2 keer een flop date

Geplaatst door: aries64 op 21-01-22

Het klikte prima tussen mij en Rene en toen hij het 3e drankje op tafel zette kwam hij lekker naast me zitten.

We wisten allebei wel wat we wilden en begonnen al snel te zoenen en te strelen Mmm heerlijk zijn hand onder mijn overhemd ging over mijn buik door naar een tepel en ik drukte mijn hand steviger in zijn kruis met flinke bobbel om hem aan te moedigen om vooral door te gaan en toen DINGDONG de deurbel. 
Even stopten we, maar hervatten al gauw weer onze lekkere bezigheden en Rene zoog net heerlijk aan mijn tepels en masseerde mijn harde paal door mijn jeans heen en weer die klote deurbel, nu een paar keer achter elkaar en iemand bonkte op de deur en riep zijn naam.
Wie is dat? fluisterde ik vragend
Dat zal Nico de buurman zijn zei Rene en stond op, want die Nico bleef bellen en bonken.
What the fuck is dit nu dacht ik terwijl ik mijn kleding fatsoeneerde en René naar de deur ging.
Ik hoorde wat gemompel in de gang en nam aan dat Rene de onruststoker afgepoeierd had, maar in plaats daarvan kwam hij met hem de kamer in, hij was duidelijk flink dronken en plofte in een stoel en keek lodderig om hem heen.
Heel onbeschoft vroeg hij om een borrel en luisterde geeneens toen Rene ons probeerde voor te stellen aan elkaar.
Nou had ik daar ook geen behoefte aan en toen Rene de kamer uit liep ging ik achter hem aan en ging mijn schoenen en jas aan trekken, terwijl ik daar mee bezig was kwam Rene naar me toe en vroeg wat beteuterd of ik nu al ging.
Ja wat dacht je dan Rene, ik heb geen zin om bij dat dronken droppie te zitten en te wachten tot hij eindelijk op hoepelt.

Ik snap het zei Rene en zei sorry hiervoor en gaf me een zoen, ik bel je later nog even oke?
Is goed en ik stapte de hal in en liep naar de lift. Wat een FLOP is dit zeg dacht ik in de lift naar beneden.
Later die dag belde Rene mij en verontschuldigde zich nogmaals, Nico woonde een verdieping lager en kwam geregeld bij hem langs en ja ze hadden vroeger een relatie gehad maar dat was al lang over en uit.
Hij had hem duidelijk gemaakt dat hij voortaan eerst maar even moest bellen voor hij langskwam dus dit zou niet meer gebeuren verzekerde Rene mij. Hij had hem binnengelaten om ruzie te voorkomen, want Nico kon nogal opvliegend zijn. 
We praten nog wat verder en maakten een nieuwe afspraak, want we vonden elkaar toch wel erg leuk en dit was onvoorzien en toch ook niet iets om af te haken. 
Wat nu volgt is NIET gebeurd, maar is mijn fantasie van de 2e date.
Voor ik mijn jas en schoenen uit kon trekken pakte Rene me vast en we zoenden hartstochtelijk Mmm we hadden er allebei zin in dat was duidelijk en ik kneep even stevig in zijn kruis. Ga jij alvast naar de kamer en dan pak ik snel wat te drinken en hij verdween richting keuken en even later kwam hij al binnen en kwam lekker naast me zitten en we proosten even en zetten onze glazen neer en gingen zalig zoenen en strelen, ik had mijn overhemd al gedeeltelijk los gemaakt en duwde zijn mond naar mijn borst, hij snapte de hint en verwende mijn tepels, Ohh wat is dat geil en ik duwde mijn hand steviger tegen de flinke bobbel en kneep erin, hij zoende me op mijn mond en hijgend zei hij, kom we gaan naar bed toe schat, hebben we meer ruimte.

Een heel goed idee en in de slaapkamer vlogen de kleren uit en al zoenend had ik eindelijk die pik in mijn hand en trok eraan.
Hmm even wachten zegt Rene en gaat op bed zitten en trekt mijn slip naar beneden, mijn pik veert omhoog en hij geeft er een kusje op, kom draai je eens om zegt hij en ik doe wat hij vraagt en ben benieuwd wat hij van plan is.
Een kus op elke bil en hij trekt ze van elkaar, wat een lekker mannenkutje en ik voel zijn tong tussen mijn billen gaan en hij begint me te rimmen, na een tijdje stopt hij en zegt hou je billen even van elkaar, weer doe ik wat hij vraagt en zie dat hij wat uit een lade pakt en dan tussen mijn billen smeert, als hij het neerzet kan ik zien dat het vaseline is en hij smeert het er flink op en dan voel ik zijn vingers tegen mijn strakke aarsje drukken en langzaam naar binnen komen, wat een geile zucht bij mij ontlokt, lekker he en hij begint heen en weer te gaan, zo dat gaat gesmeerd en trekt dan aan mijn heupen zodat ik weer met mijn stijve pik voor hem sta, hij likt mijn ballen en gaat naar boven terwijl ik voel dat zijn vingers weer in mijn aars gaan en dan hapt mij mijn pik naar binnen en begint te pijpen, ik wankel ervan op mijn benen zo lekker geil is het.
Stop zeg ik want ik hou het niet meer, zeg ik en hij laat mijn pik uit zijn mond floepen en ik buk en zoen hem en druk hem achterover op bed, ik ga met mijn tong over zijn gladde borst en buik richting zijn zalige harde staaf, ik ben zo geil en verspil geen tijd en neem zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond en begin hem te pijpen, hij pakt mijn hoofd stevig vast en aan zijn gehijg te horen geniet hij er duidelijk van, ik pijp hem en masseer ook zijn ballen.

Na een tijdje zo lekker bezig te zijn trekt hij me omhoog en al zoenend rollen we om, ik lig op mijn rug en eerst krijgen mijn tepels een kusje en een beet, net hard genoeg dat het geil is en dan voel ik zijn vingers weer tussen mijn billen en in mijn mannenkutje en dan begint hij me weer zalig te pijpen, terwijl hij tussen mijn benen zit, hij duwt mijn benen wat omhoog en stopt met pijpen, eerst weer mijn tepels en dan zoenend komt hij op me liggen en leidt met zijn hand zijn pik naar mijn smachtende geile mannenkutje en duwt ertegen, ontspannen schatje hijgt hij fluisterend en ik pak zijn billen en duw ze naar beneden ook hijgend dat hij moet doorgaan en voel zijn eikel zijn weg naar binnen vinden en de rest van die zalige staaf volgt, ik gil het uit van genot en moedig hem aan om me te neuken, hij pakt mijn billen stevig beet en neemt een tepel in zijn mond en neukt me met flinke halen, O wat geil, ga door geile seksbeer en knijp harder in zijn billen en ik voel hoe ik spontaan klaar begin te komen en laat hem dat weten met een hard hijgende IK KOMmmm, Oh wat geil hoor ik. IK KOMmm ook en hij stoot zijn pik tot zijn ballen mijn gebeukte kontje in.
Al hijgend en zuchtend liggen we zo een tijdje tot zijn pik verslapt en na een geile zoen gaan we richting douche. ons opfrissen voor de volgende ronde........
Helaas, bij de 2e date kwam ik de lift uit en zag Nico in het gangetje bij Rene net naar binnen gaan.
Ben toen maar naar huis gegaan en heb Rene gemaild dat ik van verder contact af zag.

1933 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.