Eerste officiele gangbang

Na diverse triotjes zowel all gay, als bi stond een gangbang nog op het verlanglijstje. Dat we in Corona niet makkelijk afspraken konden maken waar iedereen zich goed bij voelde was duidelijk.

Maar het gevoel gaat niet zomaar weg, en als je dan af en toe met iemand praat die er precies zo instaan, kan het ineens snel gaan.

Ik had iemand gesproken die ook al eens zoiets wilde doen, en hij kon wel een paar gasten die net als hem open stonden voor contact met meer. Gelukkig na overleg bleken we allemaal eigenlijk versa te zijn, dus open om alles te proberen. De afspraak kon bij hem thuis want hij bleek een redelijk groot huis te hebben met veel ruimte.

Afspraak stond, en op de afgesproken dag en tijd stond ik voor de deur. Altijd toch een beetje met een geile kriebel en een gevoel dat er voorvocht al te voorschijn komt. Er werd opengedaan, en wel door die persoon die ik herkende van de foto's, dat was een goed begin.

Ik werd met een lach verwelkomd, en ook hij gaf aan dat het gelukkig niet fake was en dat ik zelf leuker was in het echt. Kijk dat wil je horen toch :-)

Bij binnenkomst waren er naast de gastheer, ook al 3 andere gasten aanwezig. Leuke mannen tussen de 35 en 55 jaar jong. De een iets groter dan de ander en de een iets dikker dan de ander. Ik ben gelukkig ook niet fotomodel kwaliteit, dus verwacht dat ook niet van anderen. De gastheer gaf aan dat er nog 2 zouden komen, en dir arriveerden eigenlijk ook binnen 10 minuten.

We waren dus met 7 geile mannen, en na een kennismaking ronde bespraken we een beetje waar we voor open stonden. Eigenlijk kwam dat bij alle 7 bijna op hetzelfde neer, veel geile sex en veel proberen.

We waren allemaal gezond, en recentelijk nog gechecked. Pijpen kon zonder en neuken met hadden we afgesproken. De gastheer vroeg ons allemaal om ons uit te kleden en dat deden we maar al te graag. Ik vroeg eigenlijk of het niet leuk was om lootjes te trekken,  op volgorde van binnenkomst mochten we naar iemand toelopen, en die mocht je dan uitkleden. Uiteindelijk uiteindelijk bleef de laatste alleen over en die werd door alle 6 uitgekleed... dat was grappig, dat vond hij supergeil en dat merkte we meteen door een stijve pik die ok verwelkomde :-)

Nadat we allemaal naakt waren was het even kijken, en vergelijken... jaja mannen gedoe he. Na de keuring, nam de gastheer ons mee naar een aparte kamer, waar wel heel veel speeltjes stonden. we verbaasde ons allen eigenlijk wel. Een kruig tegen de muur met riempjes om je handen vast te maken. Aan de muur vele zweepjes en op een kastje wat dildos en cockringen. 

Wat de meeste aandacht trok was een swing en een schavot, je weet wel waar je hoofd en armen in gaan en je zo hulpeloos in staat. Ik kreeg daar ineens hele geile gevoelens bij. Een van de gasten kwam naar me toe en gaf ook aan dat wel heel interessant te vinden, het koppeltje was gemaakt. Een hele leuke man, met een redelijk lichaam, mooie tattoos en een lekkere maat tussen zijn benen. Zijn armen gingen over mijn schouders en hij trok mij een beetje naar zich toe en we begonnen lekker te zoenen. Onze handen gingen lekker over onze lichamen heen, waarbij mijn handen als eerste verdwaalde naar zijn lekker kont. Daar kneep ik maar wat graag in, maar ik draaide hem om en drukte mijn penis tussen zijn billen en begon van achter zijn pik en ballen te strelen. Hij begon al te kreunen van genot. Het duurde dan ook niet lang voordat ik op mijn knieen ging en zijn ballen heerlijk in mijn mond nam. Man wat vind ik dat geil, en daar kan ik echt vol passie mee bezig zijn. Zijn pik volgde waar ik hem heerlijk nat zoog en zin pik vier vooruit stak.  Dit deed hij uiteindelijk ook bij mij, het was een heerlijk gevoel.

Daarna keken we eigenlijk even om ons heen en zagen dat de anderen ook al lekker bezig waren. 2 op het bed een 69 aan het doen en 3 bij de sling waar 1 in lag en degene achter hem pijpte en werd geneukt door de ander. Het gekreun was zo lekker, man dat hielp echt wel hoor.

Ik ging als eerste het schavot in, en speelt liet ik mij leiden en vastzetten. Mijn benen werden gespreid vast gezet met touwen waarna hij plagerig met een zweepje over mijn lichaam streelde. Mijn tepels stonden stijf en kreeg heerlijke kippenvel. Hij ging achter mij staan, deed een condoom om, en na even lekker mijn gaatje te hebben nat gemaakt stak hij langzaam zijn eikel erin. Plagerig er even uit en dan weer erin, een aantal keer waarna hij langzaam geheel naar binnen gleed.

Man wat was dat een goed gevoel, die heerlijke pik van 19cm er in en uit. Ik riep op een gegeven moment ook harder, neuk me harder en dat deed hij maar wat graag. Het neuken ging weer even langzamer, omdat hij nog niet klaar wilde komen. Zo ging het ongeveer 10 minuten door, toen we van plaats wisselden. Ik deed ook uiteindelijk mijn pik in zijn strakke kontje en ook dat voelde zo lekker aan. Uiteindelijk stopten we en wisselden met de 2 op het bed.

hier gingen we verder over in een 69 positie die wel maar wat graag lang volhielden. Lekkere positie is dat toch, en af en toe omdraaien ook. Hij had er ineens genoeg van stond op, draaide mij op mijn knieen en nam mij doggy style. Hoe sloeg en toe lekker op mijn kontje en ondanks dat ik dat niet eerder geil vond, wondt het mij nu wel op. Ik ging steeds harder kreunen, en het duurde niet lang voor hij aangaf dat hij klaar ging komen. Ik sprong van het bed, en hij ging voor me staan waarna hij echt kreunend klaarkwam. Dat was een aardige lading die hij over mijn gezicht spoot, het droop gewoon langs mijn gezicht over mijn borstkas. Zeker 10 shots spoot hij, waarna ik die pik heerlijk in mijn mond nam en schoonmaakte.

Ik maakte mijn gezicht schoon, en ik ging hem daarna neuken. Ook ik kwam niet lang daarna klaar en hij wilde graag dat ik in hem klaarkwam, wat ik ook maar te graag deed.  Dat was een heerlijke inspanning uiteindelijk. We gingen op bed liggen en zoende elkaar weer en praatte er rustig op los. Eigenlijk meer om even te wachten tot anderen ook klaar waren.

Na totaal een uurtje was iedereen klaar en gingen we naakt weer even naar de woonkamer, waar wel ons opfriste en wat te drinken namen en een hapje. We gingen daarna weer terug naar de kamer waarna ik met 2 anderen ook naar de sling ging. Dit had ik 1 x eerder gedaan maar dat was toen wat minder succesvol. Ondanks dat en met volle moed, begonnen we met 3 tegelijk te zoenen en likken. Ik en een ander gingen op ons knieen en begonnen samen de ander te pijpen, allebei een kand van zijn heerlijke pik. Dit was degene met de grootste pik, een lekkere donkere pik van 22cm. Nog niet eerder een donkere man gehad, dus ook dat was weer een primeur. Maar toen ik zijn pik in mijn mond had, ging alleen door mijn hoofd, kan ik die wel hebben in mijn nauwe kontje.

Nou uitendelijk lag ik in die swing, en vroeg ik eerst de ander mijn te neuken. Zo kon hij mij een beetje rekken voor de donkere pik. En toen het uiteindelijk zover was, ging hij er makkelijker in dan ik had verwacht. Was dus een goed idee om eerst even door de ander op te laten rekken. Man o man, wat was dat een lekker gevoel. Zo een grootte had ik dus niet eerder gehad, maar ik zou hem zo weer nemen. Ik nam de ander in mijn mondje totdat het tijd werd dat ze beide klaar wilde komen, tegelijk nog wel. Ik bleef in de swing liggen, de donkere jongen haalde zijn pik uit me en spoot over mijn buik. Een enkele zover dat hij tot mijn nek kwam. De ander spoot heerlijk over mijn gezicht klaar.

Ik werd uit de sling gehaald en zoog hun pik nog even schoon. Dat is wel het minste dat ik kon doen na zoveel zaad. We wisselden daarna, en neukte ik de donkere jongen. Wat een contrast tussen zijn pik 22x6 en die van mij 15x4,5 maar hij vond het in zijn kontje heerlijk voelen. We wisselde weer en nu neukte de andere jongen de donkere jongen en pijpte hij mij.

We eindigde eigenlijk ik eerst klaarkwam over beide hun gezicht, maar het was beduidend minder dan de eerste keer qua zaad. We lagen alle 3 naakt op de grond, en heigde vrij heftig want het was ook veel werk, maar wel erg satisfying.

Daarna was het sexen een beetje klaar, en lagen we met 7 op de grond een beetje over elkaar heen. Af en toe nog even op zo een manier, dat de een nog even pijpten enz. en daar deed ik natuurlijk ook graag aan mee. Zo eindig de de avond na een goede 3 uurtjes en gingen we per koppeltje even onder dedouche. We hebben elkaar natuurlijk even goed ingesopt en aangekleed. 
Gewoon omdat het kon. We hebben nummers uitgewisseld omdat we ook afspraken elkaar los te kunnen bellen voor een onderonsje. 

Al met al een zeer geslaagde avond weer. Man, krijg er steeds meer zin in. Wie heeft voor mij een nieuw avontuurtje?
(mochten er wat typefoutjes inzitten, excuses het verhaaltje maakte me weer erg hitsig :-)

3949 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.