Een pokkegeile zaterdag

Ik werd wakker op een zaterdag met het briljante idee dat ik zaad in mijn kont wilde. Zo startte ik mijn laptop op en plaatste een advertentie:

‘Slanke boy is op zoek naar een geile daddy die zachtjes aan wil neuken en in een lekker kontje klaarkomt tot de laatste druppel.’

Dan spoelde ik mijn kontje en ging terug naar de laptop waarop ik tientallen mails ontving.

Ik had uitdrukkelijk gevraagd om een skype-adres om elkaar wat te kennen en ruim 85% viel af. Zo had ik er nog vier over. Ik camde met alle vieren en de eerste kwam te snel klaar. Hem zou ik later eens pijpen op date. De tweede woonde drie huizen van mijn moeder, dus dat was neen lol. De derde was bingo. Zijn penis was niet te groot en hij zei dat hij veel spuit. Hij zou me rimmen en rustig aan neuken op mijn tempo en het sap aan me delen. Bij de vierde had ik een afspraak voor de week later. Hij woonde in een open bebouwing met een tuin waarin niemand ons kon zien en horen. Toen ik binnen kwam ontving hij me naakt. Een kusje en een tong later zaten we in de tuin, want het was zonnig en redelijk warm. Daar ontkleedde ik me en zag hij de plug in mijn kont steken. Hij zat in zijn ligzetel en ik ging op zijn bovenbenen zitten en we wisselden speeksel uit.

Ik voelde zijn harde lul tegen de mijne kletsen, dus ik verschoof me wat en begon hem in mijn mond te nemen. Deepthroaten was niet moeilijk bij hem en dat deed ik gezwind. Hij was dol op lekker veel speeksel en een supernatte blowjob. Dat is ook mijn fetisj. Zijn paal was aalglad en ik slurpte mijn speeksel en zijn voorvocht op en spuwde het terug uit op zijn lul. Hij smeerde zijn lul op mijn gezicht, zodat dat ook lekker glad was. Hij kuste me toen wat en ik nam zijn lul en stak hem rustig aan in mijn kontje, als ik de plug verwijderde en opzij legde. Zijn glimlach toen hij me penetreerde was goud waard. Hij leek direct op me verliefd te vallen. De rest schoof er redelijk goed in en ik voelde dat hij volledig in me zat. Ik bonsde op zijn staaf neer en de mijne was enorm stijf. Ik omhelsde hem en kuste hem in zijn nek. Ik zei dat ik van hem hield en zijn lul perfect past bij me.

We switchten van positie naar doggy en ik haalde mijn gsm boven. Ik filmde hoe ik werd geneukt door deze stevige geile daddy. “Deze slet wordt goed genomen door iemand die mijn vader kan zijn. Fucking geil!” zei ik in de camera. Hij nam de camera over en filmde zijn lul in mijn boypussy in en uit gaan. Het voorvocht van de mijne drupte op de zetel en ik pikte het op met mijn vingers en stak ze in mijn mond.

Daarna wou hij eens proberen me op te pikken en zo te neuken. Het lukte weliswaar! Niet voor lang, maar lang genoeg om zijn ballen te kletsen tegen mijn billen en innig te zoenen als ik hem omhelsde. Daarna lag ik op mijn rug in de zetel met de benen in zijn nek. We lachten naar elkaar alsof we geliefden waren en dat was teken voor me om mijn benen rond hem vast te klikken zoals geliefden dat doen. Dat duwde hem over de rand en drie stoten later spoot hij me vol. Mijn derde lading ooit in mijn kontje. Hij bleef in me en ik rukte mezelf klaar op mijn buik. We tongden voor een kleine minuut en toen hij uit me ging, nam ik de plug en stak hem in mijn kont. Er mocht geen druppel uitvallen tot ik thuis was.

Daar camde ik met een willekeurige kerel en vertelde ik dat ruim een uur geleden werd genomen door iemand en me heeft gevuld zoals het hoort. Hij geloofde me niet en liet mijn slank kontje zien en haalde de plug eruit. Ik perste het zaad van een quasi onbekende man eruit en ik hoorde mijn campartner hard klaarkomen toen hij riep: "Ooooh, geil sletje." Jammer genoeg was het een Nederlander, die ergens in het noorden woonde, want hij was zeer vocaal (welke Nederlander niet?) en wou mijn aars onderspuiten en dat zou veel geweest zijn. Misschien op een dag?

2954 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.