Doornig avontuur

Geplaatst door: snoepjevanweek op 18-02-22

We kennen wel het sprookje Doornroosje? Dit is moderne versie waar mannelijke sex werker doornig roosje in slaap valt! Gelukkig geen 100 jaar maar 10 jaar. DR was ongelukje de condoom was gescheurd. Dat uitbaatster van bordeel niet blij was kan zeggen. Had de baby vervloekt maar liet op groeien en blijven. DR werkte er als pijp sletje maar deed ook boodschappen voor de meiden. Ging goed tot keer teen slippers droeg en zich prikte. Kon zijn kamer nog bereiken waar sliep nu zeker. Was ramp het gebouw was muis stil, iedereen lag of zat te pitten na dr in slaap viel. Vrees niet komt allemaal goed beste lezer. Bordeel zat van buiten vol klaprozen  welk weelderig bloeide!


Het bordeel was onbereikbaar door al de klaprozen dus gemeente werken had bouw hekken neer gezet. De hekken hielden mannen niet tegen te proberen bordeel binnen te komen. Niemand zou ze tegen houden als hun lukte bordeel in te komen! Heeft nog 10 jaar geduurd voor de bouwhekken weg gingen, en gemeente werken de klaprozen weg kreeg. Ja iedereen binnen werd wakker. Mannen die zin hadden konden weer sex hebben. Een kamer bleef dicht waar doornigroosje lag. Roosje lag op het bed uit gestrekt. Hoe kreeg je hem wakker menig man probeerde het? Nam hem hard van achter of zoenen of dr pijpen niks. Maar doornigroosje bleef slapen tot wanhoop van zijn ma.

Het was geile Harry trouwe klant van dr die raad wist. Hij opende dr mond en stak zijn penis in zijn mond. Duurde even maar langzaam hoorde je sabbelend geluid, doornig roosje werd wakker. DR sabbelde door terwijl geile Harry dus dr af aan het trekken was. Ma van dr blij en de rest ook want dr was gelieft onder de mannelijk en vrouwelijke sex werkers. DR was pijp slet maar voor met geile Harry kon trouwen leerde andere sex trucjes om hem tevreden te stellen. Trouwen deden ze zeker na tijdje was Harry de enigste die doornig roosje verwende! Schreef verhaal tijdens zoveelste hoosbui doeii.

1863 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.