Jammer dat het eenmalig was.... (II)

Vervolg op deel I

Liefdevol nam hij mij bij de hand en leidde mij naar zijn slaapkamer. Het was duidelijk dat hij op een vervolg had gerekend, want zijn slaapkamer werd sfeervol verlicht door talloze kaarsen. In het midden van zijn gezellig ingerichte slaapkamer met fraaie en smaakvolle homo-erotische schilderijen aan de wand, stond zijn grote bed klaar. In een vloeiende beweging vleiden we ons op zijn grote bed neer en al snel vonden onze monden elkaar weer. Wat kan die man zoenen zeg! We kropen heerlijk tegen elkaar aan en knuffelden en masseerden elkaar. Geen plekje werd overgeslagen en ik voelde spanning in mijn lijf en zijn lijf oplopen. Alles was heerlijk gevoelig. De ene keer lag hij op mij en de andere keer lag ik op hem. Daarbij wreven onze toch als enigszins vochtige pikken heerlijk tegen elkaar. Ze zaten heerlijk in de weg en waren beide staalhard. Weer zocht hij via mijn tepels mijn mond en mijn eikel drukte zacht tegen zijn gewillige kontje aan, maar het bleef bij voorzichtig aanraken.

Na een tijd heerlijk vrijen vroeg ik aan hem of ik hem mocht voelen en hij zei gretig ja. Hij ging op zijn rug liggen en zijn paal stak recht omhoog. Snel griste hij een tube met glijmiddel van zijn nachtkastje en smeerde zijn lul daar gretig mee in. Een beetje plagend langzaam kroop ik op hem en liet mij langzaam zakken op zijn keiharde paal. Ik voelde hoe zijn warme eikel tegen mijn kontgaatje drukte en liet hem langzaam naar binnenglijden. De flinke pik vulde mij behoorlijk, maar zondemeer voelde het erg goed. Er ontsnapte een kreet uit zijn mond. Ik was dus niet de enige die hiervan aan het genieten was. Een beetje plagend langzaam bewoog ik op en neer op zijn paal, totdat hij mij vroeg of ik op mijn rug wilde gaan liggen. Dat deed ik maar al te graag! Ik ging op mijn rug liggen en trok mijn knieën op. Hij kwam tussen mijn benen liggen en al snel vonden onze monden elkaar weer en we lagen heerlijk te tongzoenen. Ondertussen zocht zijn pik zijn vertrouwde plekje en het duurde dan ook niet lang voordat ik zijn eikel tegen mijn glibberige kutje voelde drukken. Veel was er niet voor nodig om de 20 cm naar binnen te laten glijden. Onze tongen lieten elkaar gaan en hij begon mij langzaam te neuken. Een beetje pesterig liet hij zijn pik uit mijn kontje glijden en er vervolgens weer in een vloeiende beweging hard in te gaan. Ik werd heerlijk geneukt en hij voerde het tempo op. Dit was heerlijk en ik hoopte dat het nog lang niet over was, maar al met al waren we elkaar toch zeker al anderhalf uur aan het opvrijen geweest en bij ons alle twee was het zaad niet meer ver weg. Ik kon het niet laten heerlijk aan mijn keiharde pik te trekken, terwijl hij mij nog steeds heerlijk aan het neuken was. Toen hij het tempo opvoerde, begonnen zowel hij als ik een beetje te hijgen en ik voelde zijn al stevige lange pik nog verder opzwellen in mijn kontje. Met een kreet van hem kwamen we bijna gelijktijdig klaar. Ik voelde zijn warme zaad diep in mijn darmen gespoten worden en zelf kwam ik ook klaar met een grote ontlading, waarbij ik zelfs mijn eigen zaad kon proeven omdat ik mijn gezicht raakte. Hij liet zijn bezwete lijf op het met zaad en zweet bedekte lijf van mij zakken en weer vonden onze monden elkaar. Dit was zo lekker en hij bleef nog even lekker op mij liggen. Helaas werd zijn pik zachter en floepte uit mij en ondertussen voelde ik ook wat van zijn warme zaad uit mij lopen. Maar we lagen nog heerlijk met elkaar te zoenen.

Na een half uur zo gelegen te hebben stonden we op en dronken samen een beker thee. We hadden alle twee heel erg genoten van deze ontmoeting, maar we merkten ook dat we nog best wel geil waren en het duurde dan ook niet lang, of de bekers met thee werden neergezet en we gingen verder waar we gebleven waren en genoten weer van het heerlijke zoenen. Hoewel onze lijven nog plakten van het zweet en het zaad, stonden we op en liepen weer naar de slaapkamer. We gingen liggen en binnen de kortste keren waren onze lijven weer in elkaar verstrengeld. We bewerkten elkaars tepels, zogen aan elkaar pikken, afgewisseld met een paar heerlijke tongzoenen. Hij vroeg mij op mijn zij te gaan liggen en hij kwam achter mij liggen, strak tegen mij aan. Ik voelde een inmiddels bekende eikel vragen om toegang en behendig schoof hij zijn pik weer in mij. Wederom voelde het heerlijk en ik merkte dat hij nog genoeg energie had om nog een keer mij heerlijk op te vullen. We waren zo geil dat het hem niet veel tijd kostte om nog een keer te komen en al snel vulde mijn darmen zich weer met zijn heerlijke zaad; wat had deze man een hoop zaad weg te geven! Hij fluisterde in mijn oren dat hij mij nog niet gevoeld had en hoewel ik genoeg had aan zijn heerlijke pik in mij, wilde ik hem natuurlijk niet teleurstellen. Hij ging snel op zijn rug liggen en trok zijn knieën omhoog. Alles was nog glibberig genoeg en ik plaatste mijn kortere, maar dikke gepiercete pik tegen zijn kontje aan. Moeiteloos gleed ik naar binnen bij hem. Dit voelde inderdaad ook heel erg prettig en al snel voerde ik het tempo op, maar omdat ik net zo heerlijk geneukt was, duurde het niet lang of ook ik zou klaarkomen en met een kreet van zuiver genot vulde ik op mijn beurt zijn darmen. Daarna  stelde hij voor om even te gaan douchen en al knuffelend en zoenend hebben we elkaar ingezeept en afgespoeld. Toen wij na het afdrogen ons weer aangekleed hadden sprak hij de wens uit dat we elkaar maar snel weer moesten ontmoeten. Dat vond ik ook en hoewel we nog enkele berichtjes hebben uitgewisseld, heb ik daarna niets meer van hem gehoord. Ik vind het wel erg jammer, want zelden had ik zulke fijne, lekkere seks met iemand gehad.

3054 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.