Huismeester

Geplaatst door: snoepjevanweek op 17-01-22

Ik heb even geen zin in priet praat of het huishouden dus hier ben ik! Ga zo een verhaal vertellen is niet zo'n bijzonder verhaal moeilijk zeggen. In het vorige hielp de zwart harige Tom als huismeester dus Andre. In dit verhaal helpt ook oudere man is hem ten dienst. In her senioren flat gebouw zijn veel eenzame mannen laat zo zeggen! Geroddeld wordt er zeker vlak die oude kerels niet uit. Neen woont in appartement tegenover Andre nu vrijgezel. Het stel wat er woonde is weg Tom heeft ze nog uit gezwaaid haha. Wim welk woont is zestig  en kalend maar niet echt stille genieter. Wim had de huismeester Tom dus gebeld waarvoor komen we achter. Laten we de gereedschap tas maar volgen haha.


Raar maar Tom was niet echt in de stemming voor Wim. De zestig jarige had aan sluit problemen nou echt wel. Geen idee welk stekker waar in moest kon tom even op lossen. Men denkt huismeester weet op alles raad bvb huur probleem nu apparaten! Wim stond in zijn pyjama of was huispak in de deur opening te wachten. Niks snel naar binnen laat ze maar roddelen. Wim was nieuw maar niet in het bespelen van mannen. Tom had boel zo aan gesloten Wim bekeek hem meer dan waar wat in. Tom had genoeg ervaring om te zien hoe opgewonden Wim was. Wist zeker toen Wim zacht kreunde toen Tom bukte. Als Tom klaar is grijpt Wim zijn kans voelt hoe hard Tom is. Dat Wim hard is had Tom allang gezien. Was even schrikken voor Tom dat Wim vol in kruis pakte. Was niet eerste keer dat Tom over kwam hoor.

Tijd voor actie zou ik zeggen de keuken tafel was leeg. Tom smeerde Wim in en deed eigen condoom om. Wim ging op zijn rug op de keukentafel liggen. Tom had wat moeite Wim grot was geblokkeerd even hem vingeren. Daarna schoof Tom er in en begon tempo te maken. Ze wisselde na tijdje van plaats Wim bereed Tom als volleerde cowboy haha. Ze kwamen na elkaar even douchen niet samen. De doucheruimte was te smal alleen in elkaar had gekund. Dat ging wel maar niet nu Tom had nog nodige karweitjes te doen. Straks kwam wijkverpleger misschien had die tijd weet nooit? Zou zo zijn dat saai verhaal is okay kan?

2575 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.