Roy en zijn Schoonvader Richard Deel 3

In dit deel zal Richard, de schoonvader van Roy, geen rol hebben. Het is wel naar aanleiding van die schoonvader, of beter gezegd het avontuur dat Roy met zijn schoonvader had, dat dit vervolgverhaal voor jullie verteld kan worden.

Het had enkele weken geduurd vertelde Roy dat hij en Elise weer in gesprek kwamen. Al die tijd was Richard ook niet in de praktijk van Roy geweest. De verhoudingen in de familiesfeer waren wat bekoeld. Maar afijn Elise en Roy groeiden voorzichtig weer naar elkaar toe, seks was nog een stap te ver voor Elise, maar de vriendelijkheid was terug. En uiteindelijk kwam Elise met de voor haar prangende vraag, ‘val jij al lang op mannen, Roy’?

Aarzelend begon Roy aan zijn antwoord. ‘Eigenlijk wist ik het niet dat ik opgewonden kon worden van mannen, tot het moment dat jouw vader en ik naar de sauna zijn geweest.’ Vanaf dat moment hebben je vader en ik af en toe elkaar verwent. ‘Van de laatste keer weet je alles’. Roy bloosde bij deze bekentenis. Hmm bracht Elise uit en liet het daarbij.

De week na deze openbaring kwam Roy thuis van zijn werk en zag tot zijn grote verbazing dat Elise Op de bank zat te zoenen met een voor Roy onbekende man. Als aan de grond genageld bleef Roy in de deuropening naar de kamer staan. Elise gaf Roy geen aandacht en bleef tongen met de man naast haar op de bank. Een aantrekkelijke blonde jonge man zoals Roy hem later aan mij beschreef. Sportief en lekker gespierd. Geen sportschooltype maar een hele mooie man van ca 1.90m. Roy bleef zo een tijdje staan kijken. Plots keek Elise opzij en zei ‘oh kijk daar heb je mijn man Roy, Roy dit is Nick. ‘Ga maar even op die stoel daar zitten hoor en geniet maar van ons.’ Gewillig nam Roy plaats op de hem aangewezen stoel.

Elise geilde Nick verder op door hem te tongen en te strelen op alle mogelijke plekken. Nick genoot van het spel van Elise. ‘Wordt je hier ook geil van Roy, of krijg je hem alleen maar omhoog als een man aan je zit.’ Roy wist niet hoe te reageren. Ach het lulletje is sprakeloos sprak Elise tot Nick. ‘Nou ga je maar douchen dan en trek de kleding aan die voor je klaarligt boven in de slaapkamer.’

Roy twijfelde en wilde nog wat vragen. Elise snauwde dat hij snel moest zijn.
Roy voldeed aan wat hem gevraagd werd en liep naar de douche. Vanuit de badkamer liep Roy naar de slaapkamer en zag daar een sexy rood/zwart kanten lingerie setje, slip en topje, klaarliggen. Er naast lagen zwarte netkousen en jarretels. Iets verderop lag een kort leren rokje en een naveltruitje van satijn. Voor het bed op de grond stonden een paar mooie zwartgelakte naaldhakken. Roy bekeek alles eerst nauwkeurig en kwam erachter dat Elise alles goed had voorbereid. Het leek erop of alles precies op maat voor Roy gemaakt was.

Eerst paste Roy het slipje, zijn bobbel kwam er erg mooi in uit. Strak en precies sluitend.
Het voelde geil aan. Het rode topje bedekte zijn borst en voelde comfortabel. Roy begon innerlijk te gloeien. De jarretels werden aangetrokken en daarna voorzichtig de netkousen, die daarop aan de jarretels bevestigd werden.
Het leren rokje werd omgeslagen en met een knoop aan de zijkant, linksvoor, dichtgemaakt. Dit ook weer tot verbazing van Roy, precies passend en sluitend. Het satijnen naveltruitje sloot ook precies om het lichaam van Roy, Zijn mooie lichtbehaarde strakke onderbuik stak geil af tussen rokje en naveltrui. Als laatste trok Roy de naaldhakken aan. Eerst maar even een paar rondjes door de slaapkamer dacht Roy, voordat ik de trap afloop.

Uiteindelijk besliste Roy dat het maar moest en liep voorzichtig de trap af en de kamer in. In de kamer wachtte Roy een verrassing. Elise en Nick hadden zich inmiddels ontdaan van hun kleding en Nick zat op zijn knieën tussen de benen van Elise. Elise lag heerlijk achterover met haar hoofd over de rand van de bank. Ligt kreunend begreep Roy dat Nick haar aan het bevredigen was. Roy werd bij het zien hiervan en denkende aan zijn tong in de vagina van Elise erg geil. Zijn pik kwam knel te zitten in het kanten slipje. Gillend en schokkend kwam Elise klaar. Nick bleef een tijdlang door likken. Elise sloeg haar benen over de schouders van Nick en duwde zo het gezicht van Nick strakker tegen haar kut. Roy had geen idee wat er nu van hem verwacht werd. Na een minuut of tien zo in de kamer te hebben gestaan, duwde Elise Nick van zich af en richtte zich tot Roy. ‘Zo sletje daar sta je dan,’ grinnikte Elise. ‘En hoe voelt het dat je moet toekijken hoe je partner door iemand anders seksueel bevredigd wordt.’ ‘Wel geil’ stamelde Roy.

Elise stond op en liep naar de stoel waarop Roy een half uur daarvoor nog had gezeten. Elise sloeg haar kamerjas om zich heen en nam plaats op de stoel. Nou sletje laat mij maar eens zien dan hoe jij een man verwend. Nick weet wat hem te doen staat en ik zal jullie filmen tijdens jullie spel. Plots zag Roy dan ook de camera staan naast de stoel. Door de zenuwen en spanning was hem dat niet eens opgevallen.

Elise nam plaats net buiten bereik van de camera. Nick ging rechtop zitten op de bank tegenover de camera. Toe nou maar sletje, op je knietjes voor Nick en laat je tong zijn werk doen. Roy liet zich langzaam door zijn knieën zakken. De schoenen gingen knellen bij zijn tenen. Ongemakkelijk bleef Roy zo zitten en zijn tong zocht zijn weg naar de ballen van Nick. Nick zakte heerlijk relaxed achterover met zijn handen in zijn nek. Minachtend keek hij naar beneden hoe Roy zijn ballen likte. Kijk me aan slet en lik mijn ballen en zuig er op. Roy keek angstig en geil naar boven. Het likken ging niet naar tevredenheid van Nick. Het gezicht van Roy werd tussen de bovenbenen van Nick klemgezet. Roy keek naar Nick omhoog. ‘En nu goed likken slet’. Roy knipperde met zijn ogen, waarop Nick zijn benen weer spreidde. Vol overgave likte Roy nu de ballen van Nick en nam ze een voor in zijn mond en zoog er zachtjes op. Nick kreunde van genot. ‘Mijn lul nu’ beval Nick.

Van de balzak ging de tong van Roy nu omhoog langs de schacht van Nicks lul en kon Roy het voorvocht van de eikel likken. Het voorvocht smaakte Roy goed. Om nog meer te kunnen genieten zoog Roy gulzig op de vette natte eikel. Roy voelde de eikel kloppen in zijn mond. Nick duwde zijn billen iets omhoog waardoor zijn lul dieper in de mond van Roy werd geschoven. Dit was het teken voor Roy om op en neer te gaan met zijn hoofd. Af en toe hield Roy zijn hoofd stil op het moment dat Roy de lul heel diep nam. Tot het kokhalzen bijna begon ging Roy verder met het neuken met zijn mond. Nick kreunde tevreden. Mooi Zo spraak hij geil uit. Je weet precies hoe een slet moet zuigen. Het kwijl liep langs de schacht van Nick. Zijn ballen glommen van het vocht. Een lichte straal ging richting zijn hol. Lik mijn kut schoon slet en snel een beetje.

Om zijn woorden kracht bij te zetten gleed Nick iets onderuit en trok zijn benen op. Roy begon gretig met zijn tong zijn eigen kwijl op te likken dat inmiddels de bilnaad van Nick had bereikt. Het kwijl werd goed verdeeld over en rond de neukgat van Nick. Roy kon hierdoor ook makkelijk met zijn tong het kutje van Nick binnendringen. Voorzichtig ging er een vinger mee naar binnen. Kort daarop zaten er drie vingers in het kutje van Nick, waardoor deze lekker werd opgerekt. Plots werd naast Roy op de grond een grote dildo neergegooid. Roy keek om en zag dat Elise knikte dat hij deze moest gaan gebruiken.
Roy greep de toegeworpen dildo en zette deze tegen de kringspier van Nick. Ontspannen lag Nick op de bank te wachten op het moment dat de dildo zijn lichaam zou binnendringen. Voorzichtig duwde Roy het topje naar binnen. Doordat er al drie vingers hun werk hadden gedaan ging de dildo makkelijk naar binnen. Nick genoot hoorbaar van de 20 cm die bezit van zijn lichaam nam.

Roy bleef neukbewegingen maken met de dildo, dan langzaam en dan weer iets sneller. Zijn tong en mond bleef al die tijd aandachtig de eikel en lul van Nick verwennen. Met gesloten ogen lag Nick zeer ontspannen te genieten. Roy voelde plots dan zijn leren rokje omhoog werd gelegd over zijn onderrug. Daarbij werden zijn benen uit elkaar geplaatst, de hakken werden verwijderd. Dit was voor Roy een opluchting. Zijn billen werden omhoog gezet. Daar zat hij dan als een hondje een lul te likken en te zuigen met omhoog gestoken billen. Op het moment dat Roy om wou kijken, beet Elise hem toe dat hij dat maar moest laten. Hierop werd een nachtmasker bij Roy aangebracht. Dit teefje hoeft niet te zien wat hij doet sprak Elise. Voelen is het enige dat telt voor dit sletje.

Het kanten broekje werd met een ruk omlaag getrokken. De lul van Roy klapte hierdoor hard tegen zijn onderbuik, voorvocht droop daarna op de vloer. Het kantenbroekje eindigde in de knieholte. Een tijdje liet Elise gebeuren waar beide heren mee bezig waren. Roy was zeer gespitst en hoorde het zoemen van een in en uitzoomende camera. Het maakte hem erg geil. De camera werd kort daarop weer op het statief gezet. Elise rommelde wat bij een kast en liep weer op beide heren af. Roy hoorde dat er iets uit een fles werd gespoten. Niet lang daarna begreep Roy dat het glijmiddel was. Zijn bilnaad en kutje werden vakkundig ingesmeerd. De dunne vingers van Elise vonden haar weg in de warme kut van Roy. Daarna voelde Roy dat Elise op haar knieën plaats nam tussen de gespreide benen van Roy. Roy stopte met zuigen. ‘Door zuigen slet’ en Elise duwde zijn hoofd terug over de lul van Nick.

Roy kokte van de enorme eikel die nu diep achter in zijn keel terecht was gekomen. Elise hield deze positie vast door haar hand op het hoofd van Roy te laten. Zo slet wij beslissen wat er gebeurt en niet jij. Elise bleef het kutje van Roy masseren en drie vingers gingen nu makkelijk naar binnen. De andere hand nam de dildo, die nog steeds de geile kut van Nick bewerkte, over van Roy en plaatste die nu voor de hol van haar sletje Roy en duwde die in een keer naar binnen. Voordat Roy hierop kon antwoorden werd ook zijn hoofd weer naar beneden geduwd en zat Roy klem tussen een gevulde hol, die een brandend gevoel gaf, en een diep gevulde pijpbek. Zoals Elise het noemde. Zo dit is je straf om mij te bedriegen met mannen. ‘Hoe voelt het’ lachte Elise. Hmm Hmm kon Roy alleen nog maar uitbrengen. Maar ik ben nog niet klaar met je vuil sletje. De dildo werd met een ruk weer uit zijn kut verwijderd. Roy voelde direct daarop iets diks tegen zijn opgerekte kut duwen.

Elise had in de tussentijd een dikke voorbinddildo omgedaan. 25 bij 6 cm. Kortom een behoorlijk ding voor Roy om te moeten verwerken. Niet al te zachtzinnig duwde Elise deze behoorlijke knaap in een keer bij Roy naar binnen. Roy wou een kreet van pijn slaken, ware het niet dat zijn mond nog gevuld was met de lul van Nick. Nick genoot van de warme mond van Roy en keek Elise geil in de ogen. Elise op haar beurt duwde de dildo verder in Roy door haar lichaam in de richting van Nick te brengen. Nick en Elise kwamen dicht bij elkaar, waarbij Elise half over de rug van Roy heen lag en waren ze in de gelegenheid om heerlijk te tongen.

Lange tijd zat Roy dus nu echt klem tussen Elise en Nick en was daardoor goed gevuld in beide neukgaten. Net op het moment dat Roy bijna geen adem meer kon krijgen spoot Nick zijn zaad diep in de keel van Roy. Vol overgave slikte Roy zoveel mogelijk weg. Nick genoot heerlijk van de zuigkracht die Roy nog had en bleef een tijdje kreunen omdat Roy ook de laatste druppel moest binnenkrijgen. Elise ging als een gek tekeer met de voorbinddildo. Mede omdat deze haar clitoris daardoor goed kon bewerken en stimuleren. Ook zij kon daardoor tot een hoogtepunt worden gebracht. Nick ging staan en plaatste zijn benen naast het lichaam van Roy. Half gehurkt nam hij plaats op de rug van Roy en zoende Elise intens.
Roy zat stevig op handen en knieën om de druk van Nick goed te kunnen verwerken. Elise voelde een orgasme aankomen en haar stoten in de kut van Roy werd ongecontroleerder. Hijgend kwam ze klaar onder het genot van de likkende tong van Nick over haar borsten.

Voldaan namen Nick en Elise plaats op de bank. Roy lag ondertussen helemaal uitgeput op de grond voor hun. Het kanten onderbroekje nog op zijn knieën. In de netkousen waren slijtplekken te zien ter hoogte van zijn knieën. Lachend bracht Elise uit ‘kijk dan het sletje heeft haar kousen vernield. Die moet ze de komende tijd maar terugverdienen wat jij Nick’.

Angstvallig keek Roy naar hun beiden omhoog en smeekte bijna om de kamer te mogen verlaten. ‘oké slet je bent klaar hier, ga je douchen en kleed je weer aan boven. En oh ja de film staan inmiddels online’. Nick en Elise genoten zichtbaar van dit alles.

Roy kroop omhoog, broekje iets omtrekkende ging hij richting de hal om naar boven te gaan. Roy genoot lang van de warme waterstralen. Toen hij dan ook weer beneden kwam was Nick verdwenen en zat Elise voldaan in haar stoel te genieten van een glas wijn.

Roy kwam naar haar toe en nederig bedankte hij haar voor de straf die hij had moeten ondergaan. Elise beloonde dit met een geile tongzoen. Wie weet komt er nog een vervolg slettebak. Braaf nam Roy daarop plaats op de bank.

Groet
Richy

3050 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.