Circle jerk spinners play

Geplaatst door: damian op 14-02-22

Met een tissue veegde hij zijn sperma van zijn bureau. Heerlijk om na een drukke dag stoom af te blazen en je genotsknots ter hand te nemen.

De ene keer rukte hij zichzelf snel naar een hoogtepunt en de andere keer probeerde hij het zo lang mogelijk uit te stellen. De keren dat hij het uitstelde spoot hij mega veel zaad wat meestal in zijn eigen gezicht terecht kwam. Zijn gezicht zat dan onder het zaad. Hij sloot zijn ogen en fantaseerde dat het zaad was van meerder jongens en mannen die over hem klaar waren gekomen. En terwijl hij met gesloten ogen lag te fantaseren smeerde hij zijn zaad uit over zijn pik en ballen. Heel even duwde hij dan een vinger in zijn eigen poepertje die zijn kringspier beroerde. Hij kreunde zachtjes van genot. Zich aftrekken deed hij dagelijks. Het maakte hem niet uit waar in huis als hij maar heerlijk kon klaarkomen. Als alleenstaande man was dit de manier om aan zijn trekken te komen. Tot op heden had hij er geen problemen mee om aan solosex te doen. Al dat geswipe op verschillende gaychats vond hij sowieso maar niks. Liever ontmoette hij zijn dates in het echt. Maar naarmate hij ouder werd, werd zijn behoefte om elk weekend op jacht te moeten minder.

Soms scoorde hij wel eens een hitsige jongeman die helaas binnen een kleine 15 minuten alweer buiten stond omdat die bij de eerste aanraking van zijn penis zijn zaad al verschoot. Ach, soms is een snelle wip ook niet erg hoor. De laatste tijd begon hij steeds meer te zoeken op filmpjes waarbij mannen en jongens in een groepje stonden en zichzelf dan aftrokken terwijl ze naar elkaar keken. Soms hielpen ze elkaar een handje of een mondje. Maar het bleef vaak bij het samen masturberen. Het leek hem dan ook super geil om samen met een groepje in een cirkel te staan masturberen terwijl je elkaar bekijkt. Nu hij er zo weer aan dacht begon zijn pik weer een teken van leven te vertonen. Binnen no time stond deze dan ook weer stokstijf in zijn broek. Hij voelde zijn staaf kloppen in zijn broek naar besloot hem deze keer niet te bevrijden. Het was al laat en hij moest de volgende dag weer vroeg op.

Hij bekeek de uitnodiging. Hoe hij er aan was gekomen wist hij niet meer en ook niet wie hem dit had gegeven. Hij scheurde de enveloppe open en bekeek de brief die bij de uitnodiging zat. Het zag er fancy uit, zwart met goud en een logo wat leek op een rad. Veel stond er niet in de brief, alleen een tijdstip en locatie waar hij moest zijn. Subtiel onderaan de brief stond de dresscode. In de hoek stonden de letters NUDE! Hij draaide de brief om om te kijken of er op de achterkant ook nog wat zou staan. Maar deze was blanco. Aangezien hij al over een uur weg moest dook hij snel de douche in. Hij zocht wat makkelijks om aan te trekken, deed nog even een lekker luchtje op en vertrok. Niet veel later arriveerde hij op de locatie. Een afgelegen woonboerderij zo te zien. Hij zag meerdere auto’s staan, zo te zien waren er dus meer mensen uitgenodigd. Hij zag een pad met daarop allemaal pijlen die hem naar de achterkant van de woonboerderij voerde. In de verte hoorde bij al wat geroezemoes en besloot op het geluid af te gaan. De deur werd open gedaan door een wat oudere heer. Hij wilde zich aan hem voorstellen maar de man drukte een vinger op zijn lippen.

‘Ssstttt, hier hebben we geen naam’, zei de man mysterieus, ‘ hier zijn we allemaal anoniem.’

‘Kom, we gaan deze kant op.’

Hij volgde de oudere man richting een grote ruimte die schemerig verlicht was. Nu waren de stemmen duidelijk te horen en eenmaal in de grote ruimte zag hij meerder mannen en jongens die met elkaar in gesprek waren. Hij werd hartelijk begroet en de mannen en jongens kwamen om hem heen staan. Hij keek om zich heen en zag een divers gezelschap. Opeens ging er een bel. Iedereen draaide zich om en keek naar de oudere man. Hij wenkte iedereen naar voren en vertelde dat het tijd was. Hij keek om me heen en zag iedereen zich ineens uitkleden. De oude man keek hem aan en wenkte hem het zelfde te doen. Hij deed wat hem werd gevraagd en als in een trance kleedde hij zich ook uit. Daar stonden ze dan, allen naakt alsof het de gewoonste zaak van de wereld was om bij een vreemde naakt te zijn. Sommige kregen al een stijve pik en begonnen met zichzelf te spelen. Iedereen bekeek elkaar maar raakte elkaar niet aan. Af en toe werden de piemels tegen elkaar aan gedrukt als een soort handdruk. En hoe meer hij om me heen keek hoe meer stijve lullen hij zag. Het duurde dan ook  niet lang meer voordat iedereen met een stijve rondliep. Hij kon mijn ogen niet van al die pikken afhouden. Alle soorten en maten kwamen voorbij, groot, klein, dik, lang, kort, besneden of onbesneden, kaal of bebost , behaarde mannen , onbehaarde mannen en mannen die zich kaal scheerde.

Zijn pik stond ondertussen aardig hard en hij besloot me ook af te trekken. Ik besloot bij een groepje te gaan staan die met elkaar in een kring stond te rukken. Ze keken me aan, knipoogde en gingen verder met masturberen. Aan sommige was te zien dat ze snel zouden klaarkomen. De eerste was een jonge knul die zijn zaad rijkelijk liet vloeien. Vol verbazing keek hij naar al het zaad wat uit zijn lange dunne pik stroomde. De jongen hijgde en schokte terwijl hij het laatste beetje zaad uit zijn neukstaaf klopte. Sommige mannen keken elkaar goedkeurend bij het zien van zoveel zaad.

‘Dat was lekker veel knul, ‘zei een van hen.

De jongen lachte verlegen en liep weg om het zaad van zijn handen te vegen. Hij hoorde verder ook iemand klaarkomen en als snel volgden er nog een paar. Twee mannen vertrokken direct nadat ze waren klaargekomen. Blijkbaar moesten die snel weer terug naar huis omdat de vrouw zat te wachten. Weer ging de bel, nu voor de tweede keer. Iedereen stopte met masturberen en keek waar naar de oudere man. Hij wenkte naar twee mannen die achter in de ruimte stonden. Ze trokken een doek van iets af wat leek op een soort van tafel. Nu ze dichterbij kwamen kreeg men beter te zien wat het was. Alhoewel het nog steeds niet duidelijk was wat het voor moest stellen knikte iedereen goedkeurend en keek weer naar de oude man.

‘Heren, mag ik jullie kennis laten maken met de circle jerk spinner, ‘zei hij met een geile lach zijn gezicht.

Iedereen keek ernaar en had nog steeds geen idee wat het nu moest voorstellen of wat de bedoeling was van deze circle jerk spinner.

‘Ik zal het jullie uit leggen, ‘zei de man.

Ondertussen begon de oude man te vertellen wat het was en hij bekeek het geheel. Het had wat weg van een zwart rond bed maar dan kleiner en het draaide rond. Plots werd hij beet gepakt en richting het bed begeleid.

´Ga maar op je handen en knieën zitten op het plateau, ‘zei de man, ‘deze gaat zo meteen langzaam ronddraaien en telkens wanneer hij stopt neem jij de pik die voor je staat in je mond.’

Hij hoorde de mannen om hem heen mompelen.

‘Heren, u kunt allemaal om het plateau heen gaan staan. Pak de penis van de persoon naast u beet en masturbeer elkaar, je stopt wanneer hij voor je staat en laat je pijpen.’

Het plateau begon langzaam te draaien en hij zag alle mannen elkaar aftrekken. Het duurde dan ook niet lang en het draaien stopte. Een jongeman met een besneden dikke lul stond nu voor hem. Hij deed zijn mond open en de jonge knul begon hem in zijn mond te neuken. Ondertussen rukte de andere elkaar af terwijl ze toe keken. De jonge knul neukte hem in zijn mond als een bezetene. Hij voelde zijn ballen tegen zijn kin aan slaan en het leek erop dat de knul zou klaarkomen. Net op het moment dat het bijna zo ver was draaide het plateau weer. De jonge knul voegde zich weer bij de rest en gingen allen verder met wat ze aan doen waren. Zijn gedachte draaide overuren. Wat was dit geil zeg. Telkens een andere pik in je mond. Hij was er zo geil van geworden dat zijn eikel glom van het voorvocht. Al die tijd had niemand zijn pik aangeraakt. Als dat zou gebeuren zou hij spontaan zijn klaargekomen zo geil was hij. De volgende pik die in zijn keeltje verdween was een stuk groter dan die van de jonge knul. Een grote dikke vleesstaaf werd voor zijn neus gehouden wachtend totdat hij zijn mondje zou openen. Deze keer had hij er moeite mee on deze volledig naar binnen te werken. Hij had de dikke vleesstaat maar voor een derde in zijn mond en nu al leek het erop alsof zijn huigje werd aangetikt. Gelukkig raakte hij snel gewend aan de dikte en ook deze man begon hem in zijn mond te neuken. Lange halen deze keer, telkens een stukje verder zijn keeltje in tot hij bijna moest kokhalzen. Slierten kwijl vielen op de grond toen de man zich terugtrok.

Het plateau draaide weer rond, nog twee mannen te gaan en dan had hij iedereen een keer in zijn keeltje ontvangen. Qua afmetingen vielen de laatste twee gelukkig mee en kon hij hun pikken tot aan hun ballen in zijn mond nemen. Het was tijd voor de tweede ronde en de mannen deden nu een stapje dichterbij. Daar waar hij in de eerste ronde nog de tijd had om alle pikken lekker lang te pijpen was het in de tweede ronde anders. Het tempo werd verhoogd en hij had minder tijd om te pijpen. Het waren z’n 5 stoten per pik die hij te verwerken kreeg toen de volgende zich al aanbood. De circle jerker spinner deed zijn  werk goed. Nu iedereen richting zijn hoogtepunt ging werd het tijd voor de laatste ronde. Omdat iedereen elkaar aftrok kon er niet worden valsgespeeld wie er als laatste klaar zou komen. Voor degene die als laatste over zou blijven had men een verrassing in petto. Het plateau draaide nu sneller en kon hij alleen nog maar even aan de eikels likken van de mannen. Het hijgen werd heftiger en het duurde niet lang meer voor de eerste klaarkwam. Het was een kleine wat gezette man met een nogal lange pik. Hij spoot zijn zaad over hem heen en hij voelde de man zijn sperma tegen zijn billen aan spatten. Hij keek in de rondte om te zien wie de volgende zou kunnen zijn. Ook de jonge knul die al eerder deze avond was klaargekomen had zich bij het groepje gevoegd. Nummer 2 en 3 volgden elkaar snel op en ook deze mannen spoten over zijn billen heen. Hij voelde nu het zaad van billen afglijden langs zijn ballen.

Nog een 6 man moesten hun zaad kwijt. Zo te zien probeerde iedereen het klaar komen uit te stellen al was dat wel moeilijk omdat een ander aan je pik zat te trekken en het tempo bepaalde. Telkens wanneer hij een pik in zijn mond nam proefde hij het voorvocht en bij sommige al een beetje sperma. Hij vond het een geil gezicht dat de mannen om hem heen zich aftrokken en hij al het zaad op zich kreeg. En daar was de volgende alweer, deze keer geen zaad over zijn billen maar in zijn gezicht. Hij kreunde zachtjes en likte het zaad van zijn lippen. En nog een keer werd hij in zijn gezicht gespoten. Dikke zaadklodders druipen van zijn voorhoofd af. De mannen die al klaar waren gekomen stonden nog steeds in de cirkel en speelden met hun slappe piemels. Een paar kregen alweer een harde maar mochten niet meer mee doen met het spel. Er waren nog 3 man over die bevredigd werden. Ze keken elkaar aan in de hoop dat de ander zou klaarkomen. De ruimte had zich gevuld met de geur van zaad. De mannen kreunde en hijgde erop los. En ook de derde hield het niet meer en spoot zijn heerlijke mannenpap over zijn kontje. Nu waren er nog maar twee over die nog niet waren klaargekomen. Hij keek omhoog en zag dat het de man met de dikke vleesstaaf was en die jonge knul met die lange dunne pik.

‘We hebben twee winnaars, ‘zei de oudere man ineens.

Hij keek hem aan en liep op hem af.

‘Zou je het lekker vinden om in beide gaten te worden volgespoten? ‘vroeg hij zachtjes.

Hij knikte en zijn hart bonsde in zijn keel.

‘Laat het plateau maar draaien, voor wie word het mond of kont, ‘zei hij met een glimlach.

Het plateau begon te draaien en hij zag beide staan kijken. Hun pikken stonden paraat om in de aanval te gaan. Plots stopte het plateau hij keek op en zag dat de jonge knul voor hem stond. Dit betekende dat de man met de enorme dikke vleesstaaf achter hem zat. Zonder verder wat te zeggen duwde de jongen knul zijn pik in zijn mond. De knul duwde hem zo ver mogelijk zijn mond en pakte zijn hoofd beet om deze heen en weer te schijven over zijn stijve penis. Ondertussen smeerde de man het sperma van de andere mannen over zijn gaatje om zichzelf soepeltjes toegang te verschaffen tot zijn warm strak grotje. Hij voelde de druk op zijn kringspier. De man probeerde zijn dikke eikel naar binnen te drukken. Veel kon hij niet zeggen want de jonge knul had zijn pik tot achter in zijn keeltje geduwd. Er zat niks anders op dan het laten gebeuren. Stiekem genoot hij van deze  behandeling nog meer dan de circle jerk die ze in het begin van de avond hadden gedaan. Al was dat ook erg geil. Hij voelde wat warms en nat tussen zijn billen. De man was met zijn anus aan het likken. Het voelde heerlijk en hij ontspande daardoor volkomen. Nu hij zo ontspannen was probeerde man het weer om zijn lul naar binnen te brengen. Deze keer ging het al een stuk beter en kon hij de grote dikke vleesstaaf beter hebben. Met kleine stootjes duwde de man zijn pik verder naar binnen. Een ding was zeker, dit was de grootste penis die hij ooit in zich heeft gehad. De jonge knul bepaalde het tempo en toen de man eenmaal zijn warme grotje had gevuld neukte ze hem beide synchroon. Vanuit zijn ooghoeken zag hij dat een aantal mannen zichzelf weer begonnen af te trekken en dichterbij waren komen staan. De jonge knul gaf aan dat hij bijna zou gaan komen waardoor de man zijn tempo ook opvoerde. Zijn kringspier omsloot de dikke vleesstaaf  en om de man eerder aan zijn hoogtepunt te helpen spande hij deze extra aan.

Precies wat de man nodig had om zijn zaad in zijn darmen te lozen. De man stootte diep, hij voelde hem pulseren zijn anus. Het zaad vulde zijn kontje en bij het terugtrekken voelde hij het langs zijn ballen glijden. Hoeveel het was kon hij niet zien maar aan de reacties van de andere mannen te horen was het aardig wat. De man duwde nog plagerig zijn zaad terug met zijn lul en neukte hem nog eventjes door. De jonge knul had ondertussen ook zijn zaad geloosd in zijn keeltje en ook hier was het meer dan hij kon wegslikken. Nu had hij de jonge knul in het begin van de avond zien klaarkomen en hij wist dat de jonge knul veel zaad had. Maar hij had niet verwacht dat het de tweede keer nog veel meer zou zijn. Wat hij niet kon wegslikken kwam er langs zijn mondhoeken weer uit. De jonge knul trok zijn pik terug en smeerde het zaad over zijn gezicht. Hij sloot zijn ogen en genoot van wat de jonge knul deed. Het was nu tijd dat ook hij een keer klaar zou komen. Hij draaide zich om en ging op zijn rug liggen. Hij keek om zich heen en begin zichzelf af te trekken. Zijn pik was zo nat van het voorvocht dat zijn handen over zijn lul gleden. De mannen verzamelde zich om hem heen en bevredigden zichzelf boven hem. Hij keek omhoog en zag allemaal pikken en ballen boven hem. Hij werd nog geiler van het uitzicht en rukte zich naar een hoogtepunt. Hij kreunde , zijn ademhaling ging omhoog, zijn pik stond fier omhoog, hij voelde zijn ballen omhoog kruipen klaar om zijn zaad omhoog te stuwen. Hij kwam bijna klaar, hij voelde het komen. Hij hoorde de mannen om hem heen hijgen. Ook zij stonden op het punt om weer klaar te komen.

Piep..piep..piep..piep….Hij schrok wakker. Zijn wekker bleek al een tijd te gaan. Nog slaperig deed hij zijn wekker uit en ging op de rand van zijn bed zitten. Had hij dit alles nu gedroomd? Het voelde zo echt aan allemaal. Hij sloeg de dekens van zich af en zag ineens een natte plek in zijn bed. Had hij een zaadlozing gekregen in zijn slaap? Natte dromen zijn toch alleen voor pubertjes ging het door zijn hoofd. Hij stond op en trok een badjas aan. Eerst even een kopje koffie dacht hij. Eenmaal beneden zag hij dat er een brief in de bus lag. Hij draaide de enveloppe om en herkende het logo meteen.

Het bleek een uitnodiging te zijn van de Circle jerk spinners club.

3130 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.