Kat ontsnapt

'Godsamme, onze kat is ontsnapt uit de achtertuin' schrijft Astrid van drie deuren verder. 'Meen je niet?' stuur ik haar terug 'moet ik je even helpen met zoeken?'. 'Als je dat zou willen' schrijft Astrid 'dat zou heel fijn zijn'. Het is al later op de avond en het is koud en kil buiten als ik gekleed in een dikke winterjas, met huishoudtrapje en zaklantaarn naar het huis van Astrid loop. Samen lopen we via de brandgang naast haar huis in. Ik zet de huishoudtrap neer tegen de schutting, klim op de trap en schijn over de schutting de tuin van de achterburen in. 'Miep kom dan?' roept Astrid 'kom bij vrouwtje'. Ze rammelt met een bakje met kattensnoepjes. 'Ik zie geen beweging in deze tuin' zeg ik en ik pak de huishoudtrap op en kijk over de schutting en andere tuin in. 'Miep, kom dan?' blijft Astrid roepen. We lopen zo de tuinen langs van buren en achterburen die aan de brandgang grenzen. 


'Ja daar loopt ze' fluister ik en schijn met mijn zaklantaarn de tuin in van Geert. Geert woont een paar deuren verderop. Ik laat Astrid op de huishoudtrap klimmen en geef haar de zaklantaarn. 'Daar achterin, links bij de keukendeur' zeg ik. Astrid bevestigd dat het Miep is. 'Blijf jij staan kijken, dan loop ik naar Geert' zeg ik. 'Het is wel donker bij hem thuis' zegt Astrid. Ik loop naar de voorkant van het huis en klop op de voordeur. Het licht op de slaapkamer gaat aan en Geert opent het raam. 'Wat is er?' vraagt Geert en ik vertel hem dat Miep van buurvrouw Astrid bij zijn achterdeur zit. 'Wacht ik kom naar beneden' zegt Geert en sluit het raam. Geert opent de voordeur en laat mij binnen. Zijn haar zit door de war en hij heeft een slaperige blik in zijn ogen. 'Sorry dat ik je wakker heb gemaakt' verontschuldig ik 'maar ik dacht die slaapt vast nog niet'. 'Had vannacht slecht geslapen, dus ik was eerder naar bed gegaan' spreekt Geert al gapend uit. Hij strijkt met zijn hand door zijn haar. Hij is gekleed in een wijde lichtblauwe boxershort, die enigszins halverwege zijn ronde billen hangt. Geert is een gespierde jongeman van 40 jaar oud, heeft een licht behaarde borst en buik. Boven de rand van zijn wijde boxershort zie ik donker, getrimd schaamhaar. 'Je boxerhort hangt bijna onderaan je kont' zeg ik al glimlachend tegen Geert. Hij glimlacht en trekt de boxershort op. Ik kijk stiekem naar zijn kruis en zie dat een flinke pik zich aftekent in de dunne stof, zijn gespierde, behaarde benen zijn goed zichtbaar. We lopen samen naar de achterdeur en ik loop de tuin in om Miep te pakken. 'Ik heb haar' fluister ik richting Astrid en loop richting de schutting. Ik geef Miep over aan Astrid. 'Fijn' zegt Astrid. 'Laat de huishoudtrap maar even staan, die haal ik zo wel op' zeg ik. 'Is goed, dan ga ik naar binnen met Miep' zegt Astrid. 'Dank je wel Geert' roept ze richting de achterdeur 'sorry dat we je wakker hebben gemaakt'. 'Prima hoor, geen probleem' zegt Geert 'Blij dat Miep is gevonden. Fijne avond Astrid'. 'Jij ook bedankt' zegt Astrid tegen mij. 'Is goed buurvrouw, geen probleem' zeg ik. Astrid loopt naar huis met Miep in haar armen en ik loop naar Geert die nog steeds bij de achterdeur staat. 

'Brrrr, koud!' zegt Geert als hij de achterdeur dicht doet, nadat hij mij naar binnen heeft gelaten. 'Ja man, kil en koud, vooral als je gekleed in enkel een boxershort bij een geopende achterdeur blijft staan' zeg ik en glimlach naar Geert. 'Kijk, je krijgt wel mooi stijve tepels' grap ik en raak met mijn vinger zijn rechter tepel aan. Geert duwt mijn hand weg. Hij glimlacht. Pakt met zijn rechterhand zijn kruis vast en zegt 'dikke lul man, het is echt koud jij grappenmaker'. Ik zie dat hij met zijn hand niet zijn hele zaakje vast kan pakken. Ik merk dat ik nieuwsgierig ben naar zijn pik, zijn ballen. Ik kijk hem aan. Geert kijkt mij aan. We glimlachen. Hij wrijft over zijn kruis. Hij kijkt naar beneden en kijkt omhoog. We staren naar elkaar. Ik wrijf over mijn kruis. 
Ik voel dat mijn pik stijf word. Ik ben nieuwsgierig naar zijn pik. Ik zie dat de stof van de boxershort wat naar voren komt staan. We kijken elkaar aan. Geert bijt op zijn onderlip. Ik kijk naar zijn kruis, die zichtbaar groeit. Ik kijk Geert weer aan. Een glimlach. Ik kijk weer naar zijn kruis. Zijn hand glijd achter het elastiek van de boxerhort en hij duwt de boxerhort naar beneden. Zijn hand klemt om zijn stijf geworden pik. De boxershort beland op zijn enkels. 

Ik wrijf over mijn kruis en ga op mijn knieën voor Geert op de grond zitten. Geert kijkt naar beneden, ik kijk omhoog. Hij komt wijdbeens voor me staan en leunt met zijn lichaam tegen het aanrecht aan. Hij trekt aan zijn inmiddels knetterharde pik en duwt zijn eikel tegen mijn lippen. Ik neem zijn pik in mijn mond en zuig hem verder naar binnen. Mijn lippen omvatten de schacht van zijn dikke, stijve pik. Geert leunt achterover. In zijn rechterhand heeft hij zijn behaarde balzak vast. Ik heb zijn pik vast met mijn rechter hand. Ik beweeg mijn hand op- en neer, zijn eikel heb ik in mijn mond en glijd over mijn tong. Ik duw mijn mond verder over de schacht en begin zijn dikke, stijve pik te pijpen. Geert kneed zijn balzak. Met zijn linkerhand duwt hij mijn hoofd richting zijn lichaam. Ik voel de eikel tegen mijn huig aankomen. Ik moet kokhalzen. Het vocht loopt langs mijn lippen over mijn kin. Mijn neus komt in zijn getrimde schaamhaar. Een heerlijke geur. Ik voel zijn linkerhand op mijn hoofd en hij begint mijn mond te neuken. 

Ik kokhals en omsluit zijn pik met mijn lippen. Mijn tong glijd langs de schacht. Ook zijn rechter hand beland op mijn hoofd. Ik kan gaan kant op als Geert zijn warme, zoete zaad in mijn mond spuit. Zijn rug achterover leunend tegen het aanrecht. Ik voel de warme stralen van voorin de mond over mijn tong achterin mijn keel terechtkomen. Ik slik. Moet proesten. Zijn handen dirigeren mij op te staan. Geert gaat op zijn knieën voor mij op de grond zitten. Hij kijkt omhoog zonder iets te zeggen. Zijn handen openen de sluiting van mijn spijkerbroek. Hij trekt de broek en onderbroek resoluut naar beneden. Mijn pik is hard en plopt omhoog. Hij kijkt omhoog terwijl hij zijn mond opent en zijn tong uitsteekt. Ik neem mijn pik in mijn hand en probeer hem in zijn mond te duwen. Geert houd zijn hoofd naar achteren en schud met zijn hoofd 'Nee'. 'Niet pijpen' zegt Geert 'trekken en spuiten in mijn mond'. Ik begin mezelf af te trekken terwijl ik naar beneden naar Geert kijk. 

Hij zit met zijn benen wijd op zijn knieën, naakt voor mij op de grond. Zijn mond is open en zijn tong is uitgestoken. Hij heeft zijn slappe pik in zijn rechterhand en zijn linkerhand masseert zijn behaarde balzak. Met de duim en wijsvinger van mijn linkerhand knijp ik in zijn rechter tepel. Geert kreunt. Met mijn rechterhand trek ik mezelf af. Ik voel dat ik ga klaarkomen. Mijn ademhaling word zwaarder en ik voel dat mijn geschoren balzak samentrekt. Ik sluit mijn ogen als ik op het punt sta om klaar te komen. Ik open mijn ogen terwijl ik naar beneden kijk. Geert heeft zijn oogleden op elkaar en zijn tong vangt alle stralen warm zaad op. Hij likt de laatste druppel zaad van mijn eikel af. Mijn lichaam siddert. Zijn tong gaat zijn mond in en ik zie dat Geert het zaad slikt. Hij komt overeind, trekt zijn boxershort omhoog. Als ik mijn broek dicht maak en naar beneden kijk, zie ik een vochtplek in zijn boxer ontstaan. 

'Geil' zeg ik. Geert knikt. 'Welterusten' zegt Geert als ik hem voorbij loop en via de voordeur naar buiten loop. 'Welterusten' zeg ik terwijl ik me omdraai. Geert glimlacht. 'Ik kruip lekker tegen Jacqueline aan' zegt hij. 'Ik zie je later' en hij steekt zijn hand op en sluit de voordeur. Ik kijk achterom en zie dat de verlichting in de gang uit gaat. Het huis is donker. Met een gelukzalig gevoel loop ik naar de brandgang om mijn huishoudtrap op te halen en loop terug naar mijn huis. Lekker douchen en dan slapen. 

2881 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.