MMM wat nu weer?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 13-02-22

Even deze 2 feiten voor aan ander verhaal begin voor wie wil lezen. Het voetbal sletje gaat over groep acceptatie lees goed je vernederd jezelf om toch er bij te horen. En ik schrijf voor mijzelf en wie moeite neemt het te lezen! Daar verwarrend voor 1 minuut lezer kan zijn leg even uit. Frederick-Jan kennen we had probleem thuis. Hij moet kiezen geluk van diegene of wat de buiten wereld zal denken. Het probleem is een zwartharige man Jonas. Hij volgt zijn oma op als de huishoudelijk hulp. Oma heeft hem alles geleerd ook wie dus wie is kent ieder in het huis! Laurents is de zoon van fj heeft heet van Jonas maar mag niet. Laurents heeft verkering met rijke vrouw uitgezocht voor hem. We komen in het verhaal tijdens afscheid van oma Jannie. Jonas staat naast haar in zijn uniform strak als altijd. Laurents luistert niet zo bekijkt Jonas ondanks fout is. Laurents heeft Jonas wel meer gezien met minder aan bij het schoonmaken.


FJ ziet het wel hopend Laurents verliefdheid of hoe wil zien is zo over. Natuurlijk weet hij Laurents rotzooit in het magazijn. Moet naar buitenwereld doen of hij hetero is. Maar is nodige keren betrapt met zijn broek op zijn knieën! Hij weet welke magazijn medewerker wel zin heeft in vol gepompt te worden. Meestal vluggertje op een pallet of achter langs  tegen een stelling. Meestal zien ze de beloning in hun loon zakje ook wie zwijgt. Maar we waren bij oma Jannies afscheid wat beëindigd is net. Jonas gaat de bibliotheek doen en de familie terug naar hun taken die middag. Dat Laurents zin heeft in hem niet okay maar ze zullen elkaar toch zien. Jonas is er nog als Laurents thuis komt.

Het is heet in de badkamer dus Jonas draagt alleen een short. Laurents voelt zich vies onwetend? dat Jonas er is komt in zijn slip binnen. Een heette blik is genoeg om nader te komen. Laurents tong wordt verwelkomt in Jonas mond zou kunnen zeggen. Al snel zijn ze beiden spiernaakt en tong hockey gaat verder. Hun handen vinden elkaars penis en ze trekken elkaar af al tongend .Weinig tijd om te genieten FJ komt de bad kamer in, Jonas vertrekt met zijn spullen wetend dat ook preek zal krijgen! We zijn ook weg horen Laurents en fj discussiëren en later fj boos de badkamer uit komen.FJ spreekt achter gesloten deur met Jonas. Nee Jonas mag blijven het verliefdheid probleem moet opgelost worden. Hoop mensen dat wie dan ook genoten heeft van dit verhaal?

3271 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.