Het voetbal sletje.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 07-02-22

Voor ik begin dit verhaal kan realiteit zijn? En dit ik pas niks aan voor wie dan ook! Frederick-Jan is een tamelijk bekende lokale fabrikant in mannen speelgoed (klein geheim zelf vaak uitgeprobeerd). Nou en denk je totaal niet interessant maar mensen haak niet af. Frederick-Jan, heeft niet altijd zo gehete en de fabriek kreeg hij voor verleende diensten door de jaren heen? Laten we terug in de tijd gaan denk aan een voetbal complex, kleedkamers daar zat achttienjarige Freddy veel. Laat zo zeggen voetballen kon die niet had andere talenten! Tijdens de rust van de wedstrijd gaf hij het team nieuwe moed met zijn mond en zijn handen. Begrijp goed Freddy pijpte menig speler welk voetpunt scoorde in de tweede helft. De aanvoerder wilde meer maar Freddy deed daar niet aan, niet voor geld of gratis ritje in de mans porsche geen denken aan. Daar kwam verandering in kwam nieuwe aanvoerder die bracht iets nieuws mee dildo,s. Freddy hoefde de man niet te pijpen alleen de juiste dildo in vetten en paar keer in de man heen en weer laten gaan. De man scoorde misschien minder maar kwam telkens als geiser.

 

Zo begon voor Freddy een nieuw avontuur de nieuwe voorzitter bracht de dildo,s mee was fabrikant erotische mannen speelgoed. De voorzitter zag in Freddy wel iets dat fout was okay speel kameraad. Freddy werd vaak op kantoor geroepen en de nieuwe dildo,s werden uit geprobeerd soms te dik. Iedereen wist het niemand zei wat! Waarom de aanvoerder ze kreeg was vlam/geliefde van de voorzitter.  De kerel bleek geen aanwinst voor het team. Wat ze in voorzitter kamer deden was geen praten alvast. Werd wel gesproken op andere manier.

 

Tegenwoordig tijd Freddy is nu Frederick-Jan heeft de fabriek welk wijlen voorzitter bezat nu. Ik weet hoe kan voetbal sletje directeur van fabriek worden lees mee? Nieuwe naam en bereid bepaalde diensten te verrichten. De voorzitter was kleine Freddy niet vergeten. Hij de voorzitter was net als aanvoerder laan uitgestuurd maar hij was Freddy niet vergeten. Hij had Freddy gechanteerd en die was uitgewoond op de directie tafel. Toen oude kerel stierf geen erfgenaam mooi wel Frederick-Jan erfde de fabriek. FJ wist succes van de fabriek te maken en zijn verleden achter hem te laten. Ik vraag vriendelijk lees en geniet dus fantaseer. Oordeel op inhoud niet schrijfstijl of wat dan ook?

3615 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.