Bob

Geplaatst door: lurker op 03-02-22

Ik stuur Bob een bericht: "Mooie foto's! Fijn filmpje ook :-) Alleen een beetje jammer dat je sperma op jezelf belandt, zou je dat niet liever op de ander spuiten?" en binnen een uur krijg ik reactie "Uiteraard, kom maar langs als je durft!". Ik vraag of donderdag 10:00 uit komt en dat blijkt het geval, ik krijg een adres en daarnaast de reactie "Heb er nu al zin in, maak je borst maar nat ;-)".


Best een beetje gespannen bel ik op donderdag om 1 minuut voor 10 aan, Bob doet meteen open, bestudeert me van top tot teen en zegt vervolgens "Kom binnen!", waarna hij opzij stapt en me de hal in laat gaan. Als hij de deur weer achter zich dicht gedaan heeft zegt hij "Je ziet er prima uit, alleen nog wat veel kleren aan" en als ik naar hem kijk knipoogt hij. Hij vervolgt "Wil je je nu meteen uitkleden, of??" Daarop reageer ik met "Niet zo snel". Bob zegt "Oké", laat me mijn jas ophangen en neemt me mee naar de woonkamer. Dan haalt hij voor ons beide wat te drinken en vervolgens zitten we tegenover elkaar.


We praten eerst over algemene zaken zoals het nieuws, interesses zoals hobby's en muziek en geleidelijk aan bespreken we enkele seksuele zaken, waarna Bob zegt "Dan zou ik nu graag een striptease krijgen, Sander" en meteen word ik rood en blijft het even stil. Dan besluit ik op te staan, mijn schoenen uit te schoppen en mijn shirt uit te trekken en op de stoel te leggen waar ik net nog op zat. Bob zegt "Langzamer, zo is het geen striptease ...", waarna ik veel langzamer mijn broek uit doe en ook lang doe over mijn sokken. Net als ik twijfel of dit genoeg is zegt Bob "Ga door ..." en daarop trek ik ook langzaam mijn boxer uit en die leg ik bij mijn andere kleren, waarna ik naakt ben maar nog wel op zo'n twee meter van Bob sta en niet zo goed weet wat nu.


Bob blijft aanvankelijk kijken, maar maakt dan met zijn vinger de beweging dat hij wil dat ik dichterbij kom. Ik loop langzaam zijn kant op, maar omdat hij zijn vinger blijft bewegen loop ik door totdat ik vlak voor hem sta. Dan begint hij me aan te raken, eerst rustig aan de zijkant van mijn benen, omhoog, dan naar mijn buik en dan omlaag naar de schaamstreek. Toch duurt dat niet lang. Hij zegt "Draai je om" en ik draai me om. Vervolgens raakt hij mijn onderrug aan en daarna mijn billen. Als hij daar klaar mee is zegt hij "Die trap die je in de hal gezien hebt leidt naar boven, we gaan in de badkamer verder, loop maar voor me uit" en ik loop inderdaad voor Bob uit naar de hal, de trap op naar boven en de badkamer in. Daar zegt Bob "Stap in bad en ga zitten" en ook dat doe ik, waarna Bob zijn broek en sokken uit doet en ook in bad stapt, ik zie al een aardige bobbel in zijn boxer zitten.


Dan komt Bob vlak voor me staan met zijn boxer, en dus piemel, niet ver van mijn gezicht en zegt "Je weet vast wel wat ik nu wil doen?" en als ik vertwijfeld kijk zegt hij "Ik wil graag gepijpt worden". Ik zeg weer "Niet zo snel", gevolgd door "Aftrekken wil ik wel doen en je mag ook in mijn gezicht klaarkomen". Weer zegt Bob "Oké" en dus trek ik zijn boxer omlaag, pak zijn piemel vast en begin er aan te trekken en zijn ballen te masseren. Ik doe dit zo enkele minuten lang en als Bob aangeeft dat hij gaat klaarkomen houd ik zijn eikel vlak voor mijn gezicht terwijl ik hem probeer aan te kijken. Dat lukt niet echt, want Bob kijkt naar de muur boven me.


Als Bob is bijgekomen geeft hij aan dat hij moet plassen en hij vraagt of hij dat ook over mijn gezicht heen mag doen. Ik wil daar eigenlijk over nadenken, maar na een paar seconden denkt Bob "Wie zwijgt, stemt hopelijk toe" en dus begint hij te plassen, zijn straal eerst richtend op mijn linkerschouder. Als ik hem dat laat doen beweegt hij de straal richting mijn gezicht. Ik trek mijn gezicht niet weg, dus even later belandt zijn plas op mijn wangen, voorhoofd, neus en mond en als hij zegt "Doe je mond eens open" doe ik ook dat, waarna Bob in mijn mond plast, al loopt het meeste dat er in komt er vrijwel meteen ook weer uit.


Dan vraagt Bob of ik mijn hoofd iets meer achterover wil houden om meer plas op te kunnen vangen in mijn mond en ook dat doe ik, waarna hij even later afknijpt en "Slik!" zegt. Voordat ik er erg in heb wat ik nu eigenlijk aan het doen ben heb ik inderdaad zijn plas doorgeslikt. Net als ik me dat begin te beseffen zegt Bob "Mond weer open!" en om geen spelbreker te zijn doe ik mijn mond weer open, waarna Bob nog twee keer mijn mond vol plast en mij zijn plas laat doorslikken.


Dan is Bob klaar met plassen, maar zegt hij "Neem mijn piemel even in je mond om de laatste druppels af te likken" en als ik ook dat gedaan heb zie ik Bob denken. Aanvankelijk weet ik niet waaraan, maar als zijn piemel vlak voor mijn gezicht weer stijf begint te worden krijg ik een vermoeden. Bob heeft bedacht dat hij meteen wel kan proberen nog een stap verder te gaan en dus zegt hij met een strak gezicht "Pijp me" en wederom weet ik niet hoe ik moet reageren, maar ja, zijn piemel heb ik net al wel even in mijn mond gehad en aangezien ik ergens ook wel nieuwsgierig ben naar pijpen open ik mijn mond en neem ik zijn piemel opnieuw in mijn mond.


Ik pak daarop Bobs piemel ook vast met mijn handen, maar hij zegt meteen "Probeer eens alleen met je mond ..." en dat doe ik vervolgens dan ook. Terwijl ik me volledig op mijn mond en Bobs piemel focus vraagt Bob of ik hem weer aan zou willen kijken en dat probeer ik dus, maar het is vrij lastig om zo schuin omhoog te kijken terwijl je iemand pijpt en dus zegt Bob "Ik beweeg mijn piemel wel even heen en weer, hoef jij alleen maar mij aan te kijken" en ja hoor, ook dat laat ik gebeuren.


Ook nu duurt het nog best wel even voordat Bobs hoogtepunt zich aandient, maar als het bijna zover is trekt hij zijn piemel terug en zegt hij "Ik wil deze keer graag in je open mond schieten, dus hou je mond open en steek je tong uit" en ook dat doe ik. Even later komt Bob klaar terwijl zijn eikel net voor mijn mond boven mijn tong hangt en zijn sperma belandt deze keer dus vooral in mijn mond. Als er nog een klein beetje sperma op zijn eikel zit vraagt Bob me die af te likken en als ik dat gedaan heb zegt hij meteen "Slik!" waarna ik zijn sperma doorslik en mijn lege mond toon ter bevestiging.


Dan vindt Bob het voor nu even genoeg, hij zegt dat hij weer naar beneden gaat en dat ik me kan gaan douchen, ik kan een handdoek gebruiken uit de kast die hij aanwijst. Na het douchen droog ik me af en met de handdoek om mijn middel loop ik de trap af naar beneden. Ik loop de woonkamer in omdat ik denk me nu misschien aan te kunnen gaan kleden, maar op de stoel waar ik mijn kleren heb achtergelaten liggen ze niet meer en net als ik stil sta en dat besef komt Bob aanlopen, die de handdoek van me af grist en zegt "Ineens preuts geworden?" en de handdoek op de grond gooit. Bob geeft aan dat het half twaalf en dus lunchtijd is en dat hij al wat heeft klaargezet in de keuken. Ik loop met hem mee, ga net als Bob aan de keukentafel zitten en we lunchen vervolgens 'gewoon', ook al is Bob gekleed en ben ik nog steeds naakt.


Na de lunch zegt Bob weer naar de badkamer te willen en daar aangekomen moet ik weer in bad plaatsnemen, maar ik mag nu blijven staan. Ook Bob kleedt zich uit en vervolgens pakt hij zeep waarmee hij eerst zichzelf inzeept. Ik word op een gegeven moment met mijn rug naar hem gedraaid en vlak nadat Bob begonnen is met mij inzepen stopt hij zomaar opeens een vinger in mijn gaatje. Ik uit daarop een schrikgilletje en Bob zegt "Lekker strak gaatje, daar wil ik best mijn stijve piemel in stoppen, of anders 3 vingers". Ik zeg weer "Niet zo snel", waarna Bob zegt "Nou, vooruit, houden we het bij 2 vingers" en voordat ik er erg in heb heeft hij ook een tweede vinger naar binnen geduwd in mijn gaatje en masseert hij mijn prostaat. Binnen de kortste keren heb ik een stijve en niet veel later kom ik ook klaar. Dat doe ik in de andere hand van Bob, want die had hij inmiddels bij mijn eikel gehouden. Nadat ik klaargekomen ben zak ik ineen op de bodem van het bad. Bob laat me vervolgens mijn eigen sperma van zijn hand likken, doorslikken en daarna mijn lege mond tonen.


Net als ik blij ben dat ik de vingers van zijn andere hand niet hoef af te likken zegt Bob "Dat was lekker hè Met drie vingers is nog beter, dus dat doe ik de volgende keer" en ik zou niet weten hoe ik nu moet reageren. Afwijzen? Gaat niet echt, met twee vingers gemolken worden was net best wel lekker en misschien heeft hij gelijk dat met drie vingers nog lekkerder is. Instemmen? Gaat ook niet echt, want ik ben al best wat grenzen over gegaan vandaag, had zelfs voor de lunch verwacht dat ik alweer naar huis zou gaan. Uiteindelijk zeg ik dan maar weer "Niet zo snel" en daarop barst Bob in lachen uit, wetend dat dat dus nog wel gaat gebeuren ... vandaag.

3395 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.