaals "Ontspannnn!" en plaatst hij een hand achter mijn hoofd, waarna hij zijn piemel weer heen en weer gaat bewegen. Nu met nog iets meer kracht dan net, want ja, dat kan nu hij mijn hoofd tegenhoudt. Ergens besef ik nu wel dat ik me zomaar in mijn mond laat neuken, maar ik besluit Harry zijn gang te laten gaan, ook omdat ik verwacht (of hoop?) dat dit de laatste keer zal zijn dat hij kan klaarkomen vandaag en als dat dan inderdaad straks gebeurt, heb ik mijn kont tenminste niet meteen weggegeven bij de eerste afspraak. Iets waar ik mezelf wel toe in staat acht, maar wat ik toch ook wel ver vind gaan. En dus laat ik me in mijn mond neuken terwijl ik mijn ogen dicht houd zolang het niet te heftig wordt, het moeten geen harde stoten worden want dat lijkt me niet fijn.


Harry doet dat inderdaad niet, al verhoogt hij het tempo nog wel een keer een klein beetje, maar blijft daarmee binnen de grenzen van wat ik acceptabel vind. Als hij dit nieuwe tempo aangenomen heeft is voor hem kennelijk de ideale snelheid bereikt want hij komt even later klaar en dat doet hij door zijn hand nog steeds achter mijn hoofd te houden en zijn piemel zo ver mogelijk naar binnen te duwen. Hij schiet zijn sperma daarmee rechtstreeks in mijn keel, daarmee mij ook nog eens de (kleine) moeite van het doorslikken besparend.

Dan loopt Harry weg en laat mij even vertwijfeld achter, maar gelukkig is hij er na een minuutje weer. Hij zegt dat hij even wat eieren heeft opgezet, die kan hij zo goed gebruiken bij de lunch. Vervolgens maakt hij aanstalten me weer te gaan masseren, maar ik ben klaarwakker en geef aan dat dat niet hoeft, dat ik ook wel even een paar minuten niks wil doen. Harry begrijpt dat niet echt omdat ik toch juist een hele tijd niks doend op zijn massagetafel heb gelegen, maar ik zeg "Gewoon even pauze, ik kom zo bij je in de keuken voor de lunch", want ja, echt ontspannen kan ik niet meer nu ik weet dat Harry toch minstens voor een vierde keer zou willen klaarkomen.

Ik loop naar de woonkamer en Harry loopt achter me aan, misschien is hij bang dat ik er alsnog vandoor ga. Ik loop inderdaad naar de hal, maar laat de deur naar de woonkamer open, zodat Harry in de deuropening kan blijven staan en zien dat ik alleen mijn mobiele telefoon pak. Daarmee loop ik terug naar de woonkamer. Harry geeft aan niet op de foto te willen, waarop ik zeg "Ik maak hier in jouw huis geen foto's of filmpjes, je mag meekijken met wat ik doe". Harry doet dat, ziet dat ik een paar mails en appjes bekijk en een enkele beantwoord, maar het daar verder bij laat. Ik leg de telefoon op tafel en loop met Harry mee naar de keuken, waar we gezamenlijk lunchen.

Tijdens de lunch praten we weer over van alles, totdat ik mijn nieuwsgierigheid niet langer kan bedwingen, ik vraag hoe het kan dat hij op zijn leeftijd nog 3 keer klaar heeft kunnen komen in anderhalf uur tijd. Hij vertelt dat hij vanochtend een pilletje viagra genomen heeft en dat hij, als ik nog lang blijf, misschien zelfs een tweede neemt en hij begint te lachen. Ik lach maar een beetje met hem mee, maar vraag me ook af wat voor wensen hij dan nog allemaal heeft die hij vanmiddag nog zou willen vervullen, maar die kan ik deels eigenlijk ook wel bedenken natuurlijk gezien zijn profieltekst en de aangegeven interesses in de berichten vooraf. Sommigen daarvan gaan mij wel wat ver, maar niet allemaal.

Na de lunch geeft Harry aan me nog steeds wel te willen masseren en nu mijn gedachten weer een beetje geordend zijn vind ik dat prima. Ditmaal ga ik op mijn buik liggen, masseert Harry me weer erg fijn dus heb ik vrij snel mijn ogen alweer dicht en laat ik binnen de kortste keren alles weer gebeuren. Dat verandert niet als Harry zijn aandacht wat meer naar mijn billen verlegt, maar wel als hij vervolgens 'stiekem' met zijn vinger bij mijn anus naar binnen gaat. In tegenstelling tot wat ik dacht dat ik daarvan zou vinden vind ik dit juist fijn, het windt me dermate op dat Harry kleine kreuntjes uit mijn mond hoort komen terwijl hij dit doet.

Ik baal er dus ook wel een beetje van als hij vlak nadat ie begonnen is er alweer mee stopt en zelfs wegloopt, maar hij komt terug met mijn mobiel en zegt "Kan je deze uitzetten? Hij trilde zojuist en dat hoorde ik helemaal hier bij de massagetafel". Half-wakker pak ik mijn telefoon aan, zet deze niet uit, maar op de nacht-stand zodat ie niet meer trilt als er een berichtje binnenkomt en wil hem dan net wegleggen als Harry zegt "Ben je eigenlijk al klaar voor de volgende stap?" en ja, ik kan wel doen alsof ik niet weet wat hij daarmee wil zeggen, maar dat denk ik wel degelijk te weten en Harry geeft me gelijk, want hij zegt "Volg me naar de slaapkamer" en hij loopt de massagekamer uit met de massageolie in zijn hand. Ik kom van de massagetafel af, loop daar naartoe waar Harry naartoe is gegaan en zie hem vanuit de woonkamer een deur openhouden van een kamer waar ik nog niet ben geweest.

Ergens vraag ik me af waarom ik 'gewoon die kant op loop', net als dat ik alle andere dingen laat gebeuren die hij met mij wil doen, maar ik besef ook dat ik die vinger in mijn anus zojuist al erg lekker vond, dus ik ben erg benieuwd naar wat er gebeurt als er iets groters naar binnen gaat.


Vervolgens loop ik in de slaapkamer dus meteen door naar het bed, zet mij knieën erop en laat me voorover vallen zodat Harry tussen mijn onderbenen plaats kan nemen, precies wat Harry verwacht had dat ik zou doen. Wat hij niet had verwacht is dat ik hem vraag de komende minuten te filmen. Ik heb mijn telefoon nog steeds in mijn hand en als Harry instemt met mijn verzoek open ik het scherm waarmee een filmopname gestart kan worden en geef hem mijn telefoon. Hiermee houd ik me aan de afspraak dat ik geen foto's of filmpjes maak in zijn huis, maar gaat hij dat dus van en voor mij doen.

Harry start de opname en met de telefoon in zijn ene hand verdwijnt een vinger van zijn andere hand naar binnen en blijft hij die langzaam heen en weer bewegen. Ik begin weer een beetje te kreunen en die geluiden worden iets harder as Harry zijn vinger even later weer naar buiten haalt, een beetje olie in mijn bilspleet laat lopen en nu met zijn duim naar binnen gaat om die vervolgens heen en weer te gaan bewegen. Harry filmt daarna hoe hij massageolie op zijn stijve piemel doet en daarna zijn duim terugtrekt en wederom wat olie in mijn bilspleet laat lopen. Dan positioneert hij zijn eikel tegen mijn anus en duwt zijn piemel naar binnen. Er komt een iets hardere kreun uit mijn mond.

Als Harry me rustig begint te neuken blijf ik een beetje kreunen, maar niet omdat het pijn doet of zo, ik vind het heerlijk! Dat blijft nog even zo als Harry het tempo even later opvoert en dat tempo een tijdje volhoudt, maar verandert als hij het tempo nog een keer opvoert. Nu word ik in mijn beleving toch wel echt genomen en raak ik daar niet meer zo opgewonden van. Wel zorgt deze situatie ervoor dat ik het erg onderdanig vind wat ik laat gebeuren en daardoor word ik toch nog steeds wat opgegeild en dus blijf ik een beetje, maar wel weer wat zachter, kreunen.

Harry is nog steeds aan het filmen, hij filmt nu dat hij zijn piemel terugtrekt en klaarkomt in en rond mijn nog open staande anus en dan doet hij iets wat ik niet had verwacht, hij loopt om het bed heen vraagt "Wat vond je ervan" en filmt mijn naar hem toe draaiende gezicht, waarna hij mij ziet schrikken van mijn mobiel in zijn hand, dus hij stopt snel de opname.

Harry verontschuldigt zich, maar ik voel me toch wel heel erg opgelaten nu. Ik krijg mijn telefoon terug en zie dat de opname op zich goed gelukt is, maar als Harry vraagt of ik deze met hem wil delen zodat ook hij mijn ontmaagding nog eens terug kan kijken zeg ik dat ik nu eerst naar huis wil om deze video te editten.

Harry begrijpt het en laat me naar de hal gaan en de kleren die daar zijn aandoen, waarna ik naar huis ga.

Thuis stuur ik de video via mail naar mezelf en open deze weer op mijn pc waarna ik de film ga bekijken. Ik word er erg geil van het terugzien wat er zojuist gebeurd is en constateer ook dat ik echt alleen de laatste 15 seconden eraf hoef te knippen om de video geschikt te vinden om te delen, dus dat einde knip ik eraf en ik stuur de ingekorte versie ook weer naar mezelf en via whatsapp op mijn telefoon door naar Harry.

Hij reageert daarop meteen, dus hij kan er nog niet naar gekeken hebben. Hij vraagt "Waren we al klaar voor vandaag of kom je zo nog terug?" en ik merk dat mijn lijf meteen reageert bij het lezen van die vraag, die wil duidelijk terug, maar mijn hoofd peinst er niet over omdat er al zoveel gebeurd is, veel meer dan ik gedacht had dat ik zou doen toen ik vanochtend bij hem aanbelde.

Dus ik open het gesprek met Harry, zie dat hij nog online is en begin met typen. Ik type dat ik het hierbij wil laten voor vandaag, maar wederom reageert mijn lijf, dat wil dat daar iets heel anders komt te staan als reactie voordat ik op 'verzenden' tik ...

3242 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.