Mailcontact met Paul (en zijn belevenissen)

Zo! Klaar! Ik heb zojuist het verhaal ‘Jens speler van het elftal’ geschreven en gepubliceerd. Het schrijven maakt me rozig, zeg maar geil. Ik moet denken aan Paul, een man met wie ik al een aantal jaren contact heb. Het is alweer een ontzettende tijd geleden dat hij bij mij is geweest om samen seks te hebben. Bij de gedachten aan zijn leuke krullen, zijn lekkere billen, grote, dikke pik en zijn kale balzak begint mijn kruis zich te vullen. Ik besluit om hem een mail te sturen.

‘Hoi Paul, Vandaag was ik weer eens een seks verhaaltje aan het schrijven om te publiceren op Homo.nl. Een verhaaltje gebaseerd op eigen ervaring en fantasie. Vind ik leuk om te doen. Bedacht mij ineens dat jij wellicht ook verhalen leest op homo.nl. Die gedachten maakten mij geil. Ben vandaag alleen thuis, dus ... Broek laten zakken en pik in de hand genomen. Even heerlijk gespoten. Jij nog wat beleefd de laatste tijd? 

Oh ja ... Alsnog: de beste wensen voor 2022. Groetjes, Blondboy’. 

Zoals beschreven ik was nogal geil dus toen ik op verzenden had gedrukt, liet ik mij onderuit in de bureaustoel zakken en opende ik mijn broek. Mijn hand glijdt over mijn kruis. Ik voel mijn harde pik. Met mijn handen pak ik de rand van mijn spijkerbroek en boxershort vast, til mijn onderlichaam op en duw mijn broek richting mijn enkels. Mijn pik is hard en ik ben geil. Mijn handen glijden over mijn tepels onder mijn spijkerblouse. Ik neem de tepels tussen wijsvinger en duim en knijp erin. Een siddering.


In mijn rechterhand heb ik mijn harde, kromme pik vast. Ik begin mezelf af te trekken, terwijl ik met mijn linkerhand mijn tepels masseer. Wat ben ik geil. Ik ga nog meer onderuit zitten en bij de gedachte aan de belevenissen met Paul verhoog ik het tempo. Mijn rechterhand gaat op- en neer langs de stam van mijn stijve pik. Ik voel mijn ademhaling versnellen, het tempo wordt opgevoerd. Mijn linkerhand glijdt via mijn behaarde buik naar mijn kale balzak. Ik neem hem vast en met mijn rechterhand blijf ik aan mijn harde, kromme pik trekken. Ik voel dat mijn balzak richting mijn lichaam getrokken wordt. Een heerlijke ontlading volgt. Ik spuit een aantal warme stralen dik sperma op mijn buik.

Ik blijf nog even zitten nagenieten van het klaarkomen. Mijn vingers glijden door het sperma op mijn buik. Ik breng de natte vingers naar mijn mond en proef de zoet, zilte smaak van het zaad. Heerlijk.

Een paar dagen later open in mijn mailbox en zie de reactie van Paul:

‘Hoi Blondboy, Jij ook nog het allerbeste voor 2022! (Mag vast nog wel). Dat is lang geleden dat we elkaar via de mail hebben gesproken, laat staan elkaar hebben ontmoet en geil met elkaar bezig waren, en mijn warme vocht op je lichaam mocht spuiten … Hmmm krijg er spontaan een stijve van. Ik heb even wat verhaaltjes gelezen op de site … wel geil’


En hij schrijft verder: ‘Ik heb weinig beleefd de laatste tijd, maar enige tijd geleden wel bij de sauna geweest. Ik zat toen even alleen in een sauna toen er een jonge vent binnen kwam. Ik had al een klein gevoel, dat hij wel eens geil zou kunnen zijn. Hij ging schuin tegenover mij zitten en zag hem al kijken naar mijn pik. Ik keek daarna ook even met een geile blik richting zijn pik en zag al dat die van hem al een beetje stijf werd. (Ik bedacht me: dat beloofd nog geil te worden hier in de sauna).

Ondertussen glom mijn lichaam al van het zweet en begon hij ook al lekker te zweten. Hij zag dat ik keek en wreef met zijn hand over zijn balzak en zijn inmiddels al stijf wordende pik. Zijn pik werd zichtbaar stijver. Ik begon ook voorzichtig mezelf te strelen en bleef richting het raampje van de deur kijken om in de gaten te houden dat niemand eraan kwam.  Op een gegeven moment komt de jongen een bankje lager voor mij zitten en pakt mijn bijna stijve pik vast, neemt hem in zijn mond en begint mij te pijpen. Met mijn rechter hand kom ik bij zijn pik terecht en begin hem lekker af te trekken. ‘Je hebt zo’n lekkere dikke, grote pik’ zegt de jongen ‘dat heb je vast vaker gehoord?’ Ik grinnik en knik bevestigend, denkend aan jouw opmerkingen over mijn pik. ‘Die van jou mag er ook zijn’ zeg ik. ‘Ja geil’ zegt de jongen ‘maar die van jou is wel ietsje groter dan die van mij’.

Vervolgens gaan we staan en houdt hij mijn pik tegen zijn pik aan en trekt met een hand de twee harde pikken tegen elkaar af. Ik zie in mijn ooghoek dat er twee dames aankomen. Snel gaan we zitten en leggen de handdoek een beetje over onze kruizen om zo onze knetterharde pikken te verbergen. Het lijkt erop dat de dames niets door hebben en ik hoop dat ze snel naar een andere sauna gaan, omdat deze sauna veel te warm is. Maar helaas. Ze gaan op hun handdoek liggen. Ik kijk naar de dames, maar werd er niet geil van. Daar waar ik normaliter wel kan genieten van een mooie vagina en stevige borsten en billen, kreeg ik van deze dames geen stijve en word mij pik steeds slapper.

Ik wacht nog even tot mijn pik slap is,  sta op en sla de handdoek om mijn middel en verlaat deze sauna en trek mijn badjas aan. Buiten wacht ik even en zie dat de jongen ook naar buiten komt lopen. We beginnen te lachen ‘dat was wel even spannen en geil’ zeg ik ‘zullen we ons avontuur nog even afmaken?’. De jongen knikt instemmend en we lopen richting het stoombad in de kelder van het complex. We lopen richting de deur van het stoombad en zien dat er geen badjassen bij de deur hangen en geen slippers staan. Ik vraag me af of er helemaal niemand is. Ik doe mijn badjas uit en hang m’n handdoek op. Mijn pik begint van geiligheid al weer stijf te worden. De ruimte is lekker warm en gevuld met stoom als we binnen wandelen. Onze pikken zijn stijf en wel lopen door naar achteren.


Nu maar hopen dat er in de ruimte niemand zit, we zien niet eens de betegelde bank achterin de ruimte. Gelukkig is er niemand. Ik ga op mijn rug op het plateau liggen en de jongen komt andersom naast me liggen en neemt mijn stijve pik in zijn mond. Hij begint me met flinke halen te pijpen. Ik neem zijn pik in mijn mond. We gaan samen flink te keer in de met stoom gevulde ruimte die onze lichamen heerlijk glad en nat maakt. Ik voel dat ik ga klaarkomen en spuit mijn warme, geile zaad in zijn mond. De jongen komt over mij heen zitten en ik begin aan zijn stijve pik te trekken. Hij komt klaar en spuit zijn geile zaad op mijn buik. We gaan uitgeput op het plateau liggen.

Na een paar minuten komen er een oudere man en een vrouw de ruimte binnen lopen.  We kijken elkaar aan en moeten lachen. Het stel loopt door naar de betegelde banken, het lijkt erop dat ze ons door de stoom niet hebben opgemerkt. Na een tijdje verlaat ik het stoombad en wens de jongen ‘veel plezier die dag’. Hij knikt. Enige tijd later komen we elkaar bij de aufguss tegen, kijken elkaar aan en glimlachen naar elkaar. Er zaten 25 andere mensen bij de aufguss, dus ik probeerde ‘de knop even om te zetten’ om niet weer een stijve pik te krijgen.

Dit is mijn laatste belevenis in de sauna. Was een ontzettend geile belevenis, schrijft Paul. We stonden naderhand nog even wat te praten en toen hebben wij elkaar redelijk sneaky elkaar nog even aangeraakt. Hij raakte met zijn hand mijn pik nog even aan.

Misschien wil je mijn belevenis wel publiceren onder jouw pseudoniem. Dat zou ik wel ontzettend geil vinden. Ik zal ook je andere geile, verhalen lezen. Wie weet heb je al eens eerder over ons geschreven en herken ik mij wel in die verhalen. Geile groet, Paul’

Ik besluit om direct een bericht te sturen:


‘Hoi Paul, Jazeker kunnen 'de beste wensen' nog wel. Ik hang daar nooit zo'n strakke tijd aan. Je kan mijns inziens altijd iemand 'het beste wensen'. HAHA ... Maar geil verhaal geschreven. Lekkere belevenis. Heerlijk daar in de sauna. Nog nooit geweest, maar als ik het zo lees dan denk ik, boh .. wil ik ook wel!

Ik heb door alle drukte en pandemie geen tijd meer om te 'daten'. Al moet ik eerlijk zeggen, dat de geilheid de kop opsteekt en ik wel weer een keer wil afspreken met je. Ik schrijf op dit moment regelmatige verhalen op Homo.nl. Een mix van verlangen/ fictie/autobiografisch. Wat volgens de lezers en beoordelingen goed ontvangen wordt. Ik schrijf inderdaad onder pseudoniem 'Blondboy' mijn verhalen. Maar goed, jij stemt dus wel in met een publicatie van de belevenissen in de sauna? Geile groet, Blondboy’.

Paul bevestigd dat hij het ‘leuk vind als je mijn "sauna verhaal" onder jou pseudoniem gaat publiceren. Ik hoef het niet onder een eigen profiel te publiceren. Zullen wij na de pandemie weer een keer afspreken? Of samen een keer naar de sauna gaan om een avontuurtje te beleven? Ik zal op Homo.nl je andere geile verhalen ook nog even gaan lezen.. en dan m'n stijf geworden pik even lekker aftrekken.. denkend aan jou ... hmmm. Geile groet, Paul’.

Ik stuur hem een mail dat ik het verhaal ga publiceren en hoop inderdaad dat we snel weer een keer zullen afspreken, zodat ik zijn geile, grote, dikke pik en zijn geschoren balzak weer eens kan verwennen. Nu al zin om mijn geile zaad over zijn borst te spuiten. 

1726 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.